Buffalo Bills – New England Patriots
több mint 9 éve
pofám leszakad ez TD passz volt!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
sammy azért tud valamit
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Viszont most mar csinalhatna valamit a Bills offense isCsak aztán nehogy Bortles signiture moveját (picksix) húzzák elő a tarsolyból..
Törölt
Jut eszembe, elnézve a Pats mai játékát, szerintem jövő héten ilyenkor sem lesz sok sikerélményben részem...
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
McCoy csinált is de... megint flagNem tudom, de a puncsolok szavait sosem szabad ketsegbe vonni. (:aztán szaba ki a fasz? 😀Nem az offrol van szo, hanem arrol, hogy errol oldalakat lehetne beszelni, azt meg nem itt kell.Végig offoltad az eredménykövetőt. Nem baj. Te is meg ő is arról beszél amiről csak akar. Ennyi.Errol nem itt kellene beszelgetni szerintem, mindenesetre elegge csalodnek, ha szamodra az eddigieket levonva ez lenne a kovetkeztetes.Nekem is az járt a fejemben, hogy nem láttam a Colts-meccset, de a mai meccs alapján eléggé bold prediction a Colts SB meg a Luck MVP...Most árazzuk be a Kócot...Bizony.
HanSolo
Törölt
Burkus
Törölt
HanSolo
Es en offolhatok, szaba megmondta, hogy valami nagy ember vagyok. D:
Törölt
briareos
Viszont most mar csinalhatna valamit a Bills offense is
Törölt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Nem tudom, de a puncsolok szavait sosem szabad ketsegbe vonni. (:aztán szaba ki a fasz? 😀Nem az offrol van szo, hanem arrol, hogy errol oldalakat lehetne beszelni, azt meg nem itt kell.Végig offoltad az eredménykövetőt. Nem baj. Te is meg ő is arról beszél amiről csak akar. Ennyi.Errol nem itt kellene beszelgetni szerintem, mindenesetre elegge csalodnek, ha szamodra az eddigieket levonva ez lenne a kovetkeztetes.Nekem is az járt a fejemben, hogy nem láttam a Colts-meccset, de a mai meccs alapján eléggé bold prediction a Colts SB meg a Luck MVP...Most árazzuk be a Kócot...Bizony.
HanSolo
Törölt felhasználó
Burkus
Törölt felhasználó
HanSolo
Törölt felhasználó
briareos
Viszont most mar csinalhatna valamit a Bills offense is
több mint 9 éve
Bill öregszik?Lewis a pályán?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Ez tény.Ezzel nem lehet vitatkozni. D:Nem az offrol van szo, hanem arrol, hogy errol oldalakat lehetne beszelni, azt meg nem itt kell.Végig offoltad az eredménykövetőt. Nem baj. Te is meg ő is arról beszél amiről csak akar. Ennyi.Errol nem itt kellene beszelgetni szerintem, mindenesetre elegge csalodnek, ha szamodra az eddigieket levonva ez lenne a kovetkeztetes.Nekem is az járt a fejemben, hogy nem láttam a Colts-meccset, de a mai meccs alapján eléggé bold prediction a Colts SB meg a Luck MVP...Most árazzuk be a Kócot...Bizony.
HanSolo
Törölt felhasználó
Burkus
Törölt felhasználó
HanSolo
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
aztán szaba ki a fasz? 😀Nem az offrol van szo, hanem arrol, hogy errol oldalakat lehetne beszelni, azt meg nem itt kell.Végig offoltad az eredménykövetőt. Nem baj. Te is meg ő is arról beszél amiről csak akar. Ennyi.Errol nem itt kellene beszelgetni szerintem, mindenesetre elegge csalodnek, ha szamodra az eddigieket levonva ez lenne a kovetkeztetes.Nekem is az járt a fejemben, hogy nem láttam a Colts-meccset, de a mai meccs alapján eléggé bold prediction a Colts SB meg a Luck MVP...Most árazzuk be a Kócot...Bizony.
