Buffalo Bills - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
Bence94
1 925
Na a Bills bedobta a törülközőt, lehet a cseréket játszatni.Ehlinger time
Baba Yaga
több mint 2 éve
Baba Yaga
826
Na a Bills bedobta a törülközőt, lehet a cseréket játszatni.
több mint 2 éve
Bence94
1 925
Ezt mondjuk en sem ertettem...Nem tudnak mit kezdeni JT-vel.... 😀Mondjuk jatszatni kell meg, hatha kettetorik a terdet garbage time-ban...
Bence94
Stez
több mint 2 éve
Nem tudnak mit kezdeni JT-vel.... 😀Mondjuk jatszatni kell meg, hatha kettetorik a terdet garbage time-ban...
Bence94
több mint 2 éve
Bence94
1 925
Nem tudnak mit kezdeni JT-vel.... 😀
több mint 2 éve
Jaja. Jol jonne Allentol a garbage time td, de igy, hogy epp Diggsnek, sajnos elonyt nem latok belole. 😀Itt sok múlhat azon, hogy Carter megsérült az 1. félidőben. A futás meg nem is ment rosszul, olyan 10 pontot bukhattam vele. Az meg a mi állásunknál sokat érhet, mert szoros.Ki fogok. Allenen van - 20 pontom, Pittmanen es Davisen is lesz - 15. Eddig Tayloron kivul senki sem hozza a projected szamokat. Nalad meg mar most megvannak. Taylor pontjai arra elegek, hogy meccsben tartsanak meg, de keves lesz. Ami durva, mert legutobb akkor kaptam ki, amikor a Taylor, Pittman paros brutalis volt, es hoztak ketten vagy 60 pontot.JaMiert, ellened tolom?Allen semmi nem hoz fantasyben, helyette Taylorhoz pakoljak a pontokat. Kar, hogy ez is keves. 😀Gondolod kikapsz? Én már az 5. Tdnél majdnem dobtam a telefont 😄
Stez
shagi0206
Stez
shagi0206
Stez
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Itt sok múlhat azon, hogy Carter megsérült az 1. félidőben. A futás meg nem is ment rosszul, olyan 10 pontot bukhattam vele. Az meg a mi állásunknál sokat érhet, mert szoros.Ki fogok. Allenen van - 20 pontom, Pittmanen es Davisen is lesz - 15. Eddig Tayloron kivul senki sem hozza a projected szamokat. Nalad meg mar most megvannak. Taylor pontjai arra elegek, hogy meccsben tartsanak meg, de keves lesz. Ami durva, mert legutobb akkor kaptam ki, amikor a Taylor, Pittman paros brutalis volt, es hoztak ketten vagy 60 pontot.JaMiert, ellened tolom?Allen semmi nem hoz fantasyben, helyette Taylorhoz pakoljak a pontokat. Kar, hogy ez is keves. 😀Gondolod kikapsz? Én már az 5. Tdnél majdnem dobtam a telefont 😄
Stez
shagi0206
Stez
shagi0206
Stez
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
7 969
nem volt kint?
több mint 2 éve
Nana, hogy Diggs, akinek a tdjevel semmit sem erek. 😋
több mint 2 éve
Wentz ahhoz kellett, hogy JTnek legyen tere 😛
több mint 2 éve
Ki fogok. Allenen van - 20 pontom, Pittmanen es Davisen is lesz - 15. Eddig Tayloron kivul senki sem hozza a projected szamokat. Nalad meg mar most megvannak. Taylor pontjai arra elegek, hogy meccsben tartsanak meg, de keves lesz. Ami durva, mert legutobb akkor kaptam ki, amikor a Taylor, Pittman paros brutalis volt, es hoztak ketten vagy 60 pontot.JaMiert, ellened tolom?Allen semmi nem hoz fantasyben, helyette Taylorhoz pakoljak a pontokat. Kar, hogy ez is keves. 😀Gondolod kikapsz? Én már az 5. Tdnél majdnem dobtam a telefont 😄
Stez
shagi0206
Stez
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
JaMiert, ellened tolom?Allen semmi nem hoz fantasyben, helyette Taylorhoz pakoljak a pontokat. Kar, hogy ez is keves. 😀Gondolod kikapsz? Én már az 5. Tdnél majdnem dobtam a telefont 😄
Stez
shagi0206
Stez
több mint 2 éve
Miert, ellened tolom?Allen semmi nem hoz fantasyben, helyette Taylorhoz pakoljak a pontokat. Kar, hogy ez is keves. 😀Gondolod kikapsz? Én már az 5. Tdnél majdnem dobtam a telefont 😄
Stez
shagi0206
több mint 2 éve
Kivancsi leszek, a pff most mennyire huzza majd le a tamadofalunkat. Ma pedig nagyot jatszanak, azert ez siman idezte a ligaelit elozo eveket.
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Allen semmi nem hoz fantasyben, helyette Taylorhoz pakoljak a pontokat. Kar, hogy ez is keves. 😀Gondolod kikapsz? Én már az 5. Tdnél majdnem dobtam a telefont 😄
Stez
több mint 2 éve
Ez beteg. 5 TD
több mint 2 éve
Allen semmi nem hoz fantasyben, helyette Taylorhoz pakoljak a pontokat. Kar, hogy ez is keves. 😀
több mint 2 éve
Mar unom leirni, de ma is le kell: Kenny a vedelem szive es lelke. Zsenialis.
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Miért nem dobál Diggs fele? Talán lenne haladás
több mint 2 éve
Kenny milyen picket szedett 😆😆😆
több mint 2 éve
Nem számítottam ennyire nyugodt estére.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
7 969
Reich jól tanítja, ezek a handoffok megérik az 1. kört 😀Komoly lesz ez a Pats-Colts meccs, főleg h idegenben leszünk.Eselyetek sincs. Ha nezted, hogy a sztar kubenk mennyire jol adja a snapeket, tudod. Rettegjetek!
Solymi
Stez
Azért majd ne legyél nagyon szomi, ha most se sikerülne 😉Komoly lesz ez a Pats-Colts meccs, főleg h idegenben leszünk.11 eve varom a pillanatot, hogy nyerjunk a Pats ellen..
Solymi
Bence94
több mint 2 éve
Bence94
1 925
Komoly lesz ez a Pats-Colts meccs, főleg h idegenben leszünk.11 eve varom a pillanatot, hogy nyerjunk a Pats ellen..
Solymi
több mint 2 éve
Komoly lesz ez a Pats-Colts meccs, főleg h idegenben leszünk.Eselyetek sincs. Ha nezted, hogy a sztar kubenk mennyire jol adja a snapeket, tudod. Rettegjetek!
Solymi
több mint 2 éve
Jesszus, ez a Taylor futás évvégi kisfilmbe való volt.