Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 7 éve
Ez már döfi.Ide nekünk a PO-t. 😊
Grat fiúk (nem csak a mai meccset)
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
es a ket Safetynk nélkül, érdekes lesz
több mint 7 éve
kezdő irányító, futó, center nélkül
több mint 7 éve
Woooooooooooooooooooooohooooooooooooooooooooooooo!
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Kerozin
128
Most megyek és iszom egy nyugtató teát!
több mint 7 éve
ezigen.
több mint 7 éve
tippre ryan jövő héten már nem lesz HC
több mint 7 éve
grat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Kerozin
128
Huhhh...!
több mint 7 éve
Kerozin
128
MIért kértünk időt?
több mint 7 éve
kapufát!
több mint 7 éve
london kid ismét 200+ yard felett, azonban most sajnos megreccsent. williams és drék is jól tud futni, nincs veszve semmi.itt mar tenyleg nem volt ertelme futtatni őt, a 200 yard is megvolt
Ventura
több mint 7 éve
london kid ismét 200+ yard felett, azonban most sajnos megreccsent. williams és drék is jól tud futni, nincs veszve semmi.
több mint 7 éve
dolphins playoff, de ajayi IR, szép taktika 😀
több mint 7 éve
azt viszont nem tudom, hogy miert futunk még mindig, mvan ha jön egy fumble :/vagy rosszabb...
Adirotor
több mint 7 éve
Kerozin
128
azt viszont nem tudom, hogy miert futunk még mindig, mvan ha jön egy fumble :/Kisebb az esélye, mint egy INT-nek
Adirotor
több mint 7 éve
azt viszont nem tudom, hogy miert futunk még mindig, mvan ha jön egy fumble :/
több mint 7 éve
Bizunk a vedelemben, na persze... 😕 ez nagyon szepen el lett taktikazva, Fire Rex!az hogy a Buffalo még meccsben volt, az annak köszönhető, hogy Lynn hatalmas elme és megerdemelne h HC legyen e helyett a paprikajancsi helyett
Igor
több mint 7 éve
Bizunk a vedelemben, na persze... 😕 ez nagyon szepen el lett taktikazva, Fire Rex!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
en nyáron fogom magam és végignézem az összes ilyen gyomorfelkavaró meccsünket .D
több mint 7 éve
oh, mondjuk nekem mostanában nem mutat smiley-at rendesen és az itthoni monitorom eléggé fos eleve 😀Azért beleraktam egy 😀 -t, hogy érezd a komolytalan élcelődésemet.elhiszem az idegállapotot és én is szeretlekhosszabbításra idekapcsoltam, go bills 😀Kössz hogy benéztél, már mész is? 😀
Negritis
Kerozin
elég szépen kijött a Bills eddig a kérdés lesz-e FG táv
Negritis
De most jól megyünk!
Kerozin
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
ezért a london kid futásért már nyerni kell
több mint 7 éve
AJAYI TRAIN 😀