Baltimore Ravens - Miami Dolphins
több mint 3 éve
a dagadt elfáradt a végérea sok popcorn
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
Lamar lassult azért. Korábban a kozelebe sem értek...+ 8 kg izom
Benibácsi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
a dagadt elfáradt a végéreKellenek az izomkotegek a vegere a bukfenchez. 😄
gedam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Lamar lassult azért. Korábban a kozelebe sem értek...
több mint 3 éve
gedam
6 227
a dagadt elfáradt a végére
több mint 3 éve
boyer sem lesz sokaig dc.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
gedam
6 227
a futni nem tudó futócsapat
több mint 3 éve
tua nyomás nélkül jó. lelki és fizikai nyomást alatt hezitál, gyengén döntPróbáltunk már blitzet ma?
gedam
több mint 3 éve
KosziTabletem lemerult (nana, nem toltottem 6 napja) marad a arena4 vilagszar meccse. Okostelora turkalok epp stream-et.weakstreams.com/nfl-streams/baltimore-ravens-vs-miami-dolphins/81044/?sport=american-football
Dobaljatok mar meg parral lecci.
RedFive
eaglesmcnabb
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
KosziTabletem lemerult (nana, nem toltottem 6 napja) marad a arena4 vilagszar meccse. Okostelora turkalok epp stream-et.v2.sportsurge.net/watch-6514-miami-baltimore
RedFive
Ventura
több mint 3 éve
Tabletem lemerult (nana, nem toltottem 6 napja) marad a arena4 vilagszar meccse. Okostelora turkalok epp stream-et.weakstreams.com/nfl-streams/baltimore-ravens-vs-miami-dolphins/81044/?sport=american-football
RedFive
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Tabletem lemerult (nana, nem toltottem 6 napja) marad a arena4 vilagszar meccse. Okostelora turkalok epp stream-et.v2.sportsurge.net/watch-6514-miami-baltimore
RedFive
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
Tabletem lemerult (nana, nem toltottem 6 napja) marad a arena4 vilagszar meccse. Okostelora turkalok epp stream-et. Dobaljatok mar meg parral lecci.
több mint 3 éve
LOL the refs are trippin nem edmonds, ez mi a fasz call volt
több mint 3 éve
gedam
6 227
soft védelem
több mint 3 éve
futást állítsunk má meg 1-2 yardon egyszer
Meg ne csak 2-3 emberrel próbáljunk nyomást gyakorolnigedam
több mint 3 éve
Tua egyébként szépen adogat
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
ez a ravens jellegzetesség, hogy egyszer csak elkezdik nyelni a yardokat nem szűnt meg csak átalakult
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
gondolom igen, nem sokat hallani rólamég mindig sérüléssel küszködik?vagy longbólsmithbol kellene faragodnia egy kelce-nek vagy andrews-nak.ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.kurva gyorsan meg kell tanulnia blokkolnia. sztem gone a srác
Ventura
Kúrfürst briareos
Ventura
Kúrfürst briareos
Ventura
több mint 3 éve
gedam
6 227
futást állítsunk má meg 1-2 yardon egyszer
több mint 3 éve
még mindig sérüléssel küszködik?vagy longbólsmithbol kellene faragodnia egy kelce-nek vagy andrews-nak.ez mekkora volt te jo isten. gesicki! sajnalnam, ha elpasszolnank. helyet kene neki keresni vaalhogy a csapatban.kurva gyorsan meg kell tanulnia blokkolnia. sztem gone a srác
Ventura
Kúrfürst briareos
Ventura
Kúrfürst briareos