Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
omg, first down!
több mint 5 éve
na, mindjart jon ismet sirni iktriad, hogy jaj, Allen Robinsont bezzeg elengedte a Jax
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Saintsnel nem ezen a hetvegen fogjak lefosni a bokájukat a felelemtol.Ha az Eagles jut tovább, akkor valószínűleg nem. A Dallas viszont kifejezettn rossz matchup lenne.
Blevi
több mint 5 éve
Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.szóval hosszabbítás lesz és az első playjel nyer a Bears?
Kájzerszóze
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Egyébként jobb lenne ma Darby és Mills mint Maddox vagy LeBlanc?Nem hiszem
fly_gulls
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Egyébként jobb lenne ma Darby és Mills mint Maddox vagy LeBlanc?Egy-ket interceptionnel
fly_gulls
több mint 5 éve
fly_gulls
103
Egyébként jobb lenne ma Darby és Mills mint Maddox vagy LeBlanc?
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
casaubon
2 391
kiegtem.ezzel már nem kerülsz be. magasra került a léc.Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
petey
több mint 5 éve
ezzel már nem kerülsz be. magasra került a léc.Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
több mint 5 éve
ez is jó fos punt volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ezt is odadobja 2 yardra ugy, higy az elkapó nyakán van a db....
több mint 5 éve
zsojti
4 063
ez megint meg sem lett volna...
több mint 5 éve
zsojti
4 063
bakker majdnem megvotl
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 5 éve
ászontád ez 1/3-ra ez rícs volt more? mondd ki mégegyszer, a rák egye ki a szíved...Nem vagyunk már messze attól, hogy felfegyverzett Bills és Jets mezes cigógalerik verjék egymást a vidéki falvakban.mindig csak a powerkodás. remélem össze is verekszik a család jó redneck módrade a trash talk megy a fiúkkal, nem is értemSzopd ki Endreő se hallott még a google-ról
Alastor
gamerkr
Tactful Cactus
petey
Kampman
több mint 5 éve
megyek sírni a zuhany alá 😕hu de ciki, hogy igy kell meg tudnod... de holnap mar nem kell jonnodén draftoltam az biztos... ha kibasztak volna amit végülis megérdemlek de nem tudok erröl...mert nálam vanGM játékban Goedert igazából medve 😀nincs nalam
Heisman Trophy
Stez
mustaine
Heisman Trophy
Stez
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tanulság: újonc, másodéves QB letérdel a PO-ban. Mahomes lehet hogy nem, rá még kiváncsi vagyok. De ez eddig egy szar. Ha nem a qb miatt, akkor a gameplanben nem bíznak bennük. Sproles viszont jó, megérdemli. a tavalyi sérülést nézni rossz volt. csak idén se legyen már semmi hasonló.
több mint 5 éve
Eddig közünk nincs a meccshez. És nem is azt játszuk amit szoktunk. Nem értem...majd megerted, ilyen az, ha az iranyitod nem kompetens es Alex Smith-szintet kepvisel, el tud juttatni a rajatszasba, ha minden korulmeny osszejon, de tovabb eleg ritkan
Tomcsik
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Eddig közünk nincs a meccshez. És nem is azt játszuk amit szoktunk. Nem értem...A PO eredménykövető már csak ilyen
Tomcsik
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Eddig közünk nincs a meccshez. És nem is azt játszuk amit szoktunk. Nem értem...A D jó. Az O meg annyira nem hasított, főleg a D-nek köszönhetitek a jó szezont.
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Eddig közünk nincs a meccshez. És nem is azt játszuk amit szoktunk. Nem értem...