Buffalo Bills - New York Jets
több mint 10 éve
Woods miazanyád 😀 nem akar lemaradni Beckhamtől
több mint 10 éve
nem a dombiraSláger Tibóra gondolsz?iktriad3&21? sztem már most puntoljunk ne húzzuk az időtWester1&10-re is fel lehet ám állni punt formációba, főleg, ha a keretben van Tibó!toam
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Sláger Tibóra gondolsz?3&21? sztem már most puntoljunk ne húzzuk az időtWester1&10-re is fel lehet ám állni punt formációba, főleg, ha a keretben van Tibó!toam
több mint 10 éve
3&21? sztem már most puntoljunk ne húzzuk az időtWester1&10-re is fel lehet ám állni punt formációba, főleg, ha a keretben van Tibó!
több mint 10 éve
Hallod Ik, csak felelősséggel igyál, ne úgy , mint ma este 6ig.Sixo67Én olyan vagyok, mint a Jaguars. Sosem vezetek.
több mint 10 éve
Hallod Ik, csak felelősséggel igyál, ne úgy , mint ma este 6ig.
több mint 10 éve
Nini, Goodell kint van a meccsen?! Kétmillió! Taddeusz! www.nfl.com/news/story/0ap3000000433895/article/qbneedy-texans-hosting-thad-lewis-for-visitDexxter TailorEnnyire nem bíznak Savageben?
több mint 10 éve
Szurkolnék a Jetsnek, hogy nyerjék ezt meg és akkor többet kéne a feltradenél adni nekünk, de ez kb olyan reménytelen, mint a Jags offense volt vasárnap Indyben. Ez nem cameo szerep, Shawnka. 😀 Plusz mi lesz veled, ha agyrázkódásod lesz, és kiraknak a következő hétfőn? 😀😀hülye, dehogynem.shawnkaHöriAnnyiért még Shawnka sem írna alá oda. 😀iktriad
több mint 10 éve
milyen higgadtak a Jets fanok, tudják, hogy ez a 4 pont behozhatatlan márHöriravaszak a billsnél, mert arra játszanak hogy mi nyerjünk és romoljon a draft pozink, na de mi átlátunk a szitán!!444!!!!
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Taddeusz!
több mint 10 éve
jó vicc volt XDHiába próbálod takargatni a könnyeid, már te is tudod, hogy legkésőbb jövő szezon végén cut-olni fogod Sammyt.Sixo67Maximum MartavisSammy tök üresen volt, Orton bedobta duplába 😀StezClemsonosok csak droppolni tudnak, kivéve MartevisSixo67
és igen, megint be vagy lőveStez
több mint 10 éve
milyen higgadtak a Jets fanok, tudják, hogy ez a 4 pont behozhatatlan már
több mint 10 éve
Azok a "boldog" Koetteres idők...shovel pass on 3rdHöriInkább Fischt, aki JDR legrosszabb napjaira emlékeztetett a run, run, passz, punt game plannel.iktriadSounds like a new Jets HC.toam
több mint 10 éve
Én megmondtam 😉hülye, dehogynem.shawnkaHöriAnnyiért még Shawnka sem írna alá oda. 😀iktriad
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
3&21? sztem már most puntoljunk ne húzzuk az időt
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
shovel pass on 3rdInkább Fischt, aki JDR legrosszabb napjaira emlékeztetett a run, run, passz, punt game plannel.iktriadSounds like a new Jets HC.toam
több mint 10 éve
Inkább Fischt, aki JDR legrosszabb napjaira emlékeztetett a run, run, passz, punt game plannel.iktriadSounds like a new Jets HC.
több mint 10 éve
ideális, úgy sincs DB se. nyomnád oda-visszahülye, dehogynem.shawnkaHöriAnnyiért még Shawnka sem írna alá oda. 😀iktriad
több mint 10 éve
hülye, dehogynem.HöriAnnyiért még Shawnka sem írna alá oda. 😀iktriad
több mint 10 éve
Hiába próbálod takargatni a könnyeid, már te is tudod, hogy legkésőbb jövő szezon végén cut-olni fogod Sammyt.Maximum MartavisSammy tök üresen volt, Orton bedobta duplába 😀StezClemsonosok csak droppolni tudnak, kivéve MartevisSixo67
és igen, megint be vagy lőveStez
több mint 10 éve
De.HöriAnnyiért még Shawnka sem írna alá oda. 😀iktriad
több mint 10 éve
Inkább Fischt, aki JDR legrosszabb napjaira emlékeztetett a run, run, passz, punt game plannel.szegény Bustrlest teljesen megzavarta a szerelmi bánat tegnapHöriÁ, szóval ezért kezdett el ma követni a twitteren az iLoveHugeBoobs.com(komolyan!)iktriadHaha, az öreg Boobie 😀picstiiez volt a beceneve iktriadkedvence Lindsey-nek isHöri
több mint 10 éve
Majdnem sikerült két Delay of Game egymás után xD
több mint 10 éve
HöriAnnyiért még Shawnka sem írna alá oda. 😀