NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 649
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Buffalo Bills - Kansas City Chiefs
több mint 10 éve
skullkill29
329
Tetszik ahogy a bikák DLje földbe döngöli a KC OL-t 😀Nomacezt az OL-t nem nehéz 😊
több mint 10 éve
szaba
10 543
Nem tudom, hogy a fenébe nyertünk simán a Billsnél. Manuel kevés indok.
több mint 10 éve
Tetszik ahogy a bikák DLje földbe döngöli a KC OL-t 😀
több mint 10 éve
Imádom ezt a ligát tényleg 😀 Jets 16-0 Steelers
Saints 3-14 9ers
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Watkins nem tud normálisan lépni sem
több mint 10 éve
Ja, és mellette a két DT és az egyik DE is lazán benyomta már a zsebet 😀Charlest bedarálják, az OL-t teljesen elnyomja a Bills DLStezDL? Fultont a guard-t borította fel spikes😊ehh
több mint 10 éve
Charlest bedarálják, az OL-t teljesen elnyomja a Bills DLStezDL? Fultont a guard-t borította fel spikes😊
több mint 10 éve
Így van csak nem kel feladni azt a futást majd beindul az. Tényleg Reiddel csináltak valamit 😛
több mint 10 éve
Az első +os futás talán
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Charlest bedarálják, az OL-t teljesen elnyomja a Bills DL
több mint 10 éve
Érdekes playekből nincs hiány
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
na ezt benézték...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 10 éve
Ez szép volt Alextől!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Hát, úgy kezdte a BUF, ahogy kell.
több mint 10 éve
Próbálkozni lehet, meglátjuk, hogy meddig szórakozhatják el run-run-passal a driveokat.szintén meglepő lenne, ha ezzel a QB-Elkapó gárdával 3ból 3 passzt hívnának... mikor ott van Jamaal és Knilebalazs799Erős kezdés lettbalazs799Meglepő, ha ez ellen a Bills D ellen futni akarszStez
több mint 10 éve
Na erre szeretek megérkezni 😊 Jó szurkolást!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 10 éve
Ez annak a 3 route-nak az egyike, amit Orton profin meg tud dobni. Ha ezt én tudom.....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ez gyorsabban sikerült, mint gondoltam
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
szintén meglepő lenne, ha ezzel a QB-Elkapó gárdával 3ból 3 passzt hívnának... mikor ott van Jamaal és KnileErős kezdés lettbalazs799Meglepő, ha ez ellen a Bills D ellen futni akarszStez
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Reid is ebben bízott egyenlőre nem jött be :pErős kezdés lettbalazs799Meglepő, ha ez ellen a Bills D ellen futni akarszStez
több mint 10 éve
Erős kezdés lettbalazs799Meglepő, ha ez ellen a Bills D ellen futni akarsz
több mint 10 éve
vicces szitu, hogy 2-en kommentelünk egyenlőre csak egy Kc-BUF meccsen 😀ezt a fanyalgó bandát örülök hogy látom 😀dandeItt mindig találsz, | de csak halkan kérdem, ezt miért olyan nehéz megtalálni az embereknek maguktól | ]😉 😛innen is és streamhunterről is mindig nézek de lehet az ember leragad 1 közepesnél de valaki meg megtalált egy igazán jót (ezekre értem a "jó stream kif"-éstbalazs799
www.wiziwig.tv/dande
Liverpool Fc
több mint 10 éve
ezt a fanyalgó bandát örülök hogy látom 😀Itt mindig találsz, | de csak halkan kérdem, ezt miért olyan nehéz megtalálni az embereknek maguktól | ]😉 😛innen is és streamhunterről is mindig nézek de lehet az ember leragad 1 közepesnél de valaki meg megtalált egy igazán jót (ezekre értem a "jó stream kif"-éstbalazs799
www.wiziwig.tv/dande