Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
2 órája
attól még remélem Z.R-t ki kell rúgniAhogy lattam hogy Blank hogy ugral a palya szelen nem lesz itt semmi valtozas. Azt mondjak majd carry this momentum to the nezt year
Midnight
2 órája
attól még remélem Z.R-t ki kell rúgni
2 órája
Ez miért is nem zászló?...
2 órája
Azt hiszem nezhetjuk ezt a fos coachingot jovore is caak mert mikor mar semmi nem szamitott par meccs jol alakult
2 órája
megy ez 24-3-ról is nem csak 28-3 ról 😀
2 órája
Csak azért rúgtak hogy nehogy 28–3 legyen az eredmény.Hát elkezdték 😅
ozibozi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 órája
Csak azért rúgtak hogy nehogy 28–3 legyen az eredmény.
3 órája
Jó reggelt! Itt mi van? 😀
3 órája
Na de most nézzétek meg ezt OPI-t, hol vagytok Eagles fanok AJ Brownnal?A sapkajukat pergetik
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 órája
Mostanság minden prime meccs agyfasz, ebből kíváncsi leszek hogy lesz az
We are just the Ravens!
3 órája
Azert itt kijon a szezon vegen hogy kik a legjobb csapatok. A Falcons a rangadokat komolyan veszi.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 órája
Akkor Bears vagy Eagles lesz a Ramsnek
We are just the Ravens!
3 órája
Staffordnak szóltak hogy az alapszakasz MVP általában nem jó omen a playoffban? 😀
3 órája
Jó ez kamu😀
3 órája
Ez eldőlt. Jó éjt! 😊
3 órája
Na de most nézzétek meg ezt OPI-t, hol vagytok Eagles fanok AJ Brownnal?
We are just the Ravens!
3 órája
Giannis közben 10 másodperccel a vége előtt +12 vezetésnél bepróbálkozott egy fél pályás triplával. 😂😂
We are just the Ravens!
4 órája
Levettem a kezem erről a szezonról.
4 órája
Rams nem lehet, szóval a rivalizálásba eldől mi lesz 😃fölös kérdés volt, közben utána is néztem. Már nem vagyok képben 😀De ha a Rams itt nyer, és a kövi fordulóban is, övék nem lehet a 1st seed már?Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.Mert? Aki ott nyer azé a first seed.
shagi0206
Ennél nincs nagyobb tét. 😀
KeyG
shagi0206
shagi0206
We are just the Ravens!
4 órája
fölös kérdés volt, közben utána is néztem. Már nem vagyok képben 😀De ha a Rams itt nyer, és a kövi fordulóban is, övék nem lehet a 1st seed már?Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.Mert? Aki ott nyer azé a first seed.
shagi0206
KeyG
shagi0206
4 órája
De ha a Rams itt nyer, és a kövi fordulóban is, övék nem lehet a 1st seed már?Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.Mert? Aki ott nyer azé a first seed.
shagi0206
KeyG
4 órája
Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.Mert? Aki ott nyer azé a first seed.
shagi0206
We are just the Ravens!
4 órája
Hát ha ezt a meccset a Rams elbukja, akkor a seahawks-9ers meccs még nagyobb téttel fog bírni.
4 órája
Ja, Allgeier neve fel sem merült. 2. számú futó, aki a liga felénél 1. számú lenne...ha már tehetség pocséklás.