NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Atlanta Falcons - New Orleans Saints
több mint 2 éve
Ugyan.Túl sokat nem vártam ettől a szezontól. Most az látszik, hogy valszeg ennyit sem kellett volna...Nekem volt egy “mi vagyunk az NFC sötét lova” esszé a fejemben, de egyelőre ott hagyom 😆
Rutin
MC12
Ez nem lesz mindig ennyire szar, de azért a szurkolói oldalak nagy álmainak arra, hogy majd MT a 0. percben faszba húzza az egész nfl-t igencsak túlzó volt.
Egyébként tavaly az első meccsen lemélytorkozott minket a GB, és látjuk mi lett a vége.
Ettől függetlenül magamon csodálkozom, nem vagyok különösebben ideges.
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Nah, Daltonnal megyünk a PO-ba, már látom... 🙂
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
MC12
6 366
Túl sokat nem vártam ettől a szezontól. Most az látszik, hogy valszeg ennyit sem kellett volna...Nekem volt egy “mi vagyunk az NFC sötét lova” esszé a fejemben, de egyelőre ott hagyom 😆
Rutin
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Mariota ezt megérdemelte. Simán megvolt a 1st down, és inkább hősködik még 1 yardért.Ha ezt Ridder csinálja meg se szólalok, de Mariotanak lehetne kettővel több fodball iqja.
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Mariota ezt megérdemelte. Simán megvolt a 1st down, és inkább hősködik még 1 yardért.
több mint 2 éve
Megvan a fd, akkor menjél lefele baszom alásan nem kell bele vállalni a safetybe
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Balishop
91
Túl sokat nem vártam ettől a szezontól. Most az látszik, hogy valszeg ennyit sem kellett volna...le kell tennünk a földre azt a bizonyos lécet. :/
Rutin
több mint 2 éve
Rutin
2 021
A baj az, hogy 7-3-nál ültem le meccset nézni, szóval lehet, hogy miattam nem megy nekik? 🤔
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Túl sokat nem vártam ettől a szezontól. Most az látszik, hogy valszeg ennyit sem kellett volna...
több mint 2 éve
Balishop
91
a baj nem kicsi....
több mint 2 éve
MC12
6 366
Najó. Gyorsan engedjük el ezt a meccset.
több mint 2 éve
Jóvanakkor...Csak 6 m-rel dobdta túl Mariota, nincs az az Isten hogy arra a húzásra szükség volt.
több mint 2 éve
Na, ez egy valamirevaló drive volt. Az a sack benne van, szép play volt a védőtől
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Hill egyedül többet futott mint az egész csapat haladt eddig. 😊
több mint 2 éve
ha ez lesz a kotta a második félidőben is, hosszú meccs lesz nagyonEz eddig minden várakozást alulmúl. Nincs ritmus, nincs lendület, mintha nem lett volna game plan.
atapapa
Jöhet a híres half time adjustment... oh wait
több mint 2 éve
ha ez lesz a kotta a második félidőben is, hosszú meccs lesz nagyon
több mint 2 éve
Hát, ez azért nem fumble, mert nem azt ítélték elsőre. Nyilvánvaló Kapitány perceinket hallhatták
több mint 2 éve
JW nem hoz döntéseket, egyszerűen sokat hezitál, nem veszi észre a a célpontot, vár a teljes üresedésre. Sok segítséget nem kap a playhívásokban sem.A védelem nagy hülyeségeket nem csinál, labdát szerzett, nem nagyon van célpont Mariotának. Paterson elkapta a fonalat, de nem kezelhetlen.
Ez így nehéz lesz, ha az O ennyire súlytalan.
több mint 2 éve
MC12
6 366
Run D jó reggelt. Ki kéne menni a pályára.