NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Tévedés. Anno a Rams-Seahawks is az utolsó SNF volt, amikor 7-9el jutott be a Seattle."No one wants to see teams with losing records on week 17."shawnkafélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccsDexxter Tailor
több mint 10 éve
Na takarodj már... A sporik a Cardsra tették?... Szánalmas
több mint 10 éve
my badMost hozta vissza a Cardot a meccsbe.Sixo67Na most van Game Over. Én mentem aludni kemény 90 percet.iktriadhát baszki, igazán elmehettél volna korábban is, akkor lehet még meccsben lenne a Cardinals, meg te is többet tudsz aludni...😀Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
seahawks - rams pár éve?"No one wants to see teams with losing records on week 17."shawnkafélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccsDexxter Tailor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Most hozta vissza a Cardot a meccsbe.Na most van Game Over. Én mentem aludni kemény 90 percet.iktriadhát baszki, igazán elmehettél volna korábban is, akkor lehet még meccsben lenne a Cardinals, meg te is többet tudsz aludni...😀Borbinho
több mint 10 éve
"No one wants to see teams with losing records on week 17."félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccsDexxter Tailor
több mint 10 éve
Ott is csak a home field a tét. A Falcons- Panthersön aki nyer bejut, aki veszít kiesik. Kvázi playoff meccs.vagy a Packers-Lionsnak 😊Kampmanfélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkaPedig a Falcons - Panthersnek kéne az utsó meccsnek lennie.iktriad
több mint 10 éve
Fells mit küzdött 😊
több mint 10 éve
Ti mind a Charges - Chiefs-re gondoltok.vagy a Packers-Lionsnak 😊Kampmanfélidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkaPedig a Falcons - Panthersnek kéne az utsó meccsnek lennie.iktriad
több mint 10 éve
félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkapedig annai kisebb a tétje, mint a Panthers - Falconsnak
több mint 10 éve
vagy a Packers-Lionsnak 😊félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkaPedig a Falcons - Panthersnek kéne az utsó meccsnek lennie.iktriad
több mint 10 éve
félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkahát az hülyeség, a steelersnek már megvan a po, a falcons - panthers lenne a tökéletes ki-ki meccs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.shawnkaPedig a Falcons - Panthersnek kéne az utsó meccsnek lennie.
több mint 10 éve
Na most van Game Over. Én mentem aludni kemény 90 percet.iktriadhát baszki, igazán elmehettél volna korábban is, akkor lehet még meccsben lenne a Cardinals, meg te is többet tudsz aludni...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Lindley fordítStezHa a Cards vezetne 14-3ra akkor még érteném.
több mint 10 éve
Na most van Game Over. Én mentem aludni kemény 90 percet.
több mint 10 éve
félidőben jelentik be a jövő heti menetrendet. állítólag a Steelers-Bengals lesz az SNF.
több mint 10 éve
ojoj, nem túl fényes ez a félidő...
több mint 10 éve
hogy a faszba lehet megállítani wilsont?Dexxter TailorPár csapatnak azért már sikerült 😊
Tipikus Lynch TD, szép volt.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jött a Beast.
több mint 10 éve
Jöjjön a Beast
több mint 10 éve
hogy a faszba lehet megállítani wilsont?Dexxter TailorManti Te'o megállította !
több mint 10 éve
hogy a faszba lehet megállítani wilsont?Dexxter Tailor8 ember a boxban? csak egy ötlet