Baltimore Ravens - Miami Dolphins
több mint 3 éve
vagy longbólsmithbol kellene faragodnia egy kelce-nek vagy andrews-nak.ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.kurva gyorsan meg kell tanulnia blokkolnia. sztem gone a srác
Ventura
Kúrfürst briareos
Ventura
több mint 3 éve
smithbol kellene faragodnia egy kelce-nek vagy andrews-nak.ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.kurva gyorsan meg kell tanulnia blokkolnia. sztem gone a srác
Ventura
Kúrfürst briareos
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Ez hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?
KeyG
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
most ebből a szögből úgy néz ki h hangyafasznyi zöld volt ott mégLent és a lábfeje egy kis része a fehérenEz hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?két laba lent volt, labdat birtokolta.
KeyG
Ventura
KeyG
több mint 3 éve
en is neztem, szerintem inkább a határán volt. de egy közeli visszajátszás segitene eldönteni.Lent és a lábfeje egy kis része a fehérenEz hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?két laba lent volt, labdat birtokolta.
KeyG
Ventura
KeyG
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
Lent és a lábfeje egy kis része a fehérenEz hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?két laba lent volt, labdat birtokolta.
KeyG
Ventura
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 227
Ez hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?nincs nyomasztás, 8sec et nem tud tartani 4 safety sem
KeyG
több mint 3 éve
Ez hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?két laba lent volt, labdat birtokolta.
KeyG
több mint 3 éve
ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.kurva gyorsan meg kell tanulnia blokkolnia. sztem gone a srác
Ventura
több mint 3 éve
Ez hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
colts kurvagázHori zacskot fog huzni a fejere
Kúrfürst briareos
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.
több mint 3 éve
na d most labdát szerez, quick score és meccs van
több mint 3 éve
Hat ezt odavarrta
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
2 emberes nyomas pffff
több mint 3 éve
tua nagyon csak waddlet látjagondolom közrejátszik, hogy Hillre dobott az elején egy interception-t. Múlt héten pont Waddle-t nem látta sokáig 😀
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
a királynő bukása?
több mint 3 éve
gedam
6 227
futásvédelem jó
több mint 3 éve
Humphrey kíséri főleg Hill-t? Mert eddig semmi lubickolás a részéről.
több mint 3 éve
Mondjuk ezt adom.Még úgy is igen. Nyilván SB-ról nem beszélnék akkor sem, ha Allen lenne ott a qb akkor sem, de a PO-ig simán elvinné az O a D-t.Dacara a D nek? Hat hajra! ☺En remego kezzel tettem a Lionsra es a Jagsre. Es 6x akartam modositani mindkettot. Aztan nem tettem. Ugyhogy most mar ne kurjanak ki velem! ☺Hát a Lions az már nem fog. Nekem határozottan tetszik az a támadósor, ami most ott kialakult. Ha lenne még hozzá egy nem Goff szintű QB, ott lehetne beszélni egy sima PO-ról.
RedFive
shagi0206
RedFive
shagi0206
több mint 3 éve
Kellene meg TD Lamartol.Mert mi az hogy most Mahomes vezeti a statot? 😁