NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Chicago Bears - Denver Broncos
több mint 1 éve
Jeudy vissza tancol a first downbol, majd az 5. false start 😀 Az igen.eleve fos volt a passz, ő se csinálta jól ettől
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Jeudy vissza tancol a first downbol, majd az 5. false start 😀 Az igen.A támadók néha többet tesznek a puntért mint a Bears D#.
undisputedly
több mint 1 éve
Jaja, csak hogy az NFL-ben az elobbi forgatokonyv a basic setup, nem az hogy a tamadok minden possessionbol TD-t csinalnak. Ne uljuk mar forditva a lovat. Ettol fuggetlenul az O# is docog ma. Rengeteg a hiba.Ha a D# nem kap az első driveon kívűl az összes támadásból TD-t, akkor most az egyenlítésért mehetne az O#.ha az o midnen driveból td-t csinál akkor X
akdestroyer
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Jeudy vissza tancol a first downbol, majd az 5. false start 😀 Az igen.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
Ha a D# nem kap az első driveon kívűl az összes támadásból TD-t, akkor most az egyenlítésért mehetne az O#.ha az o midnen driveból td-t csinál akkor X
akdestroyer
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Ha a D# nem kap az első driveon kívűl az összes támadásból TD-t, akkor most az egyenlítésért mehetne az O#.
több mint 1 éve
Még a meccsnek sincs vége, nemhogy a bajnokságnak, ne temessetek még semmit...😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
csak szépen sorjában. kezdjük vj-veligazából a szezon végén sztem mehet mindenki
Teabee
játékos-edző-vezető
toljuk kutyába 3 évig fusson ki minden szar
több mint 1 éve
Teabee
718
csak szépen sorjában. kezdjük vj-vel
több mint 1 éve
Csak ami szomorú, hogy Payton nem lesz kibaszva, mint Meyer. Amilyen szerencsénk van évekig itt fog rohadni.Urban Meyer 2.0Borzalom. Fields karrier meccset fut. Ez mindent elmond. Kivancsi vagyok a masodik felidore, de szerintem inkabb RedZone-t nezek.Én nem tudom mi van a háttérben, de eddig én csak egy csapatot látok, ami a 4. hétre atomjaira hullott. Most már az eddig talán falura szódával elmeno offense is egy kalap szar lett.Nekem eddig aNekem Wilsonnal nincs bajom. Szerintem Payton brutal kevés eddig, mint HC.Oh, elnezest. Tudom-tudom. RW-nek mar 6 TD-nel kellene tartani, minden mas elfogadhatatlan. DE ha 6-ot dobott volna, akkor is lenne valami baj vele 😊Komolyan ervelni lehet amellett, hogy ez a Denver D# a liga tortenetenek legrosszabb vedo egysege.Inkább a Denver O mellett érveljünk! A D-t tudjuk milyen
Az elso harom het alatt amugy 7.1 (vagy 7.4) yardot engedtek jatekonkent.
A liga tortenetenek legjobb tamadosorakent szamontartott Rams (greatest show on turf) 7 yardot atlagolt jatekonkent 😀
undisputedly
Zalán
undisputedly
rob3r7oEveroVJ pick, majd az elozo heti megtartas buzlik csak. Palyan nem volt meg a ligaban ilyen gyenge vedelem, erthetetlen miert nem rugjak ki. LEhet felnek a diszkriminacios vadaktol. Ki tudja.
Felelosseget kellene vallania mar valakinek ezert.
undisputedly
Ez a csapat ha így folytatja olyan simán 0-17 lesz, mint a szar. Versenyben leszünk az all time legszarabb NFL csapat rangsorban erősen. Egy pickekert megszerzett HCval.
rob3r7o
undisputedly
I told ya.
Amadeus von Dollárbaloldal
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 896
Brees visszavonulása óta 0 volt SP. Annyira nem meglepő, hogy bukik Denverben.Csak Payton esetében ez tényleg meglepő, Meyernél talán nem volt annyira.Urban Meyer 2.0Borzalom. Fields karrier meccset fut. Ez mindent elmond. Kivancsi vagyok a masodik felidore, de szerintem inkabb RedZone-t nezek.Én nem tudom mi van a háttérben, de eddig én csak egy csapatot látok, ami a 4. hétre atomjaira hullott. Most már az eddig talán falura szódával elmeno offense is egy kalap szar lett.Nekem eddig aNekem Wilsonnal nincs bajom. Szerintem Payton brutal kevés eddig, mint HC.Oh, elnezest. Tudom-tudom. RW-nek mar 6 TD-nel kellene tartani, minden mas elfogadhatatlan. DE ha 6-ot dobott volna, akkor is lenne valami baj vele 😊Komolyan ervelni lehet amellett, hogy ez a Denver D# a liga tortenetenek legrosszabb vedo egysege.Inkább a Denver O mellett érveljünk! A D-t tudjuk milyen
A liga tortenetenek legjobb tamadosorakent szamontartott Rams (greatest show on turf) 7 yardot atlagolt jatekonkent 😀
undisputedly
Zalán
undisputedly
rob3r7oEveroVJ pick, majd az elozo heti megtartas buzlik csak. Palyan nem volt meg a ligaban ilyen gyenge vedelem, erthetetlen miert nem rugjak ki. LEhet felnek a diszkriminacios vadaktol. Ki tudja.
undisputedly
Ez a csapat ha így folytatja olyan simán 0-17 lesz, mint a szar. Versenyben leszünk az all time legszarabb NFL csapat rangsorban erősen. Egy pickekert megszerzett HCval.
rob3r7o
undisputedly
I told ya.
