Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Josh Freeman ! Brad Sorensen ! Curtis Painter !Ez a Lindley teljesen kilátástalan, nem igaz, hogy nem találtak nála jobb QB-t.Sixo67Kérnék példákat, akik ismerik Arians rendszerét.Fucu
több mint 10 éve
dehogy, Renfree röhögve elmenedzselné ezt a csapatot.Ez a Lindley teljesen kilátástalan, nem igaz, hogy nem találtak nála jobb QB-t.Sixo67Azért harmadik számú iranyitorol beszélünk. Az mindemhol töltelék
.undisputedly
több mint 10 éve
Ez a Lindley teljesen kilátástalan, nem igaz, hogy nem találtak nála jobb QB-t.Sixo676/21 61 yard, ezt még Johnny is megirigyelné 😀
több mint 10 éve
Ez a Lindley teljesen kilátástalan, nem igaz, hogy nem találtak nála jobb QB-t.Sixo67Kérnék példákat, akik ismerik Arians rendszerét.
több mint 10 éve
Ez a Lindley teljesen kilátástalan, nem igaz, hogy nem találtak nála jobb QB-t.Sixo67Azért harmadik számú iranyitorol beszélünk. Az mindemhol töltelék
.
több mint 10 éve
Mondjuk ha Floyd nem szedi el FItz elől a labdát akkor beljebb lennénk most. De hát nem várhatunk javulást.
több mint 10 éve
Ez a Lindley teljesen kilátástalan, nem igaz, hogy nem találtak nála jobb QB-t.
több mint 10 éve
Amúgy Eark Thomas kezében is volt egy ilyen "Pick" már.undisputedlyaz nehezebb volt
több mint 10 éve
Most kellene.egy sack és 3andout.Ne hozzuk vissza őket.
Amúgy Eark Thomas kezében is volt egy ilyen "Pick" már.
több mint 10 éve
Ott az egy interception volt PP.
több mint 10 éve
na, legalább egy FG plííííz!
több mint 10 éve
no fuckin' way. idegess se vagyok.
több mint 10 éve
Passrush mondjuk megint hianycikk nálunk.
több mint 10 éve
3&1nél miért nem futunk?!?!
több mint 10 éve
btw ha nyer a bengals holnap, ők is bent vannak a PO-ban?Dexxter Tailorigen
több mint 10 éve
naaaaa!!hauskának köszönhető a jó field pozíciónk 😀Dexxter TailorLindleynel csak a Rz számít jó kezdőnek.undisputedly
30 yard is jó már.
több mint 10 éve
hauskának köszönhető a jó field pozíciónk 😀Dexxter TailorLindleynel csak a Rz számít jó kezdőnek.
több mint 10 éve
btw ha nyer a bengals holnap, ők is bent vannak a PO-ban?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Na. Jöjjenek ki ezek a kihagyott mezonygolok meg a PO előtt.
több mint 10 éve
hauskának köszönhető a jó field pozíciónk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
megint kimaradt 😊
több mint 10 éve
Jó lesz ez a Bengals-Steelers is, 2006-ban is kísértetiesen hasonló volt a Cincinnati helyzete, az utolsó előtti fordulóban egy kihagyott extra ponttal kikaptak a Denvertől, aztán utolsó héten OT-ban a Steelerstől és bukták a rájátszást
több mint 10 éve
Egy valami biztos, rosszabb nem lehet, de legalábbis így a vereség tuti.Jöjjön már Logan!!Kexandroő se lenne sokkal jobbDexxter Tailor