Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
shagi0206
10 939
na, Peterson bazd meg!!! Faszért kell az ilyenbe belemenni 😕
több mint 8 éve
PP a kurva anyadat
több mint 8 éve
shagi0206
10 939
Bethel eddig hajmeresztő dolgokat csinál. Nagyon nem tetszik nekem a helyzete, mert róla ilyen játékkal nagy játékok lehetnek még.
több mint 8 éve
Ráadásul Archernek már csapata sincsArcher húzónév volt több poszton is, Nelsonnak 655 yardja volt a legjobb évében mint elkapóvan amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?mert, Dri Archerből gondolta valaki, hogy NFL játékos lesz? Bár a Steelers nem használja szinte semmire, de volt néhány snapje tavaly. Szerintem Ő se vastagabb JJ-nél
mustaine
shagi0206
Höri
több mint 8 éve
180 font, pont annyi mint A.BrownO sem volt vastagabb sokkalJó azért John Brown kinézetre sokkal inkább hasonlít egy NFL játékosra mint JJ NelsonAhogy egy evvel elotte John Brown anyukajavan amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?az anyukája
mustaine
Höri
silent7939
mustaine
silent7939
több mint 8 éve
Mi vajon megérjük azt, hogy egy hazai NFL-stadionban röntgen szoba legyen? Vagy inkább toljuk tovább a "felcsút stylet"?nem lesz NFL csapat Magyarországon még 10 évig legalább
Cypress
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Ne foglalkozz az okostojásokkal. Lényeg, hogy jó legyen a meccs és élvezd.sose állítottam hogy nagy szakember vagyokazt a szezon előtt nem gondoltam volna, hogy D. Johnson lesz a húzó emberhát pedig Cards szurkolóként tudhattad volna. A draftot mindig kövesd 😊
azt sem tudtam ki az
harras
shagi0206
de a házat körbe aggattam cards pokrócokkal meg törülközőkkel és a szabit is kivettem
harras
több mint 8 éve
Archer húzónév volt több poszton is, Nelsonnak 655 yardja volt a legjobb évében mint elkapóvan amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?mert, Dri Archerből gondolta valaki, hogy NFL játékos lesz? Bár a Steelers nem használja szinte semmire, de volt néhány snapje tavaly. Szerintem Ő se vastagabb JJ-nél
mustaine
shagi0206
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Mi vajon megérjük azt, hogy egy hazai NFL-stadionban röntgen szoba legyen? Vagy inkább toljuk tovább a "felcsút stylet"?
több mint 8 éve
O sem volt vastagabb sokkalJó azért John Brown kinézetre sokkal inkább hasonlít egy NFL játékosra mint JJ NelsonAhogy egy evvel elotte John Brown anyukajavan amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?az anyukája
mustaine
Höri
silent7939
mustaine
több mint 8 éve
El is vitték Davist röntgenre, lehet tényleg törés. kár lenne
több mint 8 éve
Jó azért John Brown kinézetre sokkal inkább hasonlít egy NFL játékosra mint JJ NelsonAhogy egy evvel elotte John Brown anyukajavan amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?az anyukája
mustaine
Höri
silent7939
több mint 8 éve
Joe Webb meg a Vikings-nál vár a kiugrásra, pedig...van amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?az anyukája
mustaine
Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
arians anyja?van amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?az anyukája
mustaine
Höri
több mint 8 éve
harras
515
sose állítottam hogy nagy szakember vagyokazt a szezon előtt nem gondoltam volna, hogy D. Johnson lesz a húzó emberhát pedig Cards szurkolóként tudhattad volna. A draftot mindig kövesd 😊
azt sem tudtam ki az
harras
shagi0206
de a házat körbe aggattam cards pokrócokkal meg törülközőkkel és a szabit is kivettem
több mint 8 éve
shagi0206
10 939
van amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?mert, Dri Archerből gondolta valaki, hogy NFL játékos lesz? Bár a Steelers nem használja szinte semmire, de volt néhány snapje tavaly. Szerintem Ő se vastagabb JJ-nél
mustaine
több mint 8 éve
Off:East-West Shrine Game-jó volt? Fent van Noonkick-en, gondoltam megnézem!
több mint 8 éve
1869-ig akartam, de csak 1903-ban találta fel Edison a youtube-otSimán lehet, hogy letöltötte az összes NCAA meccset 1900-ig visszamenőlegnem mintha te láttad volna 😛az Oklahoma State-en végzett, de te nem nézel egyetemifocitaz ki?David Johnson lehet Bell 2.0!Tatum Bell?
steelwolf
Höri
shagi0206
baggio
Höri
Kampman
https://www.youtube.com/watch?v=uERnf4jHe7s
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ahogy egy evvel elotte John Brown anyukajavan amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?az anyukája
mustaine
Höri
több mint 8 éve
az alkar azon részén sok más sérülés nem lehetett/legalábbis ahol fogta/Az eltortsilent7939 diagnózisa
silent7939
mustaine
több mint 8 éve
Tanult a Panthers, most sikerült 31 pont alatt tartaniuk magukat
több mint 8 éve
van amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?az anyukája
mustaine
több mint 8 éve
Cypress
3 228
itt a TDAkkor most jöhet egy onside, hogy szoros legyen. 😀 😀.
shagi0206
több mint 8 éve
van amúgy aki Ariansen kívül tényleg elhitte, hogy JJ Nelsonból NFL játékos lesz 160 fonttal?