NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 3 éve
Bence94
1 949
😀 😀 😀köszi a segítséget a Billsnek! Ha nyerünk, jövő héten nagy valószínűséggel visszaadjuk a szívességet.. 😀most jinxelted el 😛
Bence94
Löfli
több mint 3 éve
A Bills az új Pats gyilkosok 😛szinek stimmelnek.
dande
de valahogy nem olyan ellenszenvesek mint a pats, de lehet majd most ha dinasztiát építenek 😀
több mint 3 éve
köszi a segítséget a Billsnek! Ha nyerünk, jövő héten nagy valószínűséggel visszaadjuk a szívességet.. 😀most jinxelted el 😛
Bence94
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Én nem fizetek elő addig amig nem lesz stabilan jó csapatunk 😀Furcsa megfogalmazása ez a rezsicsökkentésnek.
adamfaragoo
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
A Bills az új Pats gyilkosok 😛
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Ááá, köszi! Ez alapján mindkettő/három jó lehet. Take my forint!!!!support.nflgamepass.com/hc/en-gb/articles/360004653654-On-what-devices-can-I-watch-NFL-Game-Pass-Az jó lenne, mert a Samsung """smart""" tv az nem tud lófaszt se.hm elvileg igenXbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
most h már jó meccseket toltok lehet megéri 😀
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
több mint 3 éve
Én nem fizetek elő addig amig nem lesz stabilan jó csapatunk 😀define jó 😀 mert az tág fogalom
adamfaragoo
több mint 3 éve
Kampman
28 313
köszi a segítséget a Billsnek! Ha nyerünk, jövő héten nagy valószínűséggel visszaadjuk a szívességet.. 😀Jó lenne megint egy jó kis havas meccs, playoffban különösen régen volt.
Bence94
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Én nem fizetek elő addig amig nem lesz stabilan jó csapatunk 😀
több mint 3 éve
support.nflgamepass.com/hc/en-gb/articles/360004653654-On-what-devices-can-I-watch-NFL-Game-Pass-Az jó lenne, mert a Samsung """smart""" tv az nem tud lófaszt se.hm elvileg igenXbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Az jó lenne, mert a Samsung """smart""" tv az nem tud lófaszt se.hm elvileg igenXbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
briareos
több mint 3 éve
Bence94
1 949
köszi a segítséget a Billsnek! Ha nyerünk, jövő héten nagy valószínűséggel visszaadjuk a szívességet.. 😀
több mint 3 éve
tua kiéget :scream:nem mindegy h kiéget v kiégett 😀
Ventura
több mint 3 éve
Bazsinho
1 003
Most komolyan? Nem látom...
több mint 3 éve
hm elvileg igenXbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
briareos
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Xbox tudja-e vajon?MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
briareos
több mint 3 éve
nebassz hogy megint eladta 😀😀
több mint 3 éve
tua kiéget :scream:
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Seregélyes. Kotu telekom. ÉS MEGINT FAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!8.kerben laksz te is? 😀 mert kajak mindig akkor ment el amikor irtal es telekomos vagyok en is 😀MIÉRT FAGY????MIÉRT???Holnap bemegyek a téhómba, aztán megmondom, hogy ezzel a fostalicska nettel még streamet se lehet lopni 5G-s banda pfej
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Borbinho
több mint 3 éve
tudtam Tuaról h nagy filantróp de ennyire nem kéne adakozónak lennie
több mint 3 éve
8.kerben laksz te is? 😀 mert kajak mindig akkor ment el amikor irtal es telekomos vagyok en is 😀MIÉRT FAGY????MIÉRT???Holnap bemegyek a téhómba, aztán megmondom, hogy ezzel a fostalicska nettel még streamet se lehet lopni 5G-s banda pfej
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
jövőre megbaszunk mindenkit ha igy folytatjáka lányokat kétszer is!
briareos
több mint 3 éve
MIÉRT FAGY????MIÉRT???gamepass és nincs gond, atomstabil volt egész évben.
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
MIÉRT FAGY????MIÉRT???Holnap bemegyek a téhómba, aztán megmondom, hogy ezzel a fostalicska nettel még streamet se lehet lopni 5G-s banda pfej
Muffalo_Bafia