Buffalo Bills – New England Patriots
több mint 9 éve
minek ide WR ha vannak TE-k 😀meglehetősen jó az O-line, csodálkozok azért eddig
több mint 9 éve
mindenkinek lehet jó napjaKözben Jonny Futball oktatja Maniókát. 😀Minden felborul egy hét alatt. A hypolt Vikingsot kis híján lenullázzák, most meg dominálnak. A Bills és a Titans egy héttel a parádé után úgy néz ki nagy verést kap. Ez az NFL. (hú ez most úgy hangzott mint egy sms.)
peterk2005
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Az az uj szabaly, hogy aki hozzaer a zebrahoz, kiallitjak azonnal. Edelmant a zebra huzta fel a foldrol, kiallitas.
több mint 9 éve
a patsnek simán behúzta Ryan
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Közben Jonny Futball oktatja Maniókát. 😀Minden felborul egy hét alatt. A hypolt Vikingsot kis híján lenullázzák, most meg dominálnak. A Bills és a Titans egy héttel a parádé után úgy néz ki nagy verést kap. Ez az NFL. (hú ez most úgy hangzott mint egy sms.)
peterk2005
több mint 9 éve
lehet hogy meglepte a győzelem, be akarja bizonyítani, hogy még mindig tud veszteniEzt Ryan cseszte el, túlhúzta őket. Én már Dareus nyilatkozatát sem értettem a héten a "mindenki utálja a Patset" címmel, nem volt szokás ilyen a Bills-Pats relációban.erről már mindig a HK-s Bill O'Brien-es jelenet fog eszembe jutni, amikor arra tanította a játékosait, hogy ne mondjanak semmit az interjúikban
Burkus
Rex amúgy szerintem borzalmas HC
baggio
több mint 9 éve
Ez sima liba lesz így. Rex amúgy szerintem borzalmas HCMondjuk úgy, hogy overrated.
baggio
több mint 9 éve
jó hát északon mindenki ismeri egymás játékát, főleg a Bears-ét 😛 😛Woodson egyszer beszólt a Bearsnek, hogy az offense-ük összes playét ismerjük vagy valami ilyesmi. Nem szívtuk meg.Ezt Ryan cseszte el, túlhúzta őket. Én már Dareus nyilatkozatát sem értettem a héten a "mindenki utálja a Patset" címmel, nem volt szokás ilyen a Bills-Pats relációban.aki beszól valakinek az NFL-ben mindig megszívja
Burkus
Heisman
Kampman
több mint 9 éve
valoszinuleg, mert nemet, ez a fociban mindig ok nyernekWoodson egyszer beszólt a Bearsnek, hogy az offense-ük összes playét ismerjük vagy valami ilyesmi. Nem szívtuk meg.Ezt Ryan cseszte el, túlhúzta őket. Én már Dareus nyilatkozatát sem értettem a héten a "mindenki utálja a Patset" címmel, nem volt szokás ilyen a Bills-Pats relációban.aki beszól valakinek az NFL-ben mindig megszívja
Burkus
Heisman
Kampman
több mint 9 éve
Butler nem csak SB INT-et tud
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
darthmushroom
219
Butler!!!
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 9 éve
Közben Jonny Futball oktatja Maniókát. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Woodson egyszer beszólt a Bearsnek, hogy az offense-ük összes playét ismerjük vagy valami ilyesmi. Nem szívtuk meg.Ezt Ryan cseszte el, túlhúzta őket. Én már Dareus nyilatkozatát sem értettem a héten a "mindenki utálja a Patset" címmel, nem volt szokás ilyen a Bills-Pats relációban.aki beszól valakinek az NFL-ben mindig megszívja
Burkus
Heisman
több mint 9 éve
Ezt Ryan cseszte el, túlhúzta őket. Én már Dareus nyilatkozatát sem értettem a héten a "mindenki utálja a Patset" címmel, nem volt szokás ilyen a Bills-Pats relációban.erről már mindig a HK-s Bill O'Brien-es jelenet fog eszembe jutni, amikor arra tanította a játékosait, hogy ne mondjanak semmit az interjúikban
Burkus
Rex amúgy szerintem borzalmas HC
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Collins kezd belelendülni a mecsbe 😀Collins elit 😊
manuszka86
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
aki töketlenkedik az NFL-ben az szívja megEzt Ryan cseszte el, túlhúzta őket. Én már Dareus nyilatkozatát sem értettem a héten a "mindenki utálja a Patset" címmel, nem volt szokás ilyen a Bills-Pats relációban.aki beszól valakinek az NFL-ben mindig megszívja
Burkus
Heisman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
McCoy-t is,a colts elleni csak egy meccses csoda voltHát egyenlőre a Bills elit front7 D sehol sincs.Dareust lelassítja a sok $$$ amivel a Bills kitömte a zsebeit.
Burkus
iktriad
több mint 9 éve
Tegnap collegeban is ugyanez történt az LSU-Auburn meccsen.Ezt Ryan cseszte el, túlhúzta őket. Én már Dareus nyilatkozatát sem értettem a héten a "mindenki utálja a Patset" címmel, nem volt szokás ilyen a Bills-Pats relációban.aki beszól valakinek az NFL-ben mindig megszívja
Burkus
Heisman
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Ezt Ryan cseszte el, túlhúzta őket. Én már Dareus nyilatkozatát sem értettem a héten a "mindenki utálja a Patset" címmel, nem volt szokás ilyen a Bills-Pats relációban.aki beszól valakinek az NFL-ben mindig megszívja
Burkus
több mint 9 éve
Hát egyenlőre a Bills elit front7 D sehol sincs.Dareust lelassítja a sok $$$ amivel a Bills kitömte a zsebeit.
Burkus
több mint 9 éve
Ezt Ryan cseszte el, túlhúzta őket. Én már Dareus nyilatkozatát sem értettem a héten a "mindenki utálja a Patset" címmel, nem volt szokás ilyen a Bills-Pats relációban.
több mint 9 éve
Hát egyenlőre a Bills elit front7 D sehol sincs.biztos elment vadászni
Burkus