Buffalo Bills - Kansas City Chiefs

5 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 003
Keretezte, az elején és a végén is pick.
5 napja
fake.id 21
Kiégett?
Jakehomer
bazmeg én akartam xd
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 657 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pedig ma pont jobban ment mint nèhányszor idèn. Na mindegy akkor ezen sem kell tovább "aggódni" 😊
5 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Kiégett?

Tepper takarodj!
5 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 411 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A FőBivaly!
5 napja
casaubon Green Bay Packers 2 391
Akkor pápá veretlensèg 🥴
dande2
Nana, a mult het utan egy gyors TD-onside kick-FG combot ne zarjunk ki
5 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 003
Ott a bölge, le se bírják vinni
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 657 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor pápá veretlensèg 🥴
5 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 411 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ejha
5 napja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mit futott Allen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
5 napja
Fuck the chiefs lol

Tepper takarodj!
5 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 582 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Tökösség kifizetődik

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 napja
Zalán Denver Broncos 3 992 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Allen. Imádom ezt a csávót

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
5 napja
elhúzott a Bills
Löfli
Zárkózott a Chiefs 😊
5 napja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
elhúzott a Bills

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
5 napja
fake.id 21
Ezt az Allent szeretem, dobócsel a line of scrimmage átlépése után, aztán repülve belevetődés a védőbe 😀
Kampman
ricsitől tanulta, 2 yardért hitstickelni 2 dlinemant első és 10re
5 napja
fake.id 21
Nem feltetlen ide tartozik. De neztem a Chiefs hazi videoit. Azt mondja az egyik csere DL manus, lathassuk a konyhaban mi tortenik. Akkor kerek 12 tojast, dobjal ra par bacont, meg par kolbaszkat, egy fel kilo sult krumplit is kerek ra. Meg 4-5 waffle, hogy legyen edes is. 😀 Kell az NRG.
ulpianus
breakfast of champions, lefojtva egy fél kiló görögjoghurttal meg egy szolid fehérjeturmixszal. 2 óra múlva meg jöhet a tízórai. ennyi szaldgálásra nem a szél fújja össze a 110+ kilókat
5 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Nem feltetlen ide tartozik. De neztem a Chiefs hazi videoit. Azt mondja az egyik csere DL manus, lathassuk a konyhaban mi tortenik. Akkor kerek 12 tojast, dobjal ra par bacont, meg par kolbaszkat, egy fel kilo sult krumplit is kerek ra. Meg 4-5 waffle, hogy legyen edes is. 😀 Kell az NRG.

Állat vagyok, ami enni kér...
5 napja
NB2 New England Patriots 24 909 — nabege2@yahoo.com
Ezt az Allent szeretem, dobócsel a line of scrimmage átlépése után, aztán repülve belevetődés a védőbe 😀
Kampman
de a hülyéje, ott volt 1st down után az embere, ahelyett, hogy odadobná, belemegy egy ilyen kockázatos helyzetben, aztán utána meg a következő playben meg eladja
5 napja
Kampman
Aztán kretén pick, as usual

Tepper takarodj!
5 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 922
Mintha valami hasonló interceptiont láttam volna az előző meccsen is. Csak azt egy Wilson dobta.
5 napja
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kampman
Hát a kövi játéknál benne maradhatott az ütés

5 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
Kampman
És aztán egy végtelenül buta INT

Nem véletlenül vágta rá gondolkodás nélkül Favre, amikor kérdezték, hogy a mostani QB-k közül ki emlékezteti legjobban önmagára.
5 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
5 napja
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Momentum