NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
na akkor LAR-DAL és NO-PHI, továbbá KC-IND és NE-LAC.Remélem már jobb meccsek lesznek.
Legyen NO-IND a SB. Szent győzelemmel 😀
több mint 5 éve
Hát ezt durván elbaszta, nem lennék mondjuk Mack helyében(na jó a fizuját elfogadnám), ezt azért kemény lehet átélni.Engem ez hidegen hagy, hogy nyomas. Neki ez a dolga, ha nem birjak az idegei, menjen el sakkozni. Mert itt nem arrol van szo, hogy egy nehez, 50-55 yardos rugast elkurt a szelben. Ez blama es konkretan vege a csapat idenyenek. Pont kerult egy amugy fasza szezon vegere, az egyik nagy meglepetes volt a Bears, aztan erre mit mondasz? Ilyen keseru szajized lesz lesz megis, mert igy kinyalni...ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonaz elsot szegeny bevagta. A masodikat a nyomas miatt talan nem. De ...
Stez
gabistar
Stez
Más kérdés, hogy Parkey helyében végképp nem lennék. Kb. Innen egyenes út neki a szanatórium, majd a miami rendőrség. Viccet félretéve szerintem neki ennyi volt az NFL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
mindettől függetlenül elliot (eagles rugó) is kezdet foghat Parkeyval...ilyen fos rugást mint amit eleresztett...bassza ki TBre azt jónapot
több mint 5 éve
Jughead
5 194
Trükkös 2 pontos ugye Macik ☝☝☝ ott lett elbaszva 😠😠😠Mivel? Ha az ott 1 pont, az Eagles se megy rá a 2 pontosra utána.
TurboMaaan
több mint 5 éve
Trükkös 2 pontos ugye Macik ☝☝☝ ott lett elbaszva 😠😠😠De ha nem nevezik ki Matt Nagyot ideny elott, akkor nem baszta volna el, hogy nem ker idot a vegen. Vagy ha nem csinalnak franchise-t Chicagoban, akkor nincs ez a blama, meg a Super Bowl-vereseg sem.
TurboMaaan
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
fcancellara
1 559
Ez a menjen el sakkozni fizikai sportoknàl mindig tök jól hangzik....nos,egy sakkozónak sokkal jobbak az idegei. De èrtelek😊Engem ez hidegen hagy, hogy nyomas. Neki ez a dolga, ha nem birjak az idegei, menjen el sakkozni. Mert itt nem arrol van szo, hogy egy nehez, 50-55 yardos rugast elkurt a szelben. Ez blama es konkretan vege a csapat idenyenek. Pont kerult egy amugy fasza szezon vegere, az egyik nagy meglepetes volt a Bears, aztan erre mit mondasz? Ilyen keseru szajized lesz lesz megis, mert igy kinyalni...ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonaz elsot szegeny bevagta. A masodikat a nyomas miatt talan nem. De ...
Stez
gabistar
Stez
Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Alastor
214
Olisadebe 😀dddés a feka lengyelek ?ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonfekák nagyobbat rúgnak, kivéve ha lengyelek
Stez
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Trükkös 2 pontos ugye Macik ☝☝☝ ott lett elbaszva 😠😠😠
több mint 5 éve
zsojti
4 063
azért a sakkhoz is kellenek idegek 😊 egy jó 7 órás partihoz példáulEngem ez hidegen hagy, hogy nyomas. Neki ez a dolga, ha nem birjak az idegei, menjen el sakkozni. Mert itt nem arrol van szo, hogy egy nehez, 50-55 yardos rugast elkurt a szelben. Ez blama es konkretan vege a csapat idenyenek. Pont kerult egy amugy fasza szezon vegere, az egyik nagy meglepetes volt a Bears, aztan erre mit mondasz? Ilyen keseru szajized lesz lesz megis, mert igy kinyalni...ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonaz elsot szegeny bevagta. A masodikat a nyomas miatt talan nem. De ...
