Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 4 éve
na, tanulópénz tagovailoa-nak.hát ez nem rajta múlt, labda már úton volt amikor elcsuszott parker
Ventura
több mint 4 éve
Norman: rám dobjatok a sárgát, akkor ezt nézd spori ! 😄
több mint 4 éve
na, tanulópénz tagovailoa-nak.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
közben a Steelers is zárkózik, 10-9 a Brownsnak.hűha, nehogy szoros legyen!
Bence94
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 4 éve
nálunk volt edzőcsere is közben, az is sokat számítottTua, nem 1 évre draftolsz.Hacsak nem nagyon elöl draftolsz, mint a Cardinals. Vagy most akár ti...
nem kell messzire menni nézd meg josh allen első évét.
briareos
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Na, be is zártam a streamet. Ősszel tali.
több mint 4 éve
upsz

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Fasszopó stream megint lefagyott, hát ezér lopjuk?????!?!?!?!,
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
jajj..
több mint 4 éve
Tua, nem 1 évre draftolsz.Hacsak nem nagyon elöl draftolsz, mint a Cardinals. Vagy most akár ti...
briareos
több mint 4 éve
aha, fields jöhet szerintemTua, nem 1 évre draftolsz.mégis ki a dolhins twitter? A proli fanok akik azt se tudják leirni ki az edző?Ismerős, bár a jags twitter az a része, amit követek viszonylag kevés agyfaszt produkál.
bennt vagyok jópár fan groupban botrány mik mennek 😀
briareos
Amúgy te kit választnaál, ha lehetne?
Justin Fields or Tua?
— Chad Forbes (@NFLDraftBites) January 3, 2021
iktriad
briareos
több mint 4 éve
Tua, nem 1 évre draftolsz.mégis ki a dolhins twitter? A proli fanok akik azt se tudják leirni ki az edző?Ismerős, bár a jags twitter az a része, amit követek viszonylag kevés agyfaszt produkál.
briareos
Amúgy te kit választnaál, ha lehetne?
Justin Fields or Tua?
iktriad
több mint 4 éve
mégis ki a dolhins twitter? A proli fanok akik azt se tudják leirni ki az edző?Ismerős, bár a jags twitter az a része, amit követek viszonylag kevés agyfaszt produkál.
briareos
Amúgy te kit választanál, ha lehetne?
Justin Fields or Tua?
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
közben a Steelers is zárkózik, 10-9 a Brownsnak.
több mint 4 éve
mégis ki a dolhins twitter? A proli fanok akik azt se tudják leirni ki az edző?A dél RPO királya? Nem hiszem.fikázzátok itt tua-t aztán amikor jövőre már 9 air yardos passzokat dob nézni fogtokna majd a random qb generátor által kidobott Mac Jones!Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
r.baggio
briareos
Közben a Dolhins twitter egy része könyörög, hogy nyerjen a Colts ellen. Ez nagyobb desperation move, mint Nick Folest leigazolni évi 22 millióért konkurencia nélkül.
iktriad
több mint 4 éve
na tessék, uptempó, bátrabb playhívás (bills defense is tuti lejebb kapcsolt)nem mellesleg igy tanul a hibáiból. 2-3 yardos játékok, vöh...
ezt kéne nyomatni orrba szájba kit érdekel ha eladja ez mutat valamit a képességekből
briareos
több mint 4 éve
A dél RPO királya? Nem hiszem.fikázzátok itt tua-t aztán amikor jövőre már 9 air yardos passzokat dob nézni fogtokna majd a random qb generátor által kidobott Mac Jones!Be kell vallani hogy kihuztuk a szar QB-t,alabama. ne tévesszen meg soha az űrszám.
Adirotor
Ventura
r.baggio
briareos
Közben a Dolhins twitter egy része könyörög, hogy nyerjen a Colts ellen. Ez nagyobb desperation move, mint Nick Folest leigazolni évi 22 millióért konkurencia nélkül.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
na tessék, uptempó, bátrabb playhívás (bills defense is tuti lejebb kapcsolt)ezt kéne nyomatni orrba szájba kit érdekel ha eladja ez mutat valamit a képességekből
több mint 4 éve
Segitenek a zebrak😊dobható volt..
Bazsinho

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
nemtom de tisztán lehetett hallani 😀😀"thats fkin bullshit" hallottátok??? 😀ki volt az ki ily csúf nyilatkozatot tett?
Adirotor
Ventura
több mint 4 éve
Segitenek a zebrak😊
több mint 4 éve
"thats fkin bullshit" hallottátok??? 😀ki volt az ki ily csúf nyilatkozatot tett?
Adirotor