Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Midnight
1 218
kellett mint púposnak a hátúszás :/
több mint 1 éve
Kiváló volt, under 47.5 és Falcons W, jött mindenMár csak a 76ers win kell a laza 3as oddshoz
több mint 1 éve
Midnight
1 218
Én azért sem áldoznék pickeket QB-ért, mert semmi védelmünk nincs. CB + Safety is nagyon kellene, + nem létezik a pass rush-unk. Amíg ezt nem hozzuk helyre, semmi értelme irányítóért sokat áldozni. Nem állítom, hogy Ridder lesz a következő 15 éveben a csapat agya, de jövőre én biztosan megtartanám, aztán majd kiderül mit tud.Ebben teljesen igazad van, csak én azt érzem, hogy ha marad Ridder akkor 4-5 évig tuti be van biztosítva a közép mezőny, de annál több nem igazán és Pitts és London feleslegesen lett ide hozva mert nincsnek kihasználva.
Dennis90
több mint 1 éve
Dennis90
163
Én azért sem áldoznék pickeket QB-ért, mert semmi védelmünk nincs. CB + Safety is nagyon kellene, + nem létezik a pass rush-unk. Amíg ezt nem hozzuk helyre, semmi értelme irányítóért sokat áldozni. Nem állítom, hogy Ridder lesz a következő 15 éveben a csapat agya, de jövőre én biztosan megtartanám, aztán majd kiderül mit tud.
több mint 1 éve
Midnight
1 218
Empty taxi, Midnight: volt még valami a kiejtett labdán kívül? (Nem láttam a meccs elejét)Ha megnyerjük a meccset akkor nem hiszem, hogy QB-t húznánk nagyon sokat kell áldozni érte. Nem olyan rossz most a meccsen, de még nem győzött meg némelyik labája nagyon túl van dobva, de ha azt nézzük ez még csak a negyedik meccse + azért London egyedüli elkapóként és a futás orientált csapat nem könnyíti meg a meg itélését, de van 2 TD-je meg 201 yard-ja egy pihentető Tampa ellen szóval nem tudom nehéz meg ítélni.
Én jövőre biztosan nem húznék QB-t, sokkal jobb Ridder, mint Mariota, egyszerűen pontosak a labdái. Csalódott lennék, ha nem a védelembe húznánk az első kettőt.
Dennis90
több mint 1 éve
Dennis90
163
Empty taxi, Midnight: volt még valami a kiejtett labdán kívül? (Nem láttam a meccs elejét)Én jövőre biztosan nem húznék QB-t, sokkal jobb Ridder, mint Mariota, egyszerűen pontosak a labdái. Csalódott lennék, ha nem a védelembe húznánk az első kettőt.
Szerkesztette: Dennis90
több mint 1 éve
KeyG
9 323
Ridder egyre jobban mutat
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Drake London just ran back out of the tunnel. Like ran, ran. I'd call that a good sign.
— Tori McElhaney (@tori_mcelhaney) January 8, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Ridder AKA Isten barma
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Egész fain kis meccs kerekedett ebből
több mint 1 éve
ötös műhold
308
Ennek a Brady fiúnak, miért fontos ez a mérkőzés? Nem értem.Szeret mérkőzni.
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 323
Ennek a Brady fiúnak, miért fontos ez a mérkőzés? Nem értem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Sziasztok! Streamet kérhetek, köszönöm!
több mint 1 éve
19:00