NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 3 éve
"thats fkin bullshit" hallottátok??? 😀
több mint 3 éve
Gailey meg Fitz nagy spanok simán csak szabotálja Tuát 😛
több mint 3 éve
hihetetlen
több mint 3 éve
mi van, gailey-nek szótak, hogy parker is active ma?
több mint 3 éve
Bence94
1 949
na, akkor brace yourself, comeback lead by Tua is coming 😀
több mint 3 éve
Mac Jones ugyanilyen királynak néz ki, valaki lehet rá is ugrik első körben, de szerintem 3-4 év és a ligában sem lesz.Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
több mint 3 éve
Kösz, erre a válaszra számítottam 😛 😉Még persze nagyon nagyon óvatosan kérdve, végül kiderül, hogy Hurts > Tua???mindkettő szar
dande
Adirotor
több mint 3 éve
Még persze nagyon nagyon óvatosan kérdve, végül kiderül, hogy Hurts > Tua???mindkettő szar
dande
több mint 3 éve
Még persze nagyon nagyon óvatosan kérdve, végül kiderül, hogy Hurts > Tua???
több mint 3 éve
Not sure why Brian Flores didn't threw the "trail by 3 scores and put Fitzpatrick in to win it" gameplan away once it was clear he is out.
— Moo (@PFF_Moo) January 3, 2021
Edzoi hiba :/ 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
nyilván nem fogjuk kibaszni. szerintem jó lesz. aztán max nemettől függetlenül szeretném ha kapna egy normális felkészülési szezont. nem mellékes a playbook és az elkapósor sem.Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
Ventura
több mint 3 éve
ettől függetlenül szeretném ha kapna egy normális felkészülési szezont. nem mellékes a playbook és az elkapósor sem.Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
több mint 3 éve
fikázzátok itt tua-t aztán amikor jövőre már 9 air yardos passzokat dob nézni fogtokna majd a random qb generátor által kidobott Mac Jones!Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
r.baggio
több mint 3 éve
egyébként nem a hirtelen haragú szurkoló beszél belőlem, egyszerűen nem látni olyan dolgokat tőle ami azt mutatná, hogy megvan benne hogy jó irányító legyenBe kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
game manager QB-nak elmehet, de ahhoz meg olyan fal is kéne
több mint 3 éve
na majd a random qb generátor által kidobott Mac Jones!Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Még az a szerencse, hogy hozzávagyok szokva a vereséghez.Sőt lehet egyenesen már szeretem is 😀
2 szezonnal ezelőtt röpke 105 Marlins vereséget szenvedtem végig 😀
több mint 3 éve
Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
több mint 3 éve
Egyebkent fitzpatrick ezt megnyerne ezt a meccsetcovidos szóval mindegy
Adirotor
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Egyebkent fitzpatrick ezt megnyerne ezt a meccset5 éve ő is befürdött ugyanitt
Adirotor
több mint 3 éve
Amúgy jó fejek ezek a Dolphins fanok, utoljára a Browns fanokkal sírtam ilyen jót.besírsz, diló!
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Az eddigiek alapján Haack akarja a legjobban a győzelmet 😀
több mint 3 éve
Egyebkent fitzpatrick ezt megnyerne ezt a meccset
több mint 3 éve
Barkley majd gondoskodik róla, hogy visszajöjjön a meccsbe a Dolphins 😀 😀Ahhoz egyenesen Peterman kéne.
Bence94
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Annyira unatkozom ,hogy a két csere QB egyetemi videóit nézem :c
több mint 3 éve
Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,