Carolina Panthers - Dallas Cowboys
11 hónapja
na, Prescott feltette a victory-cap-et, szóval további jó szórakozást
11 hónapja
Nah, pár százezer dolcsiért agyonverhetnek 😊Zavala helyett beállhatnék én isÉrted kár lenne.
Jakehomer
TSzabi
Tepper takarodj!
11 hónapja
SrBandi
553
Zavala helyett beállhatnék én isYoung helyett is, a labdába te is tudnál kapaszkodni
Jakehomer
11 hónapja
TSzabi
3 753
Van még 7 percünk szerencsétlenkedni. Esetleg ha meg lesz mar ma a 5. picksix akkor már csak puntolni megyünk fel a kövi driveba
11 hónapja
SrBandi
553
mivel a Carolina nem csoportrivális, már rendesen sajnálom őketHa tudtok olyat csinálni, ami miatt Reicht még ma este kikúrják, akkor légyszi, toljtáok.
múlt héten a Giants meccs minden pillanatát élveztem, de az más
rva
11 hónapja
SrBandi
553
Ezt a playt szerintem be lehet vésni, nagyjából itt lett a srác elrontva. Kétségbeesetten megpróbált valamit csinálni, és az eredmény tragikomikus lett. Frank majd megint azt hazudja, hogy milyen jól kezeli ezeket, meg az önbizalom, meg érettség...Mert Ő az NFL legpontosabb QB-jaezt a srácot miért szopatja az edző azzal, hogy a zsebből kell passzolni?Mert egy ostoba fasz
rva
SrBandi
TSzabi
11 hónapja
mivel a Carolina nem csoportrivális, már rendesen sajnálom őketmúlt héten a Giants meccs minden pillanatát élveztem, de az más
11 hónapja
TSzabi
3 753
Mert Ő az NFL legpontosabb QB-jaezt a srácot miért szopatja az edző azzal, hogy a zsebből kell passzolni?Mert egy ostoba fasz
rva
SrBandi
11 hónapja
SrBandi
553
ezt a srácot miért szopatja az edző azzal, hogy a zsebből kell passzolni?Mert egy ostoba fasz
rva
11 hónapja
Az tényleg geci dolog, hogy még minden Parsonsék alázzák a falunkat 😀Teher alatt no a palma
Jakehomer
11 hónapja
ezt a srácot miért szopatja az edző azzal, hogy a zsebből kell passzolni?
11 hónapja
Az tényleg geci dolog, hogy még minden Parsonsék alázzák a falunkat 😀
Tepper takarodj!
11 hónapja
TSzabi
3 753
4db picksix az évben az NFL rekord beállítás (ő a negyedik, akinek sikerül)Jó de Manningnek is 27 intje volt rookieként
rva
11 hónapja
SrBandi
553
4db picksix az évben az NFL rekord beállítás (ő a negyedik, akinek sikerül)Best at being worst.
rva
11 hónapja
4db picksix az évben az NFL rekord beállítás (ő a negyedik, akinek sikerül)
11 hónapja
SrBandi
553
Ezért még különösebben nem is lehet hibáztatni Youngot, ilyen picket minden qb dob néhaIgen, csak ők passzolnak 20 yardon túlra is néha, meg az ellenfél redzonejába is. De nincsen semmi baj, legalább két év mire kiderül, hogy jó-e,már majdnem feleannyi yardot dobott ezen a meccsen, mint Stroud a félidőig. De még megfordulhat!!! 😀
Jakehomer
Szerkesztette: SrBandi
11 hónapja
Needa
244
Es nem is Volt rossz passz, Bland fantasztikus volt
11 hónapja
Ezért még különösebben nem is lehet hibáztatni Youngot, ilyen picket minden qb dob néha
Tepper takarodj!
11 hónapja
TSzabi
3 753
Jobb a sack geci
11 hónapja
SrBandi
553
lol
11 hónapja
tamas424
1 757
Azért valamit csak hozzátett az O 😉
11 hónapja
tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeférőlOffense hozza tud tenni? Elsult a kapanyelnem
Blevi
rva