Kampman
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Kampman
28 294
Csak Payton esetében ez tényleg meglepő, Meyernél talán nem volt annyira.Urban Meyer 2.0Borzalom. Fields karrier meccset fut. Ez mindent elmond. Kivancsi vagyok a masodik felidore, de szerintem inkabb RedZone-t nezek.Én nem tudom mi van a háttérben, de eddig én csak egy csapatot látok, ami a 4. hétre atomjaira hullott. Most már az eddig talán falura szódával elmeno offense is egy kalap szar lett.Nekem eddig aNekem Wilsonnal nincs bajom. Szerintem Payton brutal kevés eddig, mint HC.Oh, elnezest. Tudom-tudom. RW-nek mar 6 TD-nel kellene tartani, minden mas elfogadhatatlan. DE ha 6-ot dobott volna, akkor is lenne valami baj vele 😊Komolyan ervelni lehet amellett, hogy ez a Denver D# a liga tortenetenek legrosszabb vedo egysege.Inkább a Denver O mellett érveljünk! A D-t tudjuk milyen
undisputedly
Zalán
undisputedly
undisputedly
rob3r7o
undisputedly
I told ya.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 896
Urban Meyer 2.0Borzalom. Fields karrier meccset fut. Ez mindent elmond. Kivancsi vagyok a masodik felidore, de szerintem inkabb RedZone-t nezek.Én nem tudom mi van a háttérben, de eddig én csak egy csapatot látok, ami a 4. hétre atomjaira hullott. Most már az eddig talán falura szódával elmeno offense is egy kalap szar lett.Nekem eddig aNekem Wilsonnal nincs bajom. Szerintem Payton brutal kevés eddig, mint HC.Oh, elnezest. Tudom-tudom. RW-nek mar 6 TD-nel kellene tartani, minden mas elfogadhatatlan. DE ha 6-ot dobott volna, akkor is lenne valami baj vele 😊Komolyan ervelni lehet amellett, hogy ez a Denver D# a liga tortenetenek legrosszabb vedo egysege.Inkább a Denver O mellett érveljünk! A D-t tudjuk milyen
undisputedly
Zalán
undisputedly
undisputedly
rob3r7o
undisputedly
I told ya.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Gerichill
526
Legalább vezettünk egy meccsen... 🤤
több mint 1 éve
- JC6
6 950
Miről maradtam le? 🤣🤣🤣🤣
több mint 1 éve
a védelem értékelheteltenaz offense csak szar
több mint 1 éve
- JC6
6 950
Hajrá Broncos!!! 🤣🤣🤣
több mint 1 éve
ez a védelem Kevin James vezette csikó csapatot se tudná megfogni ...
több mint 1 éve
Teabee
718
mi is ebben bízunk...
több mint 1 éve
mortirolo
1 055
Eddig annyira rossz a Broncos, hogy nem hiszem el, hogy nem direkt csinálják.
több mint 1 éve
Teabee
718
A MIA ellen csak az O volt szarabb a második félidőben. A D ugyanúgy 35-öt kapottSzerintetek Denver 40 over/ under?a második félidőben szarabbak vagyunk nyugi
Hendrix
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Izé, a Broncos rájött, hogy itt VJ-vel tudnak minél jobb draftpozíciót szerezni?
több mint 1 éve
Értettem a kérdés lényeget, csak magát a kérdést nem.Felreertheto volt lehet. Ugy ertem a Bearsben van meg egy huszas?Szerintetek Denver 40 over/ under?Reméljük költői a kérdés.
Hendrix
rob3r7o
A Broncos akkor se tenne fel 40-et ha az eletuk mulna rajta az egyertelmu.
Hendrix
Ez a bears akkor fog pontot szerezni, amikor akar. Szóval lehet Getsytol kene megkérdezni mi a tervszam mára, mert azt sanszosan felülmúlják majd.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Hendrix
1 552
Felreertheto volt lehet. Ugy ertem a Bearsben van meg egy huszas?Szerintetek Denver 40 over/ under?Reméljük költői a kérdés.
Hendrix
rob3r7o
A Broncos akkor se tenne fel 40-et ha az eletuk mulna rajta az egyertelmu.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain