Baltimore Ravens - Oakland Raiders
több mint 5 éve
Norbi180
676
Azért ez a 21 éves taknyos csak rommá ver titeket, sokkal jobb lesz késöbb lemar.Nem látom mitől lesz ez jobb. Minden esetre nem értem, hogy milyen kétségbeesés vette rá Ozziet, hogy Flakon helyére draftolja ezt a néger Tebowt. Gyakorlatilag bebetonozta a csapatát a középszerbe, a PO lényegében esélytelen ennek a Baltimorenak. Ennél valami nyers spread is jobb lenne profi szinten, ott legalább kell tudni passzolni.tudom, a Niners is Kaep alatt, de alapvetően nincs rá szükség, mivel a legtürhőbb QB is képes ennél magasabb szinten játszani az NFL-ben. Mondjuk fasza önkritika ez Baltimoreban. Kár érte, magunkat verjük meg ma.Na ja. Nalunk a meltan ismeretlen Tyler Thigpen jatszotta, mikor a kezdo es csere QB is kiesett.
Amadeus
Nekik most van egy nyers futo iranyitojuk, nem igazan tud mast hatekonyan jatszani. Nem baj ez, ha nyernek. Mert a futasuk megy egesz este siman 5 yardos atlaggal. A baj az lehet, ha ket ev mulva is itt tart majd.
ulpianus
Nekem tűnik úgy, hogy Carr mostanában egyre kevésbé láma?Javult azért.
TST
Amadeus
több mint 5 éve
Nekem tűnik úgy, hogy Carr mostanában egyre kevésbé láma?Tetszetosebb kicsit. Viszont checkdown kiraly lett. Ma 5.6 yard a passzolt atlaga.
TST
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Nem látom mitől lesz ez jobb. Minden esetre nem értem, hogy milyen kétségbeesés vette rá Ozziet, hogy Flakon helyére draftolja ezt a néger Tebowt. Gyakorlatilag bebetonozta a csapatát a középszerbe, a PO lényegében esélytelen ennek a Baltimorenak. Ennél valami nyers spread is jobb lenne profi szinten, ott legalább kell tudni passzolni.tudom, a Niners is Kaep alatt, de alapvetően nincs rá szükség, mivel a legtürhőbb QB is képes ennél magasabb szinten játszani az NFL-ben. Mondjuk fasza önkritika ez Baltimoreban. Kár érte, magunkat verjük meg ma.Na ja. Nalunk a meltan ismeretlen Tyler Thigpen jatszotta, mikor a kezdo es csere QB is kiesett.
Amadeus
Nekik most van egy nyers futo iranyitojuk, nem igazan tud mast hatekonyan jatszani. Nem baj ez, ha nyernek. Mert a futasuk megy egesz este siman 5 yardos atlaggal. A baj az lehet, ha ket ev mulva is itt tart majd.
ulpianus
Nekem tűnik úgy, hogy Carr mostanában egyre kevésbé láma?Javult azért.
TST
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Cubehead
2 540
Nekem tűnik úgy, hogy Carr mostanában egyre kevésbé láma?Sajnos még sokszor de tény hogy van különbség
TST
több mint 5 éve
Nekem tűnik úgy, hogy Carr mostanában egyre kevésbé láma?
több mint 5 éve
tudom, a Niners is Kaep alatt, de alapvetően nincs rá szükség, mivel a legtürhőbb QB is képes ennél magasabb szinten játszani az NFL-ben. Mondjuk fasza önkritika ez Baltimoreban. Kár érte, magunkat verjük meg ma.Na ja. Nalunk a meltan ismeretlen Tyler Thigpen jatszotta, mikor a kezdo es csere QB is kiesett.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
tudom, a Niners is Kaep alatt, de alapvetően nincs rá szükség, mivel a legtürhőbb QB is képes ennél magasabb szinten játszani az NFL-ben. Mondjuk fasza önkritika ez Baltimoreban. Kár érte, magunkat verjük meg ma.pistol offense NFL-ben, mindent láttam.A Chiefs tolt pistolt mar vagy 5 eve.
Amadeus
Ez viszont TD.
ulpianus
több mint 5 éve
Stílusos.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Elhitték 😊
több mint 5 éve
pistol offense NFL-ben, mindent láttam.A Chiefs tolt pistolt mar vagy 5 eve.
Amadeus
Ez viszont TD.
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Mondjuk az ilyeneket szoktuk elb*szni FG-ra
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
pistol offense NFL-ben, mindent láttam.
több mint 5 éve
Az ellenfelek elintézik, hogy normális irányítò legyen Baltimore-ban?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Cubehead
2 540
Ezt a türhő gurulós foci stílust nem kéne idehozni. Különben is röhejes 10eves kor felett fórumos beszologatasokat nagy leszamolasokkal rendezni...Nem én kezdtem, rajtam nem múlik. Szimplán tudni kell olvasni a sorok között. Sérülést soha senkinek nem kívántam ellenben a D-t mindig lehet keménységre buzdítani elvégre fociról van szó!
Snagal
Az meg hogy valaki szinten alul beszól és kap egy riposztott... Ok okozatt 😉
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Kozeledik az end zone. Kozeledik a pick?nem merik dobatni a labdát vele.
ulpianus
több mint 5 éve
Kozeledik az end zone. Kozeledik a pick?
több mint 5 éve
Snagal
902
Ezt a türhő gurulós foci stílust nem kéne idehozni. Különben is röhejes 10eves kor felett fórumos beszologatasokat nagy leszamolasokkal rendezni...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
kár, hogy nem tudjuk fogni a futást. Gyakorlatilag PAC12 szintű offense van Baltimoreban. Readoption hegyek.Semmi!Nímand!?Mi bajod vele, különben is én a kemény srácra értettem aki nem tud olvasni a sorok között csak dumálni
Milyen dzsentri stílus ez 😆
Surda
Cubehead
Nímand kifelyezést egy bizonyos szint alatt nem biztos h értik.
Az úr a pokolban is úr. 😉
Surda
több mint 5 éve
Cubehead
2 540
Nímand!?Mi bajod vele, különben is én a kemény srácra értettem aki nem tud olvasni a sorok között csak dumálni
Milyen dzsentri stílus ez 😆
Surda
több mint 5 éve
Surda
3 297
Jövök 😎3. félidő?Játszom 😉 s abban semmi nincs ha a túl sokat vállaló kap egyet! Már pedig a túl sok qb futásnak előbb utóbb ez az eredménye. Ha vissza olvasod nem sérülést kívántam neki...Úgy örülnék ha egy egy ilyen LJ futasnal egyszer Istenesen televernekÉn meg annak örülnék ha téged valaki úgy istenesen pofán baszna hülyegyerek.
Cubehead
Norbi180
A hülyegyerek jelzőt meg megbeszélhetjük 😉😘
Cubehead
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
3. félidő?Játszom 😉 s abban semmi nincs ha a túl sokat vállaló kap egyet! Már pedig a túl sok qb futásnak előbb utóbb ez az eredménye. Ha vissza olvasod nem sérülést kívántam neki...Úgy örülnék ha egy egy ilyen LJ futasnal egyszer Istenesen televernekÉn meg annak örülnék ha téged valaki úgy istenesen pofán baszna hülyegyerek.
Cubehead
Norbi180
A hülyegyerek jelzőt meg megbeszélhetjük 😉😘
Cubehead