Atlanta Falcons - New England Patriots
több mint 2 éve
Részvétem a csapat miatt. Ez itt óriási rebuild kell hogy legyen. Bár a D nem volt rossz.Rosen beverte az utolsó szöget a koporsóba. Nem is értem, miért nem térdelték ki.Vesztes nem térdel. De nem tudom miért nem adta háromszor a futónak azt jólvan
Burkus
nnntm
több mint 2 éve
gedam
5 866
a pats d meg is nyerte a fantasymet
több mint 2 éve
nnntm
932
Jó kis karrierkezdés szegény FranksnekKár hogy nem lett ez is picksix, összefoglalta volna. Jóéjszakát mindenkinek!
több mint 2 éve
Ez már kezd csúnya lenni, nem ezt érdemelte a Falcons...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
nnntm
932
Rosen beverte az utolsó szöget a koporsóba. Nem is értem, miért nem térdelték ki.Vesztes nem térdel. De nem tudom miért nem adta háromszor a futónak azt jólvan
Burkus
több mint 2 éve
Jól is tette. Azért a D statjai brutál számok. Jó lenne a Bills ellen hasonlókat látni.Na nesze, Rosen tudja hogy a ti D-teket kell támogatni 😀Van Noy láthatólag gondolkozott hogy lemenjen-e inkább de csak bevitte a végén... 😛
nnntm
Castleai01
több mint 2 éve
Na nesze, Rosen tudja hogy a ti D-teket kell támogatni 😀Van Noy láthatólag gondolkozott hogy lemenjen-e inkább de csak bevitte a végén... 😛
nnntm
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
nnntm
932
Ez mekkora homály int volt te jó isten 😀 😀
több mint 2 éve
nnntm
932
Na nesze, Rosen tudja hogy a ti D-teket kell támogatni 😀
több mint 2 éve
Rosen beverte az utolsó szöget a koporsóba. Nem is értem, miért nem térdelték ki.
több mint 2 éve
Mac azért rendben volt szerintem, az int is inkább volt Terrell érdeme mint az ő hibája. A fal megvédte, pont amennyi kellett megvoltTanulja még a szakmát de tényleg meccsről meccsre jobban teljesít... 😉
nnntm
több mint 2 éve
nnntm
932
Úgyis jön Rosen aztán futunk
több mint 2 éve
nnntm
932
Én a D miatt nekimennék negyedikre és kitérdelném a meccset ha megvan a field goal helyett...Persze, de nem teheted meg hogy nem mész három labdabirtoklásnyira hogyha lehetőséged van rá, még egy ilyen meccsen sem
Castleai01
több mint 2 éve
nnntm
932
Mac azért rendben volt szerintem, az int is inkább volt Terrell érdeme mint az ő hibája. A fal megvédte, pont amennyi kellett megvolt
több mint 2 éve
Én a D miatt nekimennék negyedikre és kitérdelném a meccset ha megvan a field goal helyett...
több mint 2 éve
Hát nem volt egy tűzijáték egyik oldalról sem ma, az biztos...Most kell egy hosszú drive, a D megérdemelné a nullás meccset...És a mi O-nk is 33 év után az első hazai nullás meccset
Castleai01
nnntm
több mint 2 éve
nnntm
932
Most kell egy hosszú drive, a D megérdemelné a nullás meccset...És a mi O-nk is 33 év után az első hazai nullás meccset
Castleai01
több mint 2 éve
Most kell egy hosszú drive, a D megérdemelné a nullás meccset...
több mint 2 éve
J.C. megy a nagy lóvéért... 😀
több mint 2 éve
nnntm
932
Oks, szép volt. Ez valami egészen hihetetlen
több mint 2 éve
Hát az ma nagyobb csoda lenne, mint a 28-3 volt. De a RZ hatékonyság megint botrányos. Egy gyenge D ellen.Na jó, hát láttunk már 16 pontos hátrányból utolsó negyedes egyenlítést Pats-Falcons meccsen, lássunk megint😀Csak nem... 😕
nnntm
Castleai01
több mint 2 éve
Na jó, hát láttunk már 16 pontos hátrányból utolsó negyedes egyenlítést Pats-Falcons meccsen, lássunk megint😀Csak nem... 😕
nnntm
több mint 2 éve
Most pedig úgy látszik a D-nk is elfáradt, nem csodálomAzért az az all out blitz bejött a végén, majdnem csak punt lett belőle... 😉
nnntm
több mint 2 éve
nnntm
932
Na jó, hát láttunk már 16 pontos hátrányból utolsó negyedes egyenlítést Pats-Falcons meccsen, lássunk megint😀