Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 3 éve
Ezt a gyermeket mi draftoltuk anno. Már a rookie szezonjában látszott rajta a komoly tehetség, amikor punt returnerként 15. alkalommal fumblizott visszahordás közben.McKenzie?
Cruyffista
több mint 3 éve
mennek a screenek, gratulalok
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Úgyis nyerek.Húzz sorszámot!Ebből fogadás lesz.A bagósra haragudj, ne rám! (A college elődöntő után amúgy ez nem is olyan nagy szitok. 😉 )A Bills meg nem nyerhet Superbowlt, míg a cigarettás ember él!Fields-et fogjátok húzni, megálmodtam.
iktriad
Muffalo_Bafia
iktriad
Muffalo_Bafia
iktriad
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Ezt a gyermeket mi draftoltuk anno. Már a rookie szezonjában látszott rajta a komoly tehetség, amikor punt returnerként 15. alkalommal fumblizott visszahordás közben.
több mint 3 éve
azért na... Allen és Diggs is szépen le fog ballagni a pályáról.. én még nem temetném a meccset, de ha az O nem javul fel nálatok, akkor tényleg vége a dalnak.hát pont ezaz, az O nem fog pontot csinálni
Bence94
több mint 3 éve
Húzz sorszámot!Ebből fogadás lesz.A bagósra haragudj, ne rám! (A college elődöntő után amúgy ez nem is olyan nagy szitok. 😉 )A Bills meg nem nyerhet Superbowlt, míg a cigarettás ember él!Fields-et fogjátok húzni, megálmodtam.
iktriad
Muffalo_Bafia
iktriad
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Bence94
1 949
azért na... Allen és Diggs is szépen le fog ballagni a pályáról.. én még nem temetném a meccset, de ha az O nem javul fel nálatok, akkor tényleg vége a dalnak.
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Ebből fogadás lesz.A bagósra haragudj, ne rám! (A college elődöntő után amúgy ez nem is olyan nagy szitok. 😉 )A Bills meg nem nyerhet Superbowlt, míg a cigarettás ember él!Fields-et fogjátok húzni, megálmodtam.
iktriad
Muffalo_Bafia
iktriad
több mint 3 éve
ez ennyi, megyek szurkolni a steelersnek
több mint 3 éve
Padawan alert!Nem is tudom, az offense vagy a defense szarabb? 😀ezaz folytasd! 😀
adamfaragoo
briareos
több mint 3 éve
Nem is tudom, az offense vagy a defense szarabb? 😀ezaz folytasd! 😀
adamfaragoo
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Legnagyobb örömünkre 😀Ennyire katasztrófa Tua?kb, de egyelőre ráfogják a kiszolgálószemélyzetre
shagi0206
eddig az arizona meccsen volt jó csak
Adirotor
Bár lehet akkor is csak azért, mert buja volt az ellenfél védelme 😀
több mint 3 éve
Ennyire katasztrófa Tua?inkább elsőnek kinyitnám azt az istenverte playbookot, s nem csak az első oldaláról választanék play-t. volt egyáltalán 10+ yardos kísérlet?
shagi0206
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Nem is tudom, az offense vagy a defense szarabb? 😀
több mint 3 éve
Ennyire katasztrófa Tua?kb, de egyelőre ráfogják a kiszolgálószemélyzetre
shagi0206
eddig az arizona meccsen volt jó csak
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Hát ha igy folytatjuk nem rajtunk fog múlni, hogy mi lesz.Viszont a többi csapat meg nem teszi meg nekünk azt a szivességet,hogy kikapnak.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
az szép...
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Ennyire katasztrófa Tua?
több mint 3 éve
A bagósra haragudj, ne rám! (A college elődöntő után amúgy ez nem is olyan nagy szitok. 😉 )A Bills meg nem nyerhet Superbowlt, míg a cigarettás ember él!Fields-et fogjátok húzni, megálmodtam.
iktriad
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Fields-et fogjátok húzni, megálmodtam.A Bills meg nem nyerhet Superbowlt, míg a cigarettás ember él!Persze a medve meg nem játékA punter nem ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pl Bojonak? 😁Ennyi.Nem jöhet. Még ki kell osztani egy 14. embernek is TD passzt. (nfl rekord)
Jöhet Barkley
Bazsinho
Muffalo_Bafia
Bazsinho
Muffalo_Bafia
Bazsinho
iktriad
több mint 3 éve
faszomba már hát küldjük a bombákat aztán csá kit érdekel sikeres e, de ezek a rövidpasszok megölnekchang gailey küldi a smiley-t. 😊
briareos