Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 4 éve
2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a kezdők

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.
több mint 4 éve
Barkley majd gondoskodik róla, hogy visszajöjjön a meccsbe a Dolphins 😀 😀
több mint 4 éve
Egyre csak rosszabb, azt se tudom minek nézem.Mert Dolphins fan vagy, aki szarban, húgyban is a csapata mellett áll!
adamfaragoo
több mint 4 éve
Egyre csak rosszabb, azt se tudom minek nézem.
több mint 4 éve
Ez már inkább vicces mint szomorú.az sose volt kérdés h one and done lennénk playoffban
Ilyen játékkal mindegy is a playoff. Első meccsen nullára vernének minket
adamfaragoo
több mint 4 éve
így nehéz, ha nem mernek dobatni Tuaval..Azert mert nem tud
Bence94
több mint 4 éve
alex smithNeeem, nem Bills. Help me!Ha Bills QB akkor csak Trent Edwards lehet, a checkdown captain !Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
VenturaFingom nincs. Hasonló játékstílus. Chekdownok orrba szájba, jó százalékban sikeres passzok, viszont nulla produktivitás.Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.Az a rózsa se virágzott ki?
Muffalo_Bafia
iktriad
Muffalo_Bafia
BillsFan
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Neeem, nem Bills. Help me!Ha Bills QB akkor csak Trent Edwards lehet, a checkdown captain !Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
VenturaFingom nincs. Hasonló játékstílus. Chekdownok orrba szájba, jó százalékban sikeres passzok, viszont nulla produktivitás.Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.Az a rózsa se virágzott ki?
Muffalo_Bafia
iktriad
Muffalo_Bafia
BillsFan
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
így nehéz, ha nem mernek dobatni Tuaval..
több mint 4 éve
Ez már inkább vicces mint szomorú.Ilyen játékkal mindegy is a playoff. Első meccsen nullára vernének minket
több mint 4 éve
Ha Bills QB akkor csak Trent Edwards lehet, a checkdown captain !Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
iktriad
Muffalo_Bafia

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
Ventura
Fingom nincs. Hasonló játékstílus. Chekdownok orrba szájba, jó százalékban sikeres passzok, viszont nulla produktivitás.Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.Az a rózsa se virágzott ki?
Muffalo_Bafia
iktriad
több mint 4 éve
rozé bor?Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 4 éve
Ez de szép trickery volt!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.Az a rózsa se virágzott ki?
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Mehet a college footballabban legalább brillirozhat TT.
Adirotor
több mint 4 éve
Elég Jax meccset láttam idén, plusz tudom ki játszik és ki nem nálunk...gyorsan pontot tettél az ügy végére. 😕eddig ugy néz ki, abban bizhatunk, hogy a jacksonville váratlanul győzedelmeskedik. 😀Tehát semmiben.
Ventura
iktriad
Ventura
több mint 4 éve
Mehet a college football
több mint 4 éve
Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.
több mint 4 éve
nyugi srácok, meg fogja fordítani a Dolphins.Ugyan azt a meccset nézzük?
Bence94
több mint 4 éve
nyugi srácok, meg fogja fordítani a Dolphins.második félidőben jön a no huddle.
Bence94
több mint 4 éve
Mckenzie élete meccse