NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Atlanta Falcons - New Orleans Saints
több mint 2 éve
Saints' Hill suffers Lisfranc injury in must-win game vs. Falconswww.thescore.com/nfl/news/2272047
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Mindkét NFC West meccs 17-17
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
MC12
6 366
Nem elég a SF itt van nekünk szia uram…így hosszú lesz.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Hol írtam nfl-t? A zebrákra céloztam, aztán persze te úgy fordítod magadnak ahogy neked kényelmes, hogy ismét valamit idehányhass a szokásos fölényeskedő geg stílusban.Te csinálsz magadból bohócot, amikor arra célzol hogy az NFL narratívák mentén próbálja tolni a szekerünket.Fantasztikus poén, jól meghánytad szénnel a móka gőzöst 👏De kurvára akarják, hogy meglegyen ez a 4 qb-s mese a po-rami futtatjuk a Ligát, nem tudtad?
peach
atapapa
peach
atapapa
Persze nem volt pontos a megfogalmazás a részemről, de ugye az ilyenbe mindenki azt lát bele amit akar
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Kicseszett kosokLőtávolba került a SF... 17-10.El is kaptak a fonalat bassza meg.
Rutin
MC12
több mint 2 éve
Doszt elég volt, hogy ne kelljen fogalkozni a 2.félidővel. Nálam amúgy ha van kontroll és a föld üti ki a lasztit a kézből az nem véleményes, egyszerűen nem fumble. Az rtp az egyértelmű volt, az első v második driveban dobott dpi 3&10re,na az volt nekem 50-50,persze az is odabillent.Ez a fumble volt egyedül véleményes szerintem, bár ott is mozgott a labda, de előtte a 15 yardos rule book volt.A lófaszt, szarrá vertek ígyis-úgyis, ezért basz fel, hogy még meg is tolnak kicsit biztos ami biztos alaponDe kurvára akarják, hogy meglegyen ez a 4 qb-s mese a po-raMert egyébként kurva jól megy minden más.
peach
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
Szezon uccsó meccse nekünk, szerettem volna, ha játszunk egy jót, erre nem elég, hogy megint a retardált forma van kint pályán, még ez is rájön...
több mint 2 éve
MC12
6 366
Lőtávolba került a SF... 17-10.El is kaptak a fonalat bassza meg.
Rutin
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Te csinálsz magadból bohócot, amikor arra célzol hogy az NFL narratívák mentén próbálja tolni a szekerünket.Fantasztikus poén, jól meghánytad szénnel a móka gőzöst 👏De kurvára akarják, hogy meglegyen ez a 4 qb-s mese a po-rami futtatjuk a Ligát, nem tudtad?
peach
atapapa
peach
több mint 2 éve
Ez a fumble volt egyedül véleményes szerintem, bár ott is mozgott a labda, de előtte a 15 yardos rule book volt.A lófaszt, szarrá vertek ígyis-úgyis, ezért basz fel, hogy még meg is tolnak kicsit biztos ami biztos alaponDe kurvára akarják, hogy meglegyen ez a 4 qb-s mese a po-raMert egyébként kurva jól megy minden más.
peach
Gyurma Pappa
peach
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Lőtávolba került a SF... 17-10.
több mint 2 éve
Fantasztikus poén, jól meghánytad szénnel a móka gőzöst 👏De kurvára akarják, hogy meglegyen ez a 4 qb-s mese a po-rami futtatjuk a Ligát, nem tudtad?
peach
atapapa
több mint 2 éve
A lófaszt, szarrá vertek ígyis-úgyis, ezért basz fel, hogy még meg is tolnak kicsit biztos ami biztos alaponDe kurvára akarják, hogy meglegyen ez a 4 qb-s mese a po-raMert egyébként kurva jól megy minden más.
peach
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
a labda mindkét oldalán ordas nagy balfaszok vagyunk...pedig reméltem Pitts-nek legalább összejön a rekord.... ez easy win így...
több mint 2 éve
Jelen állás ellen a Rams ellen megyünk?Majd ott toljanak a sporik minket, mint eddig mindig.....
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Különösen így január környékén szoktak tolni minket a bírók...
több mint 2 éve
De kurvára akarják, hogy meglegyen ez a 4 qb-s mese a po-rami futtatjuk a Ligát, nem tudtad?
peach
több mint 2 éve
De kurvára akarják, hogy meglegyen ez a 4 qb-s mese a po-raMert egyébként kurva jól megy minden más.
peach
több mint 2 éve
De kurvára akarják, hogy meglegyen ez a 4 qb-s mese a po-ra
több mint 2 éve
Ohh, ha lenne Trevornak 2. és 3. readje, az annyira király lenne...