Atlanta Falcons - New Orleans Saints
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Most éppen a másik nem tetszik. 😊A meccs jó választás volt semlegesként,de a védelmektől nem vagyok elájulva.nálunk nem játszik sérülés miatt a legjobb LB, a legjobb SS és a legjobb pass rusherünk!
csi77
sry
shawnka
Igen, Neal neve kapásból beugrott, első meccsen sérült meg talán.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Most sikerült csatlakozni, milyen a csapat eddig?Egy csapat mindig annyit ér mint a leggyengébb pontja. 😀
EasyGhost
Tehát vacak a sec... 😀 😥
több mint 6 éve
A meccs jó választás volt semlegesként,de a védelmektől nem vagyok elájulva.nálunk nem játszik sérülés miatt a legjobb LB, a legjobb SS és a legjobb pass rusherünk!
csi77
sry
több mint 6 éve
Most sikerült csatlakozni, milyen a csapat eddig?Arany sisak, fehér mez, fekete nadrág
EasyGhost
amúgy elég szürkék vagytok :/
több mint 6 éve
A meccs jó választás volt semlegesként,de a védelmektől nem vagyok elájulva.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Most sikerült csatlakozni, milyen a csapat eddig?
több mint 6 éve
Ito Smith az a zavaró pollen darabka a nappalidban, amit próbálsz elkapni, de mindig pont akkor kap bele a fuvallat
több mint 6 éve
Cam Jordan irányába ne fussunk, nem megy.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
ennyi elrontott szerelést..... jó hogy előszezon meccsen nem játszanak a kezdők, de ez így nagyon szar...
több mint 6 éve
Hiába, egy legendás Bears elkapó mindig jól jön. Viccen kívül, én csíptem a srácot, sajnálom, hogy elment tőlünk.
Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
csaló bírók, emelkedős hazai pálya!ja hogy még csak meg se említikstands lesz ez is úgyisMeredith megjöttnem nagyon volt ám az bent
Gyurma Pappa
shawnka
kaszo
kaszo
több mint 6 éve
A bírók megadták, az a lényeg 😀Meredith megjöttnem nagyon volt ám az bent
Gyurma Pappa
shawnka
több mint 6 éve
ja hogy még csak meg se említikstands lesz ez is úgyisMeredith megjöttnem nagyon volt ám az bent
Gyurma Pappa
shawnka
kaszo
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Cam jordan közben rendesen dugja a falunkat.Jah, nagyon jó ma!
Fasza, neverpunt 😀
peach
több mint 6 éve
Valaki tudd adni egy streamet?
több mint 6 éve
akkor nem voltMeredith megjöttnem nagyon volt ám az bent
Gyurma Pappa
shawnka
több mint 6 éve
stands lesz ez is úgyisMeredith megjöttnem nagyon volt ám az bent
Gyurma Pappa
shawnka
több mint 6 éve
Meredith megjöttnem nagyon volt ám az bent
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Nem tom ki találta ki h 3rd & goalnál Jarrett QB spynak lépjen vissza, de nem dicsérem meg az illetőt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
De ő nem volt elég tökös, hogy az öltözőben maradjon, és onnan vonuljon vissza 😀jajj, PatRob sérülését nem láttam élőben, jajjnem sérült meg. belátta hogy jobb visszavonulni neki is 😀 😀 😀
Gyurma Pappa
a sípcsontját fogta.... most meg bokasérülés..... lecsúszott a fájdalom
Kájzerszóze
Szerkesztette: kapitnono