Chicago Bears - Dallas Cowboys
2 hónapja
Grat a maciknak👍
2 hónapja
Szerintetek ezt most meg tudjuk nyerni? Mondjuk Eberflus most nem nálunk van.Remelem, penzem van benne
mortirolo
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Szerintetek ezt most meg tudjuk nyerni? Mondjuk Eberflus most nem nálunk van.Ha ilyeneket csinálunk 100% 😁
mortirolo
2 hónapja
Szerintetek ezt most meg tudjuk nyerni? Mondjuk Eberflus most nem nálunk van.
2 hónapja
Ez hany missed tackle volt?
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Jo ez a Bears
2 hónapja
azt nem. de Lamb és secondary nélkül nem lesz ebből semmi.Azt hiszem iden eddig tartott az ideny erdemi resze. Jo szorakozast a Bears fanoknak.Szerintem te nem láttál mostanában (utolsó 18 év) Bears meccset. 😊
Blevi
mortirolo
2 hónapja
Azt hiszem iden eddig tartott az ideny erdemi resze. Jo szorakozast a Bears fanoknak.Szerintem te nem láttál mostanában (utolsó 18 év) Bears meccset. 😊
Blevi
2 hónapja
mintha tízen álltak volna fel
2 hónapja
Hany 20+ yardos passz-t aka big playt szopott be a defense iden? Over 15re tennem
2 hónapja
de first downt sem sikerült csinálniNem adta el 😀Prescott eddig jo iden.volt eddig. muszáj jinxelni?
Blevi
slowmotion
Blevi
2 hónapja
Nem adta el 😀Prescott eddig jo iden.volt eddig. muszáj jinxelni?
Blevi
slowmotion
2 hónapja
Ha a középső futást elfelejtjük, akkor van egy minimális esélyünk.
2 hónapja
Wright szedd össze már magad
2 hónapja
Prescott eddig jo iden.
2 hónapja
szerintem a védelmünk nem fogja bírni a meccset. Mélység nincs, pass rush ma se létezik
2 hónapja
meg kell hagyni, a kitartott drive-ot most jól csinlta az O, jött a TD is, és a defense is tudott pihenni
2 hónapja
Wright nem JJ.
2 hónapja
Jovo heten jatszhat Shavon, neki kell megmenteni a seconderyt

2 hónapja
most már a HoF-ben, igen. Janikowski.A lengyel srác a RaidersbenAdtak már 1. kört egy rúgóért?szerintem nem, de válaszottak már rúgót első körben
mortirolo
slowmotion
csi77
a vén hullarablót mindenki hülyének nézte a pick miatt.
2 hónapja
Közben Lamb szarul néz ki......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
A Steelersből hoznám el, de Jerry Jonesszal üzetlenék....Lenne egy ajánlatom Jerry Jones-nak.A lengyel srác a RaidersbenAdtak már 1. kört egy rúgóért?szerintem nem, de válaszottak már rúgót első körben
mortirolo
slowmotion
csi77
mortirolo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Lenne egy ajánlatom Jerry Jones-nak.A lengyel srác a RaidersbenAdtak már 1. kört egy rúgóért?szerintem nem, de válaszottak már rúgót első körben
mortirolo
slowmotion
csi77