HanSolo
Törölt felhasználó
Burkus
Törölt felhasználó
HanSolo
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
sőt, end aroundot fog futni majd edelmannext man 😊Brady fog majdCsak akkor ki fog futni? Blount rosteren, de még snapet sem kapott, biztos megvan az oka.AzHa fumble, Lewis holnap csomagolhat.sima fumbli 😕
Sinisa
manuszka86
Holnap cut
Sinisa
Burkus
Heisman Trophy
FunHun
több mint 9 éve
Nem az offrol van szo, hanem arrol, hogy errol oldalakat lehetne beszelni, azt meg nem itt kell.Végig offoltad az eredménykövetőt. Nem baj. Te is meg ő is arról beszél amiről csak akar. Ennyi.Errol nem itt kellene beszelgetni szerintem, mindenesetre elegge csalodnek, ha szamodra az eddigieket levonva ez lenne a kovetkeztetes.Nekem is az járt a fejemben, hogy nem láttam a Colts-meccset, de a mai meccs alapján eléggé bold prediction a Colts SB meg a Luck MVP...Most árazzuk be a Kócot...Bizony.
HanSolo
Törölt felhasználó
Burkus
Törölt felhasználó
HanSolo
több mint 9 éve
FunHun
1 476
next man 😊Brady fog majdCsak akkor ki fog futni? Blount rosteren, de még snapet sem kapott, biztos megvan az oka.AzHa fumble, Lewis holnap csomagolhat.sima fumbli 😕
Sinisa
manuszka86
Holnap cut
Sinisa
Burkus
Heisman Trophy
több mint 9 éve
tök jó sikerült még egy csajozós bejátszás még egy beszarok
több mint 9 éve
Brady fog majdCsak akkor ki fog futni? Blount rosteren, de még snapet sem kapott, biztos megvan az oka.AzHa fumble, Lewis holnap csomagolhat.sima fumbli 😕
Sinisa
manuszka86
Holnap cut
Sinisa
Burkus
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Ilyen qb-val minek?Csak akkor ki fog futni?BurkusAzHa fumble, Lewis holnap csomagolhat.sima fumbli 😕
Sinisa
manuszka86
Holnap cut
Sinisa
több mint 9 éve
Végig offoltad az eredménykövetőt. Nem baj. Te is meg ő is arról beszél amiről csak akar. Ennyi.Errol nem itt kellene beszelgetni szerintem, mindenesetre elegge csalodnek, ha szamodra az eddigieket levonva ez lenne a kovetkeztetes.Nekem is az járt a fejemben, hogy nem láttam a Colts-meccset, de a mai meccs alapján eléggé bold prediction a Colts SB meg a Luck MVP...Most árazzuk be a Kócot...Bizony.
HanSolo
Törölt felhasználó
Burkus
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Csóry Lewis nem lesz több meccse az tuti
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Csak akkor ki fog futni? Blount rosteren, de még snapet sem kapott, biztos megvan az oka.AzHa fumble, Lewis holnap csomagolhat.sima fumbli 😕
Sinisa
manuszka86
Holnap cut
Sinisa
több mint 9 éve
viszontlátásra Lewis úr (mr. Bill)AzHa fumble, Lewis holnap csomagolhat.sima fumbli 😕
Sinisa
manuszka86
Holnap cut
Sinisa
több mint 9 éve
AzHa fumble, Lewis holnap csomagolhat.sima fumbli 😕
Sinisa
manuszka86
Holnap cut
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Ha fumble, Lewis holnap csomagolhat.sima fumbli 😕
Sinisa
több mint 9 éve
Errol nem itt kellene beszelgetni szerintem, mindenesetre elegge csalodnek, ha szamodra az eddigieket levonva ez lenne a kovetkeztetes.Nekem is az járt a fejemben, hogy nem láttam a Colts-meccset, de a mai meccs alapján eléggé bold prediction a Colts SB meg a Luck MVP...Most árazzuk be a Kócot...Bizony.
HanSolo
Törölt felhasználó
Burkus
több mint 9 éve
végre történik valami