Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 4 éve
pedig fostam a dolphins D-től...Én a karácsonyi vacsorától.
Bazsinho
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
most komolyan ki megy a PO-ért????McKenzie.
Bazsinho
több mint 4 éve
Azzal, hogy a Browns is be fog jutni a playoffba, a Jetsé lesz a leghosszabb PO-nélküli streak, 10 évvel. Csak hogy valami jó hírt mondjak a Dolphins drukkereknek.
több mint 4 éve
a Browns csak 4 ponttal vezet félidőben a Steelers ellen. Ott azért még lehet esély.
több mint 4 éve
pedig fostam a dolphins D-től...
több mint 4 éve
nézzük a jó oldalát. van még 1 percünk, hogy az első félidőben pontokat szerezzünk!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Amúgy jó fejek ezek a Dolphins fanok, utoljára a Browns fanokkal sírtam ilyen jót.
több mint 4 éve
KIMONTÁ HOGY NEM MVP???? KIMONTÁ???bézbózütőű
Muffalo_Bafia
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 4 éve
most komolyan ki megy a PO-ért????A pánter.
Bazsinho
több mint 4 éve
Édes istenem.20 éve phins betegség
Amikor a legjobban kéne nyomni akkor vagyunk a legrosszabbak a szezonba, nem rossz.
adamfaragoo
több mint 4 éve
most komolyan ki megy a PO-ért????
több mint 4 éve
azért a támadósunk is villanhatna, nem csak mindig a védelemre kell támaszkodni.azok most sincsenek fent nálatok 😛2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a kezdőkhirtelen azt olvastam: 2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a védők 😀
Löfli
Ventura
Löfli
több mint 4 éve
Édes istenem.Amikor a legjobban kéne nyomni akkor vagyunk a legrosszabbak a szezonba, nem rossz.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 4 éve
azok most sincsenek fent nálatok 😛2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a kezdőkhirtelen azt olvastam: 2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a védők 😀
Löfli
Ventura

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Man DarinoAmúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.Bom Trady.
adamfaragoo
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
KIMONTÁ HOGY NEM MVP???? KIMONTÁ???
több mint 4 éve
atyaég mekkora bomba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a kezdőkhirtelen azt olvastam: 2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a védők 😀
Löfli
több mint 4 éve
Azt én is tudom, csak én nem kapok érte pénzt 😕Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.semmit
adamfaragoo
briareos
több mint 4 éve
Ha nem tudnám mi a helyzet ,azt gondolnám, hogy a Bills hajt a playoffra nekünk meg tétnélküli a meccs.
több mint 4 éve
Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.engedd ki a dühöt! már igy is eljutottunk az end zone-ba!
adamfaragoo
több mint 4 éve
Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.Bom Trady.
adamfaragoo
több mint 4 éve
Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.semmit
adamfaragoo