Baltimore Ravens - Miami Dolphins
több mint 3 éve
Hejj mari
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Mindenki tudja, hogy a piros/vörös csakis a Diósgyőrnek áll jól.NAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Én itt vagyok!!! 😀 De én LSU fan vagyok, onnan fúj a szél. Mindent utálok, ami 'bama 😀
Sixo
shagi0206
több mint 3 éve
Jok ezek a kozepre passzok. Csak tudnam mire.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Jajj, aranyos vagy, de ne túlozz! 😀De akkor most Tuja bust vagy nem bust?Tuja rohadt jól játszott. De ez ellen a védelem ellen meg Trubiski is Mahomesnak nézne ki.... Majd meglátod 😀
Szokol
Benibácsi
több mint 3 éve
aztakurva.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
de azt vágod h erről senki nem tehet aki itt a forumon ir ugye?Csak mérges vagyok rátok semmi több....holnapra elszáll....Tua pont most tartott MVP napot fantasyben ellenem...ezért vagyok kicsit pipaAnno rettegett Ravens D-bol mi lett?Nagy a szád
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
KeyG
ThundersNFL a Jobbágy
igyál inkább az mindig segit
több mint 3 éve
jesszus isten mivoltez
több mint 3 éve
jöhet a HM, ellát odáig?Max elfut
Tactful Cactus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Herbert = Tua > Burrow !!!!!!NAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Majd az espn-en holnap 😀 csak figyeld
Sixo
Csabee13
több mint 3 éve
várom már sean paytont: bridgewater 8td-t dobott volnaNAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Majd az espn-en holnap 😀 csak figyeld
Sixo
Csabee13
több mint 3 éve
Szep volt Phins!
több mint 3 éve
NAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Én itt vagyok!!! 😀 De én LSU fan vagyok, onnan fúj a szél. Mindent utálok, ami 'bama 😀
Sixo
több mint 3 éve
Csak mérges vagyok rátok semmi több....holnapra elszáll....Tua pont most tartott MVP napot fantasyben ellenem...ezért vagyok kicsit pipaAnno rettegett Ravens D-bol mi lett?Nagy a szád
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
KeyG
Draft

több mint 3 éve
mariska aluldobva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
egy play. talán kettő maradt.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
NAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Majd az espn-en holnap 😀 csak figyeld
Sixo
több mint 3 éve
Semmire....csak ez Palilova pont játszotta élete meccsét ellenem fantasyben....Szarjon tövises ruhát😁Anno rettegett Ravens D-bol mi lett?nyertetek vegul, vagy mire a nagy arc😀
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
Adirotor
Draft

több mint 3 éve
második félidőre összeálltak de előtte egy hig fos voltAnno rettegett Ravens D-bol mi lett?Tavaly a Dolphins D is hasított, ma meg azok is szarok voltak
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
több mint 3 éve
NYJ >CLE, NE > PIT, MIA > BAL remélem értitek mire gondolok 😀
több mint 3 éve
na boyer' srácok. fókusz!
több mint 3 éve
Anno rettegett Ravens D-bol mi lett?Tavaly a Dolphins D is hasított, ma meg azok is szarok voltak
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
De akkor most Tuja bust vagy nem bust?Tuja rohadt jól játszott. De ez ellen a védelem ellen meg Trubiski is Mahomesnak nézne ki.... Majd meglátod 😀
Szokol