Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 4 éve
"thats fkin bullshit" hallottátok??? 😀
több mint 4 éve
Gailey meg Fitz nagy spanok simán csak szabotálja Tuát 😛
több mint 4 éve
hihetetlen
több mint 4 éve
mi van, gailey-nek szótak, hogy parker is active ma?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
na, akkor brace yourself, comeback lead by Tua is coming 😀
több mint 4 éve
Mac Jones ugyanilyen királynak néz ki, valaki lehet rá is ugrik első körben, de szerintem 3-4 év és a ligában sem lesz.Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura

több mint 4 éve
Kösz, erre a válaszra számítottam 😛 😉Még persze nagyon nagyon óvatosan kérdve, végül kiderül, hogy Hurts > Tua???mindkettő szar
dande
Adirotor
több mint 4 éve
Még persze nagyon nagyon óvatosan kérdve, végül kiderül, hogy Hurts > Tua???mindkettő szar
dande
több mint 4 éve
Még persze nagyon nagyon óvatosan kérdve, végül kiderül, hogy Hurts > Tua???
több mint 4 éve
Not sure why Brian Flores didn't threw the "trail by 3 scores and put Fitzpatrick in to win it" gameplan away once it was clear he is out.
— Moo (@PFF_Moo) January 3, 2021
Edzoi hiba :/ 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
nyilván nem fogjuk kibaszni. szerintem jó lesz. aztán max nemettől függetlenül szeretném ha kapna egy normális felkészülési szezont. nem mellékes a playbook és az elkapósor sem.Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
Ventura
több mint 4 éve
ettől függetlenül szeretném ha kapna egy normális felkészülési szezont. nem mellékes a playbook és az elkapósor sem.Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 4 éve
fikázzátok itt tua-t aztán amikor jövőre már 9 air yardos passzokat dob nézni fogtokna majd a random qb generátor által kidobott Mac Jones!Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
r.baggio
több mint 4 éve
egyébként nem a hirtelen haragú szurkoló beszél belőlem, egyszerűen nem látni olyan dolgokat tőle ami azt mutatná, hogy megvan benne hogy jó irányító legyenBe kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
game manager QB-nak elmehet, de ahhoz meg olyan fal is kéne
több mint 4 éve
na majd a random qb generátor által kidobott Mac Jones!Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Még az a szerencse, hogy hozzávagyok szokva a vereséghez.Sőt lehet egyenesen már szeretem is 😀
2 szezonnal ezelőtt röpke 105 Marlins vereséget szenvedtem végig 😀
több mint 4 éve
Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
több mint 4 éve
Egyebkent fitzpatrick ezt megnyerne ezt a meccsetcovidos szóval mindegy
Adirotor
több mint 4 éve
Egyebkent fitzpatrick ezt megnyerne ezt a meccset5 éve ő is befürdött ugyanitt
Adirotor
több mint 4 éve
Amúgy jó fejek ezek a Dolphins fanok, utoljára a Browns fanokkal sírtam ilyen jót.besírsz, diló!
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Az eddigiek alapján Haack akarja a legjobban a győzelmet 😀
több mint 4 éve
Egyebkent fitzpatrick ezt megnyerne ezt a meccset
több mint 4 éve
Barkley majd gondoskodik róla, hogy visszajöjjön a meccsbe a Dolphins 😀 😀Ahhoz egyenesen Peterman kéne.
Bence94
több mint 4 éve
Annyira unatkozom ,hogy a két csere QB egyetemi videóit nézem :c
több mint 4 éve
Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,