Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Őrület! Meg bírják (többnyire) védeni Brees-t! Nem hiszem el... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Ginn beégeti Bradberryt hehe, jó ez a meccs
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Alakul ez 😉
több mint 7 éve
Sztem ha nem táltosodunk meg a szünetet követően, Shulától meg kéne válni. Nem azért mert csak ő a hibás, de vmi változást kell, és Camet nem fogod leültetni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Az hagyján, hogy Brees szétpasszol, de itt a végén átfutottak rajtunk, mint hígfos a libán.Nagyon össze kell kapni magunkat a szünetben.
több mint 7 éve
Talán ez a stop életet lehet a csapatba.Az O egyre rosszabb sajnos, az elején a kreatív playhívás még eltakarta a problémákat, de ha a qb nem találja az embereket, akkor ezt nem lehet sokáig csinálni. Nem tudjuk széthúzni a pályát, az a Funchess felé menő volt az egyetlen hosszabb passzkísérlet
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Ahogy látom sok pozitívumról nem maradtam le. Cam alig tévesztette el FunFunt, aki rommá verte az emberét.Az egy dolog, az első két drive még egész jó volt, persze TD-t nem tudunk csinálni, de a gond, hogy Wilks és a D teljesen vakon van, a Saints O két lépéssel előttünk jár.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Ahogy látom sok pozitívumról nem maradtam le. Cam alig tévesztette el FunFunt, aki rommá verte az emberét.
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Coleman! De szép az élet!!! 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Újabb idei milestone.
több mint 7 éve
Wow ez szép INT volt 😀
több mint 7 éve
Thomas80
261
Tényleg!Volt már olyan a szezonban hogy vezettünk?
Thomas80Vezettünk már idén ? 😛A Minny ellen kétszer is 😉
clbass
atapapa
több mint 7 éve
Volt már olyan a szezonban hogy vezettünk?
Thomas80
Vezettünk már idén ? 😛A Minny ellen kétszer is 😉
clbass
több mint 7 éve
baak
8
Köszönöm, így már világos.
több mint 7 éve
Valaki el tudná magyarázni,hogy miért kaptunk delay game büntit, sajnos annyira nem tudok angolul, hogy teljesen értettem volna a magyarázatot.Azért, amiért jár, nem indítottuk el a játékot a playclock lejárta előtt. Na most azt vitattuk, hogy a bírók túl hamar indították újra a playclockot a nagy play után, ráadásul cseréltünk is, és ilyenkor a D-nek is lehetőséget kell adni cserélni, ezért nem tudtuk akkor elindítani a playt időben.
baak
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Valaki el tudná magyarázni,hogy miért kaptunk delay game büntit, sajnos annyira nem tudok angolul, hogy teljesen értettem volna a magyarázatot.a play clock 40 mp-ről indul, és ti későn cseréltetek, ezért ilyenkor meg kell adni a lehetőséget a védelemnek hogy cseréljenek ők is, még ha ez delay of game büntetéssel is jár.
baak
több mint 7 éve
baak
8
Valaki el tudná magyarázni,hogy miért kaptunk delay game büntit, sajnos annyira nem tudok angolul, hogy teljesen értettem volna a magyarázatot.
több mint 7 éve
Sok FG-t kell ma rúgni, ha nyerni akarunk...
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Thomas80
261
Volt már olyan a szezonban hogy vezettünk?
több mint 7 éve
Vezettünk már idén ? 😛
több mint 7 éve
Thomast rendesen tömjük labdákkal.
több mint 7 éve
Thomas80
261
A szezon első értékelhető védelmi megmozdulása....
több mint 7 éve
Kalil vajon mit gondolt?hogy mire költse a lóvét 😀
Jakehomer
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 7 éve
Végre nem -7-el kezdünk.