Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
De Lindley hanyszor megegett mar?Jöjjön már Logan!!Kexandroő se lenne sokkal jobbDexxter Tailor
több mint 10 éve
Jöjjön már Logan!!Kexandroő se lenne sokkal jobb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Jöjjön már Logan!!
több mint 10 éve
Na jó éjt mindenkinek! Én megadom a Cardsnak az esélyt a comebackre!
több mint 10 éve
de az NFC South döntő annyira le van szarva a FOX által, hogy marad a korai kezdés is 😀shawnkaJah, a köcsög FOX megérdemelné, hogy a Panthers-el találkozzunk a SB-ban.
több mint 10 éve
Zárjuk le egy int returnnel.
több mint 10 éve
de az NFC South döntő annyira le van szarva a FOX által, hogy marad a korai kezdés is 😀shawnkaItthon is csak a C8 adja felvételről. 😀😀
több mint 10 éve
de az NFC South döntő annyira le van szarva a FOX által, hogy marad a korai kezdés is 😀
több mint 10 éve
zsír, nem kell nekünk a primetimeshawnkaellenben Dalton kifejezetten szereti 😛
több mint 10 éve
steelers - bengals lesz a SNF 😕Dexxter TailorSzegény Scholes, hogy fogja utálni az év utolsó hetét. Hétfőn és vasárnap is elkenik a száját.
több mint 10 éve
zsír, nem kell nekünk a primetime
több mint 10 éve
steelers - bengals lesz a SNF 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Steelers-Bengals az utolsó SNF. Phej
több mint 10 éve
Whiz és Lovie is állás nélkül szeretne lenni 2016ban?Se a titans se a bucs nem fog QB-t húzni, ha csak nem cserélnek le.Sixo67Az már nem is lesz ott, csak Mariota.Sixo67Ő se.
Total yardok 30 perc után: 305-64 Lehet találgatni melyik csapaté melyik.iktriad
több mint 10 éve
Se a titans se a bucs nem fog QB-t húzni, ha csak nem cserélnek le.Az már nem is lesz ott, csak Mariota.Sixo67Ő se.
Total yardok 30 perc után: 305-64 Lehet találgatni melyik csapaté melyik.iktriad
több mint 10 éve
Jó ez a Cardinals D, de megértem azokat, akik a leggyengébb PO-csapatnak tartják őket. Ahogy a külföldi szakírók mondják, ez egy "QB-league", ilyen gyenge irányítója senkinek nincsKampmanPalmer idén mitől olyan gyenge, hogy nem találtok más csapatban gyengébbet?
Vele veretlen volt a csapat, és az offense is normálisan működött. A vereségek már a Stanton időszakban jöttek, Lindley-vel meg hát látjuk, hogy mi is a kibaszott helyzet a csapatnál. Hiába van jó védelmünk, ha állandóan Ők vannak fent.
A Denver ellen is azért kaptunk ki annyira amennyire, mert az offense lófaszt nem csinált
több mint 10 éve
Az már nem is lesz ott, csak Mariota.Sixo67Ő se.
Total yardok 30 perc után: 305-64 Lehet találgatni melyik csapaté melyik.
több mint 10 éve
Az már nem is lesz ott, csak Mariota.Mi nem. Ha kikapunk mienk az 1/3as pick. Ott nem jó ómen DEt húzni (lásd Dion Jordan vagy Tyson Jackson).iktriadHát igen, mind2 csapat Texans győzelmet akar.Sixo67Akkor meglenne a spread. 9,5 pontos underdogok vagyunk Vegasnál. 😀😀iktriadÉrdekel a jövő heti menetrend. Aztán megyek pihenni. iktriadJags-Houston is jó lehet, Bortles vs Keenum , szoros 7:3.Sixo67
több mint 10 éve
Mi nem. Ha kikapunk mienk az 1/3as pick. Ott nem jó ómen DEt húzni (lásd Dion Jordan vagy Tyson Jackson).Hát igen, mind2 csapat Texans győzelmet akar.Sixo67Akkor meglenne a spread. 9,5 pontos underdogok vagyunk Vegasnál. 😀😀iktriadÉrdekel a jövő heti menetrend. Aztán megyek pihenni. iktriadJags-Houston is jó lehet, Bortles vs Keenum , szoros 7:3.Sixo67
több mint 10 éve
nem a Packers-Lions lesz az SNF
több mint 10 éve
Hát igen, mind2 csapat Texans győzelmet akar.Akkor meglenne a spread. 9,5 pontos underdogok vagyunk Vegasnál. 😀😀iktriadÉrdekel a jövő heti menetrend. Aztán megyek pihenni. iktriadJags-Houston is jó lehet, Bortles vs Keenum , szoros 7:3.Sixo67
több mint 10 éve
azt írják, colts-titans a snf
több mint 10 éve
Ha most lefeküdnék aludni tudnék 2,5 órát aludni meló előtt. De inkább megnézem ahogy kikapunk.
több mint 10 éve
Game plan vasárnapra: Lezúzni Randy Bullockot, és nyertünk is. 😀Bortles vs Foster 3:7BorbinhoÉrdekel a jövő heti menetrend. Aztán megyek pihenni. iktriadJags-Houston is jó lehet, Bortles vs Keenum , szoros 7:3.Sixo67