Buffalo Bills - New York Jets
több mint 10 éve
puntgyilkos városba kerültek a csapatok, senkinek sem megy
több mint 10 éve
Rutin
2 021
#Off: Party hard!!!#partyhardDexxter TailorFent volt délután 6ig.iktriadTebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriadMennyit ihatott előző nap az ember ha hajnal fél 2kor kel fel.Sixo67
www.youtube.com/watch?v=TRmgMe2STL0
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
hé, hát ők nem kapták még meg az SMS-t, hogy szálljanak át másik kocsiba?Steznekik stadionnal küldték
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Vick beledobta Graham kezébeStezGenot vissza! Ha valamit megtanult 1,5 év alatt, az, hogy ha egy néző kapja el az nem INT.
több mint 10 éve
hé, hát ők nem kapták még meg az SMS-t, hogy szálljanak át másik kocsiba?
több mint 10 éve
Én tegnap csak almalevet ittam, még kólát se.Kemény vagy bakker, én egyszer bírtam reggel 10ig inni este 11től, de a nyomodba se érhetek.Sixo67Fent volt délután 6ig.iktriadTebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriadMennyit ihatott előző nap az ember ha hajnal fél 2kor kel fel.Sixo67
több mint 10 éve
azért ennyi pontra nem számítottunk ilyen kevés idő alattHöriA detroiti levegő teszi.
több mint 10 éve
Kemény vagy bakker, én egyszer bírtam reggel 10ig inni este 11től, de a nyomodba se érhetek.Fent volt délután 6ig.iktriadTebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriadMennyit ihatott előző nap az ember ha hajnal fél 2kor kel fel.Sixo67
több mint 10 éve
Brunellt vagy Garrardot akartál írni, ugye?na, erre iktriad aztán visszavághatna, hogy akkor hozzájuk Gabbert* térjen vissza, de nem akar alázniStezsztem meg jöjjön vissza namath, úgyis ő volt az utolsó jó irányítónkWesterTebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriaditt már csak egy ember segíthet, Brett FavreStezjogos, mondjuk simmset sem értem miért jegeljük, sőt még tebow is elérhető, nem értenek nálunk ehhezWestermondjuk nem kéne olyan sztárokat kivágni, mint Boyd, és nem lenne témaStezNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
több mint 10 éve
Vick beledobta Graham kezébeStezbiztos azt hitte t.j az
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
#partyhardFent volt délután 6ig.iktriadTebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriadMennyit ihatott előző nap az ember ha hajnal fél 2kor kel fel.Sixo67
több mint 10 éve
Vick beledobta Graham kezébe
több mint 10 éve
oké te nyertél 😀Nem baj az, legalább minden TD-jénél lejátszanák a Thrift Shopot.toamsztem meg jöjjön vissza namath, úgyis ő volt az utolsó jó irányítónkWesterInkább ne, mert az ellenfelek szurkolói állandóan azt kiabálnák: Bunda! Bunda!iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Fent volt délután 6ig.Tebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriadMennyit ihatott előző nap az ember ha hajnal fél 2kor kel fel.Sixo67
több mint 10 éve
na, erre iktriad aztán visszavághatna, hogy akkor hozzájuk Gabbert térjen vissza, de nem akar aláznisztem meg jöjjön vissza namath, úgyis ő volt az utolsó jó irányítónkWesterTebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriaditt már csak egy ember segíthet, Brett FavreStezjogos, mondjuk simmset sem értem miért jegeljük, sőt még tebow is elérhető, nem értenek nálunk ehhezWestermondjuk nem kéne olyan sztárokat kivágni, mint Boyd, és nem lenne témaStezNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
több mint 10 éve
Nem baj az, legalább minden TD-jénél lejátszanák a Thrift Shopot.sztem meg jöjjön vissza namath, úgyis ő volt az utolsó jó irányítónkWesterInkább ne, mert az ellenfelek szurkolói állandóan azt kiabálnák: Bunda! Bunda!iktriad
több mint 10 éve
Inkább ne, mert az ellenfelek szurkolói állandóan azt kiabálnák: Bunda! Bunda!sztem meg jöjjön vissza namath, úgyis ő volt az utolsó jó irányítónkWesterTebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriaditt már csak egy ember segíthet, Brett FavreStezjogos, mondjuk simmset sem értem miért jegeljük, sőt még tebow is elérhető, nem értenek nálunk ehhezWestermondjuk nem kéne olyan sztárokat kivágni, mint Boyd, és nem lenne témaStezNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
több mint 10 éve
Terminátor!
több mint 10 éve
Végre jó induló pozi, Krigli gyakorolhatja a sarokba puntot.
több mint 10 éve
Tebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriadMennyit ihatott előző nap az ember ha hajnal fél 2kor kel fel.
több mint 10 éve
Ez a Rob Lowe reklám annyira szörnyű, de hát elvetemült Colts fan, úgyhogy csak szeretni lehet az embert
több mint 10 éve
sztem meg jöjjön vissza namath, úgyis ő volt az utolsó jó irányítónkTebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriaditt már csak egy ember segíthet, Brett FavreStezjogos, mondjuk simmset sem értem miért jegeljük, sőt még tebow is elérhető, nem értenek nálunk ehhezWestermondjuk nem kéne olyan sztárokat kivágni, mint Boyd, és nem lenne témaStezNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jimmy Clausen 😀😀Tebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)iktriaditt már csak egy ember segíthet, Brett FavreStezjogos, mondjuk simmset sem értem miért jegeljük, sőt még tebow is elérhető, nem értenek nálunk ehhezWestermondjuk nem kéne olyan sztárokat kivágni, mint Boyd, és nem lenne témaStezNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
több mint 10 éve
Tebow vagy McElroy. (Jó reggelt mindenkinek!)itt már csak egy ember segíthet, Brett FavreStezjogos, mondjuk simmset sem értem miért jegeljük, sőt még tebow is elérhető, nem értenek nálunk ehhezWestermondjuk nem kéne olyan sztárokat kivágni, mint Boyd, és nem lenne témaStezNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester