Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Sanyi mit beszél? "remek védekezés a Carolinától"...
több mint 10 éve
Joe Nemeth Akademia?!Felcsút Foreskins?Mi vajon megérjük azt, hogy egy hazai NFL-stadionban röntgen szoba legyen? Vagy inkább toljuk tovább a "felcsút stylet"?nem lesz NFL csapat Magyarországon még 10 évig legalább
Cypress
Höri
Vito
több mint 10 éve
TD
több mint 10 éve
Pedig ha jól sikerült volna a drive, 14-17 is lehetett volna
több mint 10 éve
Te jó isten, hol a picsába volt a D? Szotyiztak a pályán?
több mint 10 éve
ott is lesz a TD...fasza lesz 24-7-ről kínlódni tovább
több mint 10 éve
Na valami ilyesmi futójátékot reméltünk
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ha meg lenduletbol visszahordja TD-re a faszat szopkodnank... Szerintem 17-7nel be lehetett vallalni a rizikot, nem jott be.talán visszahordta volna, ha mondjuk messzebb vannak tőle a kicker team tagjai. De ott nem hordta volna vissza akkor sem, ha megkaparintja a labdát
Kexandro
több mint 10 éve
Ha meg lenduletbol visszahordja TD-re a faszat szopkodnank... Szerintem 17-7nel be lehetett vallalni a rizikot, nem jott be.Ne mondj mar ilyen f...sagot basszus. Egy NFC donton nem csinalsz ilyeneket
Kexandro
több mint 10 éve
Felcsút Foreskins?Mi vajon megérjük azt, hogy egy hazai NFL-stadionban röntgen szoba legyen? Vagy inkább toljuk tovább a "felcsút stylet"?nem lesz NFL csapat Magyarországon még 10 évig legalább
Cypress
Höri
több mint 10 éve
Ha meg lenduletbol visszahordja TD-re a faszat szopkodnank... Szerintem 17-7nel be lehetett vallalni a rizikot, nem jott be.
több mint 10 éve
Pont ez a baj. Peterson egész évben kurva jól teljesített a posztján, és szépen rombolja magát 1 ilyen balfasz megoldással
több mint 10 éve
Hogy a faszomba tudjuk allandoan megverni magunkat ilyenekkel? Nem hiszem el...... Mint ahogy azt sem hogy PP miert pr....
több mint 10 éve
Jézus ereje... Peterson
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Egesz kurva szezonba ezert konyorogtem, hogy ne PP hordjon vissza...
több mint 10 éve
2026: XIX. Hungarian BowlMi vajon megérjük azt, hogy egy hazai NFL-stadionban röntgen szoba legyen? Vagy inkább toljuk tovább a "felcsút stylet"?nem lesz NFL csapat Magyarországon még 10 évig legalább
Cypress
Höri
Felcsút Orange - Kisvárda Aggies
több mint 10 éve
nooooooooooooooooo waaaaaaaaaaaaaaay

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Tudom, borzasztó szomorú. Mondjuk az még belefér, akkor még csak ötven leszek.Mi vajon megérjük azt, hogy egy hazai NFL-stadionban röntgen szoba legyen? Vagy inkább toljuk tovább a "felcsút stylet"?nem lesz NFL csapat Magyarországon még 10 évig legalább
Cypress
Höri
több mint 10 éve
Ráadásul Archernek már csapata sincsAttól még ligaelit.
mustaine