Baltimore Ravens - Miami Dolphins
több mint 2 éve
vagy longbólsmithbol kellene faragodnia egy kelce-nek vagy andrews-nak.ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.kurva gyorsan meg kell tanulnia blokkolnia. sztem gone a srác
Ventura
Kúrfürst briareos
Ventura
több mint 2 éve
smithbol kellene faragodnia egy kelce-nek vagy andrews-nak.ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.kurva gyorsan meg kell tanulnia blokkolnia. sztem gone a srác
Ventura
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Morfil
585
Ez hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?
KeyG
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
most ebből a szögből úgy néz ki h hangyafasznyi zöld volt ott mégLent és a lábfeje egy kis része a fehérenEz hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?két laba lent volt, labdat birtokolta.
KeyG
Ventura
KeyG
több mint 2 éve
en is neztem, szerintem inkább a határán volt. de egy közeli visszajátszás segitene eldönteni.Lent és a lábfeje egy kis része a fehérenEz hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?két laba lent volt, labdat birtokolta.
KeyG
Ventura
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Lent és a lábfeje egy kis része a fehérenEz hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?két laba lent volt, labdat birtokolta.
KeyG
Ventura
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
gedam
5 902
Ez hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?nincs nyomasztás, 8sec et nem tud tartani 4 safety sem
KeyG
több mint 2 éve
Ez hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?két laba lent volt, labdat birtokolta.
KeyG
több mint 2 éve
ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.kurva gyorsan meg kell tanulnia blokkolnia. sztem gone a srác
Ventura
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Ez hogy volt TD? Második kérdés a 3 S mit csinált?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
colts kurvagázHori zacskot fog huzni a fejere
Kúrfürst briareos
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.
több mint 2 éve
na d most labdát szerez, quick score és meccs van
több mint 2 éve
Hat ezt odavarrta
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
no
7 277
2 emberes nyomas pffff
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
tua nagyon csak waddlet látjagondolom közrejátszik, hogy Hillre dobott az elején egy interception-t. Múlt héten pont Waddle-t nem látta sokáig 😀
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
a királynő bukása?
több mint 2 éve
gedam
5 902
futásvédelem jó
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Humphrey kíséri főleg Hill-t? Mert eddig semmi lubickolás a részéről.
több mint 2 éve
Mondjuk ezt adom.Még úgy is igen. Nyilván SB-ról nem beszélnék akkor sem, ha Allen lenne ott a qb akkor sem, de a PO-ig simán elvinné az O a D-t.Dacara a D nek? Hat hajra! ☺En remego kezzel tettem a Lionsra es a Jagsre. Es 6x akartam modositani mindkettot. Aztan nem tettem. Ugyhogy most mar ne kurjanak ki velem! ☺Hát a Lions az már nem fog. Nekem határozottan tetszik az a támadósor, ami most ott kialakult. Ha lenne még hozzá egy nem Goff szintű QB, ott lehetne beszélni egy sima PO-ról.
RedFive
shagi0206
RedFive
shagi0206
több mint 2 éve
Kellene meg TD Lamartol.Mert mi az hogy most Mahomes vezeti a statot? 😁