Buffalo Bills – New England Patriots
több mint 9 éve
3&out kár érte
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Kampman
28 166
szar ez a Tyrod, nem elitazért nem egy Cutler, valljuk be
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Pont ezért nem kellene állandóan ezt a kamu hülyeséget erőltetni. Jó hangulat van, hangosak, kár, hogy ez már nem elégJajj ne már megint ez a mesterséges rekorddöntés...viszont így is óriási hangulatot csinálnak
baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
És ha megnyeri az aktuális párharcát, akkor ő lesz a darbygyőztes.Neki is van szigete, mint Darbynak?Darby a liga legjobb cornere, ra nem szabad dobniNem, az Byron MAxwell.
Törölt felhasználó
mustaine
#darbyisland
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Nem vágom Brady kapkodását nyomás nem volt rajta. 2 play 2 yard mégis mire?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Neki is van szigete, mint Darbynak?Darby a liga legjobb cornere, ra nem szabad dobniNem, az Byron MAxwell.
Törölt felhasználó
mustaine
#darbyisland
több mint 9 éve
Darby a liga legjobb cornere, ra nem szabad dobniAkkor valaki csúnyán babrált a rendszerrel GM Gameben, mert ott borzalmas rookie éve volt.
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Jajj ne már megint ez a mesterséges rekorddöntés...viszont így is óriási hangulatot csinálnak
baggio
több mint 9 éve
Darby a liga legjobb cornere, ra nem szabad dobniNem, az Byron MAxwell.
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Kicsit konzervativ az O az elején. A D-t fel kéne rázni mert rossz nézni.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Darby a liga legjobb cornere, ra nem szabad dobni
több mint 9 éve
Jajj ne már megint ez a mesterséges rekorddöntés...Áh, a rekordhoz le kéne ereszteni valamennyit a stadionból, túl sok itt a levegő.
baggio
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jajj ne már megint ez a mesterséges rekorddöntés...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ha itt túljutsz a relámokon akkor ez megynem 😕Nem tudom most letesztelni, de ez nem megy?köszi, de ide regisztrálni kell ami nem is lenne baj, de ha rámegyek arra hogy regisztráció az alibaba női ruha oldalára dob ki. már vettem 2 melltartót bradynek de a meccset nem látom 😕sziasztok!onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10
valaki egy sport2-es stream linket esetleg nem tud adni?
Köszi
Májköl
Kampman
Májköl
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
baggio
Májköl
ifirstrow.eu/watch/372282/1/watch-buffalo-bills-vs-new-england-patriots.html
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Jó meccs lesz...
több mint 9 éve
Májköl
153
nem 😕Nem tudom most letesztelni, de ez nem megy?köszi, de ide regisztrálni kell ami nem is lenne baj, de ha rámegyek arra hogy regisztráció az alibaba női ruha oldalára dob ki. már vettem 2 melltartót bradynek de a meccset nem látom 😕sziasztok!onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10
valaki egy sport2-es stream linket esetleg nem tud adni?
Köszi
Májköl
Kampman
Májköl
livestreamhunter.org/sportstreams/hustream1
baggio
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Sanyi a Patsről: "Ha csaltunk is, letöltöttük a büntetésünket"Hát ez az, hogy nem 😊
több mint 9 éve
Csak az volt kérdés: mikor lesz TD. Az nem, hogy lesz vagy nem.
több mint 9 éve
Én most találkoztam velük bme egyetemi napokon, de valami hihetetlen király koncertet adtak, egyből felültem a bandwagonraMajdnem?előző (Jacked) formáció amikor a csaj helyett Mórocztomi énekelt, az egyik kedvencem volt itthon.
mustaine
de Ez se rossz, szvsz egy ragyogo game manager banda, de nem elit!
Közbe minnyá tyrod td
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Lol. Szopás a DKonkrétan nulla. Két jó védekezés volt összesen, de az egyiknél Hightower visszafutva kapta el a futót.
ParadSEC
több mint 9 éve
Lol. Szopás a D