Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 4 éve
😀 😀 😀köszi a segítséget a Billsnek! Ha nyerünk, jövő héten nagy valószínűséggel visszaadjuk a szívességet.. 😀most jinxelted el 😛
Bence94
Löfli
több mint 4 éve
A Bills az új Pats gyilkosok 😛szinek stimmelnek.
dande
de valahogy nem olyan ellenszenvesek mint a pats, de lehet majd most ha dinasztiát építenek 😀
több mint 4 éve
köszi a segítséget a Billsnek! Ha nyerünk, jövő héten nagy valószínűséggel visszaadjuk a szívességet.. 😀most jinxelted el 😛
Bence94

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Én nem fizetek elő addig amig nem lesz stabilan jó csapatunk 😀Furcsa megfogalmazása ez a rezsicsökkentésnek.
adamfaragoo
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
A Bills az új Pats gyilkosok 😛
több mint 4 éve
Ááá, köszi! Ez alapján mindkettő/három jó lehet. Take my forint!!!!support.nflgamepass.com/hc/en-gb/articles/360004653654-On-what-devices-can-I-watch-NFL-Game-Pass-Az jó lenne, mert a Samsung """smart""" tv az nem tud lófaszt se.hm elvileg igenXbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
most h már jó meccseket toltok lehet megéri 😀
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
több mint 4 éve
Én nem fizetek elő addig amig nem lesz stabilan jó csapatunk 😀define jó 😀 mert az tág fogalom
adamfaragoo
több mint 4 éve
köszi a segítséget a Billsnek! Ha nyerünk, jövő héten nagy valószínűséggel visszaadjuk a szívességet.. 😀Jó lenne megint egy jó kis havas meccs, playoffban különösen régen volt.
Bence94
több mint 4 éve
Én nem fizetek elő addig amig nem lesz stabilan jó csapatunk 😀
több mint 4 éve
support.nflgamepass.com/hc/en-gb/articles/360004653654-On-what-devices-can-I-watch-NFL-Game-Pass-Az jó lenne, mert a Samsung """smart""" tv az nem tud lófaszt se.hm elvileg igenXbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Az jó lenne, mert a Samsung """smart""" tv az nem tud lófaszt se.hm elvileg igenXbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
több mint 4 éve
köszi a segítséget a Billsnek! Ha nyerünk, jövő héten nagy valószínűséggel visszaadjuk a szívességet.. 😀
több mint 4 éve
tua kiéget :scream:nem mindegy h kiéget v kiégett 😀
Ventura
több mint 4 éve
Most komolyan? Nem látom...
több mint 4 éve
hm elvileg igenXbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Xbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
briareos
több mint 4 éve
nebassz hogy megint eladta 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
tua kiéget :scream:
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Seregélyes. Kotu telekom. ÉS MEGINT FAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!8.kerben laksz te is? 😀 mert kajak mindig akkor ment el amikor irtal es telekomos vagyok en is 😀MIÉRT FAGY????MIÉRT???Holnap bemegyek a téhómba, aztán megmondom, hogy ezzel a fostalicska nettel még streamet se lehet lopni 5G-s banda pfej
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Borbinho
több mint 4 éve
tudtam Tuaról h nagy filantróp de ennyire nem kéne adakozónak lennie
több mint 4 éve
8.kerben laksz te is? 😀 mert kajak mindig akkor ment el amikor irtal es telekomos vagyok en is 😀MIÉRT FAGY????MIÉRT???Holnap bemegyek a téhómba, aztán megmondom, hogy ezzel a fostalicska nettel még streamet se lehet lopni 5G-s banda pfej
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
jövőre megbaszunk mindenkit ha igy folytatjáka lányokat kétszer is!
briareos
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
MIÉRT FAGY????MIÉRT???Holnap bemegyek a téhómba, aztán megmondom, hogy ezzel a fostalicska nettel még streamet se lehet lopni 5G-s banda pfej
Muffalo_Bafia