Buffalo Bills - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 4 éve
Allen - sajnos - a régi. Nagy rajta a nyomás, be van tojva, nem tud szabadulni a labdától.Mivel három hosszú passza is rossz lett, nem mer újabbat felvállalni. Szegény RB-k hiába próbálkoznak, várják őket. Ezt a pálya széléről nem látni? Apró, rövid passzos FD-vel kell őket összezavarni, aztán lépni valami váratlant. A Ravens TD-je szerintem nem ronda volt, hanem fifikás.
több mint 4 éve
Milyen a meccs? Jo kis fizikalis foci megy?;D
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Bazsinho
1 003
Mi folyik itt Gyöngyösön? 🤔 mi ez a passzjatek? Fumbli király megint alkot?
több mint 4 éve
Mizo
49
én soha😊Van itt Bills drukker rajtam kívül? Vagy csak magamnak írogatok?Én mindig itt vagyok, bro.
Buffalo Bill
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Lesz mit szünetben átbeszélni támadó oldalon.
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Van itt Bills drukker rajtam kívül? Vagy csak magamnak írogatok?Én mindig itt vagyok, bro.
Buffalo Bill
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
no
7 275
Van itt Bills drukker rajtam kívül? Vagy csak magamnak írogatok?meg nekunk
Buffalo Bill
több mint 4 éve
Van itt Bills drukker rajtam kívül? Vagy csak magamnak írogatok?
több mint 4 éve
no
7 275
2-2 ellen a sajatjat lefutotta es Boyle embere elindult feleJah,csak nem az volt a terv szerintem,legalábbis nem úgy nézett kiÉrdekes játék,végülis a csúnya TD is TDoption jatek, 2 az egy ellen
LeviPoki
no
LeviPoki
több mint 4 éve
gedam
5 901
deJah,csak nem az volt a terv szerintem,legalábbis nem úgy nézett kiÉrdekes játék,végülis a csúnya TD is TDoption jatek, 2 az egy ellen
LeviPoki
no
LeviPoki
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Jah,csak nem az volt a terv szerintem,legalábbis nem úgy nézett kiÉrdekes játék,végülis a csúnya TD is TDoption jatek, 2 az egy ellen
LeviPoki
no
több mint 4 éve
gedam
5 901
andrews megsérült?
több mint 4 éve
Csak azokat a pontokat számolom, amik önerőből jönnek. Nyilván ha az ilyen 12 emberes szabálytalanságokat nektek nem fújják be, akkor több is lehet.ok mi kesz vagyunk? 😊Ja,és szerencsére pont az ilyeneket szeretem.Ez ilyen 6-9 v 10-7 -es meccs lesz.😊gondolod?
Jan
no
Jan
no
több mint 4 éve
gedam
5 901
ja, szép volt az, csak boyle kivitelezése lett dadogós, innen hátulról azt hittem elbaszta.Érdekes játék,végülis a csúnya TD is TDoption jatek, 2 az egy ellen
LeviPoki
no
több mint 4 éve
no
7 275
Érdekes játék,végülis a csúnya TD is TDoption jatek, 2 az egy ellen
LeviPoki
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Érdekes játék,végülis a csúnya TD is TD
több mint 4 éve
no
7 275
ok mi kesz vagyunk? 😊Ja,és szerencsére pont az ilyeneket szeretem.Ez ilyen 6-9 v 10-7 -es meccs lesz.😊gondolod?
Jan
no
Jan
több mint 4 éve
Ja,és szerencsére pont az ilyeneket szeretem.Ez ilyen 6-9 v 10-7 -es meccs lesz.😊gondolod?
Jan
no
több mint 4 éve
van RZ topic akit érdekel
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Egy: Allen megint dajkálja a labdát, meg is lett az eredménye. Kettő: (szigorúan tudományos alapokon) amikor a kis piros pizsamánkban játszadozunk, mindig elkenik a szánkat.
több mint 4 éve
gedam
5 901
lj ebben a driveban volt a legjobb eddig
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Na végre,akkor egy TD-t kérnénk
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Bajszos micsoda gémplennel rukkolt elő ma is!
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."