Buffalo Bills - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Klemó
5 498
No és a legviccesebb...egyik QB elleni play sem volt illegal.....no ennyit az NFL-ről bazdmg!!
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Ráugrani a QB térdére így....no itt kívánom, hogy bukjátok el ugyanígy a Conf döntőt....gusztustalan banda....
több mint 2 éve
Mondom, paraszt ez a Bills D
több mint 2 éve
Né mán, a Billsnek van puntere!
több mint 2 éve
Pickens ezt is megfogta, lol! 😀 Egy láb, egy kéz is elég, ugye?
több mint 2 éve
Reggio1914
1 369
Le is fagyott a stream... Lehet jel, hogy nem kell tovább nézni 😊
több mint 2 éve
Én már csak nevetek kínomban.A család meg nem érti mi bajom. 😀
több mint 2 éve
Reggio1914
1 369
Menjen a Bills D a kurva anyjába de most komolyan.....egy Helmet ütközés, most meg ez.....komolyan......mélyen gusztustalan.....
Klemó
Nekem úgy tűnt, hogy egyszerre kezdték meg a mozdulatsort... Pickett az előrecsúszást, Hamlin az előreugrást... De rosszul nézett ki az tény.Tok felesleges ütközés voltÉs szabályosnak ítélték......nemár......mert rookie QB......hátába bele, miközben előre csúszik.....hogy lehetett ezt másként nézni????????
Bazsinho
Klemó
több mint 2 éve
Mi még ahhoz is balfaszok vagyunk, hogy odabasszunk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Egyik bírónak sem tűnt fel.....Tok felesleges ütközés voltMeg Freiermuth ellen a headshot is. Paraszt ez a Bill D.
Bazsinho
Szokol
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Tok felesleges ütközés voltÉs szabályosnak ítélték......nemár......mert rookie QB......hátába bele, miközben előre csúszik.....hogy lehetett ezt másként nézni????????
Bazsinho
több mint 2 éve
Tok felesleges ütközés voltMeg Freiermuth ellen a headshot is. Paraszt ez a Bill D.
Bazsinho
több mint 2 éve
Bazsinho
993
Tok felesleges ütközés volt
több mint 2 éve
Szóval Hamliné szabályos volt. Ok!
több mint 2 éve
Klemó
5 498
Menjen a Bills D a kurva anyjába de most komolyan.....egy Helmet ütközés, most meg ez.....komolyan......mélyen gusztustalan.....
több mint 2 éve
Ezt így kellett.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Reggio1914
1 369
Na, 4 támadáson belül maradtunk!Amennyit láttam, abból td se lesz ma, csak ez a 3 pontocska
Szokol
több mint 2 éve
Na, 4 támadáson belül maradtunk!
több mint 2 éve
Reggio1914
1 369
Meglesz a TD, a Buffalosok haza is indulnak.
több mint 2 éve
Klemó
5 498
28 közte, én tuti nem engedném, hogy a top irányítóm összetörje magát... Allen minek kockáztat?Mert semmi nyomás nincs rajta.....azt csinál, amit akar.....ez a durva igazán....a D-ben semmi nem működik....
Reggio1914
több mint 2 éve
na még egy drive, aztán átnyergelek Barca meccsre, mert ennek semmi értelme...mondjuk a draft izgalmas leszInkább Roma meccset, az mindig élvezetes 😉
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 369
28 közte, én tuti nem engedném, hogy a top irányítóm összetörje magát... Allen minek kockáztat?
több mint 2 éve
Ilyen gyenge Steelerst még nem láttam.
több mint 2 éve
Lehet az rémlik. Úgy mentünk neki a meccsnek, hogy na majd most végre legyőzzük a Sötét Nagyúrat. Aztán mondjuk annyira nem...Rémlik még a Killer Bees-zel egy Pats elleni meccs, valami 45-öt kaptunk. Az volt a mélypont - eddig.Egyszer kaptunk a Pecctől 55-öt
Szokol
Jan
több mint 2 éve
Rémlik még a Killer Bees-zel egy Pats elleni meccs, valami 45-öt kaptunk. Az volt a mélypont - eddig.Egyszer kaptunk a Pecctől 55-öt
Szokol