Baltimore Ravens - Oakland Raiders
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Szép drive volt,fingunk sincs megint az egész meccsről.
több mint 5 éve
konkretan senki nem fogta Brownt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
nem lehetne Whiteheadet elfelejteni?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Jobb később mint soha.SACKelső egy linebacker által idén.
Amadeus
d3Y
több mint 5 éve
SACKCrack!
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
SACKMondom én hogy odabaszunk. 😀
Amadeus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
én mindig azt mondom. Rajtam nem múlik.mondtamTe az elsore is azt mondtad. Akkor most 14-0?
Amadeus
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Na most majd rendesen odapörkölünk.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
KeyG
9 496
mondtamCsak szivtam a vered, mikozben keresem azt h hol van a BAL D.
Amadeus
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
mondtamTe az elsore is azt mondtad. Akkor most 14-0?
Amadeus
több mint 5 éve
Hála az égnek a bírok most azt nézték ami a real.
több mint 5 éve
Elvileg ez sima fumbli,nem?Igen, lenne, csak a TD-al veget ert a jatek.
LeviPoki
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Az előzőre írtamMiez közmédia? Ez TD volt...az TD geciKözelében nincs
Amadeus
LeviPoki
TST
több mint 5 éve
Miez közmédia? Ez TD volt...az TD geciKözelében nincs
Amadeus
LeviPoki
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Elvileg ez sima fumbli,nem?
több mint 5 éve
Csak beetetünk. Jah, nem.
több mint 5 éve
gedam
5 905
elit d vs nfl pince 0-1
több mint 5 éve
gedam
5 905
no huddle ellen nem tudunk mit tenni
több mint 5 éve
Lol, ha elvesztik ott.