Stez
gabistar
Stez
szar volt a playhívás Chi oldalon kb 3 negyedig, utána meg szétdobták Maddox oldalát...
több mint 5 éve
Kampman
28 290
NLCSja, az meg world series volt, nem egy ilyen szar wild card 😀Steve Bartmannek is megbocsátottak. Egy idő után.Vagy az államot...Én Parkey helyében holnap reggel jelentkeznék a McDonaldshoz pénztárosnak. 😀Szerintem hagyja el a várost inkább
Cypress
Blevi
Cypress
Kampman
Löfli
több mint 5 éve
Fu de jó meccs volt semlegeskent.
több mint 5 éve
Minden rúgásnál írtam, hogy "Kihagyod!" Most először nem... 😀A te hibád hamarabb is lezárhattuk volna 😊
MrMiksa
több mint 5 éve
és a feka lengyelek ?ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonfekák nagyobbat rúgnak, kivéve ha lengyelek
Stez
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Sfefe77
22
Ez így nagyon fáj. Nem értem, hogy Nagy miért nem cserélte már le a Miami elleni meccs után. Közben nézhetem a Colts öregjét, akit ők megtartottak, míg mi eldobtuk a sajátunkat...
Hihetetlen...
több mint 5 éve
Azért a fostos NFC East megint ott van 2 képviselővel, és volt aki azt mondta év közben senki se jusson be.
több mint 5 éve
Nézzük a jó oldalát, nem sérült bele a rúgásba 😶😶Hát ha a meccs után a philly szurkolók szétverik, akkor a rúgásba sérült meg ha nem is közvetlen
Alastor
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Nem találok szavakat. Mondjuk nem csak ezen ment el. Azt kelett volna játszani amit az utoksó negyedbe töltünk, nem az ilyen beszari screen fosokat... A D nem volt rossz, de fontos 3&hosszuknál nem oldották meg, negyedikre hagytuk hogy megcsinálják a TD-t... Nem várrom csak Parkey nyakába, de azért baddza meg...Grat Eagles... Mérhetetlenül nagy csalódás...Dupla kapufa...? Mert Gouldot el kellett küldeni...kössz, ezt komolyan nehéz feldolgozni, mert ezt nem így kellett volna megnyerni
Tomcsik
zsojti
több mint 5 éve
Jughead
5 194
Ha nem csinálnak TD-t egy perc maradt volna, ha már így gondolkodott amúgy akkor meg utána se kérjen időt.De ha nem csinálnak TD-t és csak 20 mp marad, akkor meg jól döntött. Semmi garancia nem volt, hogy a Philly TD-t csinál.Igen, ahol majdnem 40 másodpercet hagyott bent.Ha Nagy időt kér, akkor még mehettek volna közelebb...Még a Phillytàmadàsnàl?
Jughead
NB2
Jughead
NB2
több mint 5 éve
Alastor
214
Nézzük a jó oldalát, nem sérült bele a rúgásba 😶😶
több mint 5 éve
ja, az meg world series volt, nem egy ilyen szar wild card 😀Steve Bartmannek is megbocsátottak. Egy idő után.Vagy az államot...Én Parkey helyében holnap reggel jelentkeznék a McDonaldshoz pénztárosnak. 😀Szerintem hagyja el a várost inkább
Cypress
Blevi
Cypress
Kampman
több mint 5 éve
Engem ez hidegen hagy, hogy nyomas. Neki ez a dolga, ha nem birjak az idegei, menjen el sakkozni. Mert itt nem arrol van szo, hogy egy nehez, 50-55 yardos rugast elkurt a szelben. Ez blama es konkretan vege a csapat idenyenek. Pont kerult egy amugy fasza szezon vegere, az egyik nagy meglepetes volt a Bears, aztan erre mit mondasz? Ilyen keseru szajized lesz lesz megis, mert igy kinyalni...ilyen az, ha egy rugonak nincsen esze a rugashoz es fogalma sincsen, hogy szelben hogy es merre rugjonaz elsot szegeny bevagta. A masodikat a nyomas miatt talan nem. De ...
Stez
gabistar
több mint 5 éve
Hűűű a rohadt életbe. Ennél jobb filmet ritkán lát az ember 😊akkor nézd meg az álom.net-et, az sokkal jobb
Rataxes
több mint 5 éve
Magyarország mindenkit befogadVagy az államot...Én Parkey helyében holnap reggel jelentkeznék a McDonaldshoz pénztárosnak. 😀Szerintem hagyja el a várost inkább
Cypress
Blevi
Cypress
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Minden rúgásnál írtam, hogy "Kihagyod!" Most először nem... 😀