Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
zsojti
4 063
bazzeg
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Kurva élet faszát
több mint 5 éve
Mondjuk Rivers neje a CHargers-gyozelmeket utalhatja, azok utan garantaltan jon 9 honappal kesobb a meglepi. Szoval oktoberben jon a kovetkezo.rivers neje is 😀Feleségem utálja az NFL-t, ő a holtszezonnak szurkolA feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Playoff masinában nagyon jó vagyok, további jó közvetítést.
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
fly_gulls
Tactful Cactus
Kájzerszóze
több mint 5 éve
abból még rendes vitaminra se teliknem VITAMIN teeeee 😀 VETMIN 😀 😀 😀mióta sproles 2 méter és 120 kiló lett, megéri a középső futásokat erőltetni 😀ejha, azért ezek a mai vitaminok meg fehérjék nem semmik
Kájzerszóze
petey
Kájzerszóze
több mint 5 éve
nem VITAMIN teeeee 😀 VETMIN 😀 😀 😀mióta sproles 2 méter és 120 kiló lett, megéri a középső futásokat erőltetni 😀ejha, azért ezek a mai vitaminok meg fehérjék nem semmik
Kájzerszóze
petey
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
baszni tudnak szezonban isrivers neje is 😀Feleségem utálja az NFL-t, ő a holtszezonnak szurkolA feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
fly_gulls
Tactful Cactus
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Most mar megerted Al Bundyt...Feleségem utálja az NFL-t, ő a holtszezonnak szurkolA feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
fly_gulls
Tactful Cactus
több mint 5 éve
mióta sproles 2 méter és 120 kiló lett, megéri a középső futásokat erőltetni 😀ejha, azért ezek a mai vitaminok meg fehérjék nem semmik
Kájzerszóze
több mint 5 éve
rivers neje is 😀Feleségem utálja az NFL-t, ő a holtszezonnak szurkolA feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
fly_gulls
Tactful Cactus
több mint 5 éve
3.és3nál középső futásamúgy simán meg lett volna a first down, ha nem balfaszkodnak a handoffal. meg ha nincs a pályán 11 bears védő
MrMiksa
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Zseniális kommentátoroknak feltűnt, hogy a TD-nél 10 védő volt fent?
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Feleségem utálja az NFL-t, ő a holtszezonnak szurkolA feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
fly_gulls
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
mióta sproles 2 méter és 120 kiló lett, megéri a középső futásokat erőltetni 😀
több mint 5 éve
fly_gulls
103
A feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
3.és3nál középső futásnem dobhatsz INT-t ha nem passzolsz, #geciokosnégerfej
MrMiksa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Hiába erőlködtök, csak az őszintén fogyatékosokat olvassák be, ha valaki gúnyolódik rajtuk, azt megérzikEz az utolso nem is sajat szulemeny, pont a Packers FB-csoportban irta valaki, hogy egy “Pats-szurkolo” haverja fejtegette neki, hogy Bradynek jobb edzo kene.
Kampman
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Hiába erőlködtök, csak az őszintén fogyatékosokat olvassák be, ha valaki gúnyolódik rajtuk, azt megérziknyilván, de gondolom azért nem külditek innen be ezeket, vagyis remélem....
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
isten fasza...ilyen balfaszokat
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
3.és3nál középső futás
több mint 5 éve
na meg a sok oldalfaszhanem az agyábólne ez se a testéből él megHa a Bears több pontot rak fel a táblára akkor az Eagles kiesik.
Alastor
petey
Tactful Cactus
Löfli
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Bradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
sanyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihanem az agyábólne ez se a testéből él megHa a Bears több pontot rak fel a táblára akkor az Eagles kiesik.
Alastor
petey
Tactful Cactus
Löfli
több mint 5 éve
en peldaul azert megyek wc-re, mert szarnom kell, gondolom a csapatok is igy vannak ezzelSziasztok!Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
Sanyi vagyok, és 2 éve nézem a sportot, de még nem tudom, hogy miért akar néhány csapat wc-re menni? A jó csapatok elkerülik, de van néhány, aki nagyon akarja a wct.
| Legszívesebben nem küldeném el, de most már csakazértis 😊 |
shagi0206
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Hiába erőlködtök, csak az őszintén fogyatékosokat olvassák be, ha valaki gúnyolódik rajtuk, azt megérzik
több mint 5 éve
zsojti
4 063
kéne valami az Otól is