Buffalo Bills – New England Patriots
több mint 9 éve
Ha fumble, Lewis holnap csomagolhat.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Sarga?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Nekem is az járt a fejemben, hogy nem láttam a Colts-meccset, de a mai meccs alapján eléggé bold prediction a Colts SB meg a Luck MVP...Most árazzuk be a Kócot...Bizony.
HanSolo
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
a helyedben beletörődnékna ez kezd uncsi lenni... most folyó meccsek közül melyiket ajánljátok ami kicsit izgibb?A mienk is ilyen lehet majd ezután attól tartok....
briareos
iktriad
több mint 9 éve
ilyenről már lemondtam, de legalább a kocsmastílust fejezhetnék be végremultkor egy csavó (ha jól emlékszem) 2 éve érdekelte (WTF warning), hogy van-e kiesés ?! Ehelyett beolvashattak volna egy normális kérdéstNem tartozik szorosan ide, de a sporttv-s sms-ek retardáltsági szintje soha nem látott magasságban van.nem én akartam beírni először, de a kurvaistenit már hogy mi megy már megint közvetítés címszó alatt
Kampman
baggio
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
na ez kezd uncsi lenni... most folyó meccsek közül melyiket ajánljátok ami kicsit izgibb?A mienk is ilyen lehet majd ezután attól tartok....
briareos
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Sokaknak már az se tetszett, mikor meccsenként háromszor bemondták, hogy "4 kísérletből kell 10 yardot haladni", de annak még volt valami szakmai értéke. Mostanra az üzenetek beolvasása abból áll, hogy néhány exhibicionista alak megosztja velünk a családi életét.Nem tartozik szorosan ide, de a sporttv-s sms-ek retardáltsági szintje soha nem látott magasságban van.nem én akartam beírni először, de a kurvaistenit már hogy mi megy már megint közvetítés címszó alatt
Kampman
baggio
több mint 9 éve
na ez kezd uncsi lenni... most folyó meccsek közül melyiket ajánljátok ami kicsit izgibb?Arizona-Chicago
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
multkor egy csavó (ha jól emlékszem) 2 éve érdekelte (WTF warning), hogy van-e kiesés ?! Ehelyett beolvashattak volna egy normális kérdéstNem tartozik szorosan ide, de a sporttv-s sms-ek retardáltsági szintje soha nem látott magasságban van.nem én akartam beírni először, de a kurvaistenit már hogy mi megy már megint közvetítés címszó alatt
Kampman
baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
na ez kezd uncsi lenni... most folyó meccsek közül melyiket ajánljátok ami kicsit izgibb?
több mint 9 éve
A szabályt erősítő kivételek. Mondjuk Trent Dilfer azóta is baromi jól megél a 2000es Superbowból, amihez sok köze nem volt...Ennyit a Billsről, mint komoly contender csapatról. Ahhoz QB is kéne...A 2000-es Baltimore és a 2002-es Tampa nem ért egyet.
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Nem tartozik szorosan ide, de a sporttv-s sms-ek retardáltsági szintje soha nem látott magasságban van.nem én akartam beírni először, de a kurvaistenit már hogy mi megy már megint közvetítés címszó alatt
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Most árazzuk be a Kócot...Bizony.
HanSolo
több mint 9 éve
borzalmas, hihetetlen hogy még mindig nem veszik észre magukat. Mi a tökért olvassák be?Ennyit a Billsről, mint komoly contender csapatról. Ahhoz QB is kéne...A 2000-es Baltimore és a 2002-es Tampa nem ért egyet.
iktriad
Nem tartozik szorosan ide, de a sporttv-s sms-ek retardáltsági szintje soha nem látott magasságban van.
Kampman
több mint 9 éve
szokásosEnnyit a Billsről, mint komoly contender csapatról. Ahhoz QB is kéne...A 2000-es Baltimore és a 2002-es Tampa nem ért egyet.
iktriad
Nem tartozik szorosan ide, de a sporttv-s sms-ek retardáltsági szintje soha nem látott magasságban van.
Kampman
több mint 9 éve
Most árazzuk be a Kócot...
több mint 9 éve
Menjenek haza emberek, nincs itt semmi látnivaló. Egy hétig volt mindenki kedvence a Bills.A bandwagon hamar ki fog így örülni.
helmet
több mint 9 éve
SexyRexy a meccs után: "We were outplayed and outcoached."
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Ennyit a Billsről, mint komoly contender csapatról. Ahhoz QB is kéne...A 2000-es Baltimore és a 2002-es Tampa nem ért egyet.
iktriad
több mint 9 éve
helmet
247
Menjenek haza emberek, nincs itt semmi látnivaló. Egy hétig volt mindenki kedvence a Bills.
több mint 9 éve
darthmushroom
219
Ennyit a Billsről, mint komoly contender csapatról. Ahhoz QB is kéne...meg komoly edző
iktriad
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 9 éve
Ennyit a Billsről, mint komoly contender csapatról. Ahhoz QB is kéne...ja meg hogy 4 labdabirtoklásból ne 3 td-t csináljon az ellenfél
iktriad
több mint 9 éve
Ennyit a Billsről, mint komoly contender csapatról. Ahhoz QB is kéne...
több mint 9 éve
Gronk spike mindenkinek
több mint 9 éve
Az az uj szabaly, hogy aki hozzaer a zebrahoz, kiallitjak azonnal. Edelmant a zebra huzta fel a foldrol, kiallitas.én bírlak amúgy, de ma kurvaidegesítő vagy.
Törölt