Baltimore Ravens - Miami Dolphins
több mint 2 éve
ez olyan gyors passz volt mindenki kezét égette a labda
több mint 2 éve
persze tudom, csak komolytalansagnak szantam megjegyzesem. am azert eddig tetszetős a fejlődés. még néhány meccset azért megnéznék, de az látszik, hogy nem igazán viszi egyedül a csapatot a hátán, ha bedől a krach.hát sok függ majd attól tua milyen évet tolnekünk van már egy tagovailoank, illetve a 8-as szam is foglalt. itt már nincs hely neki.Szerintem meccs után meg kell Lamarral állapodni 😀Ha Filibe vagy Miamiba vagyik baszhattyuk
dande2
RedFive
Ventura
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Ez most komoly? Ezzel próbálkozunk? Alig van rossz passza Lamatnak de mi kétszer futtatjuk?őrzik a perfect passer ratinget
Benibácsi
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Ez most komoly? Ezzel próbálkozunk? Alig van rossz passza Lamatnak de mi kétszer futtatjuk?
több mint 2 éve
hát sok függ majd attól tua milyen évet tolnekünk van már egy tagovailoank, illetve a 8-as szam is foglalt. itt már nincs hely neki.Szerintem meccs után meg kell Lamarral állapodni 😀Ha Filibe vagy Miamiba vagyik baszhattyuk
dande2
RedFive
Ventura
több mint 2 éve
nekünk van már egy tagovailoank, illetve a 8-as szam is foglalt. itt már nincs hely neki.Szerintem meccs után meg kell Lamarral állapodni 😀Ha Filibe vagy Miamiba vagyik baszhattyuk
dande2
RedFive
több mint 2 éve
no ballhawk skill? :- (
több mint 2 éve
lóvéba vágyik, ha stimmel az összeg marad, csak tárgyalási technikaSzerintem meccs után meg kell Lamarral állapodni 😀Ha Filibe vagy Miamiba vagyik baszhattyuk
dande2
RedFive
több mint 2 éve
Szerintem meccs után meg kell Lamarral állapodni 😀Ha Filibe vagy Miamiba vagyik baszhattyuk
dande2
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Mást is zavar hogy milyen könnyen masiroztak át a pályán?minden relativ, szerintem a könnyü masirozást ti mutattátok be párszor
Benibácsi
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Mást is zavar hogy milyen könnyen masiroztak át a pályán?
több mint 2 éve
uh az mi spin move volt 😀nem tagadom, látszik, hogz dzsepettó faragott szép faszt pinokkionak. már csak a D kellene hozzá.
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Szerintem meccs után meg kell Lamarral állapodni 😀
több mint 2 éve
meg mondjuk tua nem dob 2 intetTuja nemsokara eleri a 300 passzolt yardots szép is lenne, ha a D# is tette volna a dolgát.
RedFive
Ventura
több mint 2 éve
Tuja nemsokara eleri a 300 passzolt yardots szép is lenne, ha a D# is tette volna a dolgát.
RedFive
több mint 2 éve
Tuja nemsokara eleri a 300 passzolt yardot
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
A 158.3 meg all. ☺
több mint 2 éve
Ki is panaszkodott amiatt, hogy Mahomes statban vezet? Már nagyon nem 😀Passzolt TD ben meg igen. 😂
shagi0206
több mint 2 éve
a shake lesz a bünös nem a popcorna dagadt elfáradt a végérea sok popcorn
gedam
Morfil
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Ki is panaszkodott amiatt, hogy Mahomes statban vezet? Már nagyon nem 😀
több mint 2 éve
Rongalja a zsebiranyito imidzset. Faszomat. 😒
több mint 2 éve
Lamar lassult azért. Korábban a kozelebe sem értek...nem tán lassan jöhet a "jackson kiégett" skandálás?
Benibácsi
több mint 2 éve
Az igen. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv