NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 3 éve
2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a kezdők
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Barkley majd gondoskodik róla, hogy visszajöjjön a meccsbe a Dolphins 😀 😀
több mint 3 éve
Egyre csak rosszabb, azt se tudom minek nézem.Mert Dolphins fan vagy, aki szarban, húgyban is a csapata mellett áll!
adamfaragoo
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Egyre csak rosszabb, azt se tudom minek nézem.
több mint 3 éve
Ez már inkább vicces mint szomorú.az sose volt kérdés h one and done lennénk playoffban
Ilyen játékkal mindegy is a playoff. Első meccsen nullára vernének minket
adamfaragoo
több mint 3 éve
így nehéz, ha nem mernek dobatni Tuaval..Azert mert nem tud
Bence94
több mint 3 éve
alex smithNeeem, nem Bills. Help me!Ha Bills QB akkor csak Trent Edwards lehet, a checkdown captain !Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
VenturaFingom nincs. Hasonló játékstílus. Chekdownok orrba szájba, jó százalékban sikeres passzok, viszont nulla produktivitás.Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.Az a rózsa se virágzott ki?
Muffalo_Bafia
iktriad
Muffalo_Bafia
BillsFan
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Neeem, nem Bills. Help me!Ha Bills QB akkor csak Trent Edwards lehet, a checkdown captain !Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
VenturaFingom nincs. Hasonló játékstílus. Chekdownok orrba szájba, jó százalékban sikeres passzok, viszont nulla produktivitás.Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.Az a rózsa se virágzott ki?
Muffalo_Bafia
iktriad
Muffalo_Bafia
BillsFan
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Bence94
1 949
így nehéz, ha nem mernek dobatni Tuaval..
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Ez már inkább vicces mint szomorú.Ilyen játékkal mindegy is a playoff. Első meccsen nullára vernének minket
több mint 3 éve
Ha Bills QB akkor csak Trent Edwards lehet, a checkdown captain !Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
iktriad
Muffalo_Bafia
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
Ventura
Fingom nincs. Hasonló játékstílus. Chekdownok orrba szájba, jó százalékban sikeres passzok, viszont nulla produktivitás.Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.Az a rózsa se virágzott ki?
Muffalo_Bafia
iktriad
több mint 3 éve
rozé bor?Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
Ventura
több mint 3 éve
Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.csapata?
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Ez de szép trickery volt!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.Az a rózsa se virágzott ki?
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Mehet a college footballabban legalább brillirozhat TT.
Adirotor
több mint 3 éve
Elég Jax meccset láttam idén, plusz tudom ki játszik és ki nem nálunk...gyorsan pontot tettél az ügy végére. 😕eddig ugy néz ki, abban bizhatunk, hogy a jacksonville váratlanul győzedelmeskedik. 😀Tehát semmiben.
Ventura
iktriad
Ventura
több mint 3 éve
Mehet a college football
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Tua emlékeztet engem egy nívótlan QB-ra a közelmúltból, de nem jut eszembe a neve.
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
nyugi srácok, meg fogja fordítani a Dolphins.Ugyan azt a meccset nézzük?
Bence94
több mint 3 éve
nyugi srácok, meg fogja fordítani a Dolphins.második félidőben jön a no huddle.
Bence94
több mint 3 éve
Bazsinho
1 003
Mckenzie élete meccse