Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
zsojti
4 063
várható volt hogy a védelem nem fogja ezt végig bírni, ha az offense nullapersze..elő kéne venni a tökösebb playbookot
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Kampman
28 290
2 pontosra vártam volna egy Phily specialtVan Chicago special is, amikor a DT fut
shagi0206
több mint 5 éve
Hogy lehet az, hogy Trub 260 passzolt yardnál jár, tökre úgy tűnt, hogy még a 100 yardot se érte el 😀
több mint 5 éve
várható volt hogy a védelem nem fogja ezt végig bírni, ha az offense nulla
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Flakon. Igazából Harbó be akarta küldeni de neki volt gerince és beintettLJackson vagy Harbó lehet a keresztapa.Mondjuk Rivers neje a CHargers-gyozelmeket utalhatja, azok utan garantaltan jon 9 honappal kesobb a meglepi. Szoval oktoberben jon a kovetkezo.rivers neje is 😀Feleségem utálja az NFL-t, ő a holtszezonnak szurkolA feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Playoff masinában nagyon jó vagyok, további jó közvetítést.
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
fly_gulls
Tactful Cactus
Kájzerszóze
Stez
Tactful Cactus
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
2 pontosra vártam volna egy Phily specialt
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Mack mit fog csinálni???
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Mack a tamadoknal? Jol lattam?
több mint 5 éve
en meg a negerreHa Trubisky jatekat egy szoval kellene jellemezni, az nem a konzisztens lenne.én a középszerűre gondoltam
casaubon
Löfli
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Ha Trubisky jatekat egy szoval kellene jellemezni, az nem a konzisztens lenne.Rakás szar ez a gyerek is
casaubon
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Ha Trubisky jatekat egy szoval kellene jellemezni, az nem a konzisztens lenne.én a középszerűre gondoltam
casaubon
több mint 5 éve
Trubi tud dobni!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
maddox.......
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
LJackson vagy Harbó lehet a keresztapa.Mondjuk Rivers neje a CHargers-gyozelmeket utalhatja, azok utan garantaltan jon 9 honappal kesobb a meglepi. Szoval oktoberben jon a kovetkezo.rivers neje is 😀Feleségem utálja az NFL-t, ő a holtszezonnak szurkolA feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
fly_gulls
Tactful Cactus
Kájzerszóze
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Ha Trubisky jatekat egy szoval kellene jellemezni, az nem a konzisztens lenne.
több mint 5 éve
zsojti
4 063
ez van ha nincs nyomás rajta..kurva sok ideje van
több mint 5 éve
Csak a Polk Highegy chicagóit? nem biztosMost mar megerted Al Bundyt...Feleségem utálja az NFL-t, ő a holtszezonnak szurkolA feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
fly_gulls
Tactful Cactus
Stez
Tactful Cactus
több mint 5 éve
nem VITAMIN teeeee 😀 VETMIN 😀 😀 😀mióta sproles 2 méter és 120 kiló lett, megéri a középső futásokat erőltetni 😀ejha, azért ezek a mai vitaminok meg fehérjék nem semmik
Kájzerszóze
petey
Kájzerszóze
jó cucc azért 😀
több mint 5 éve
Kurva élet faszátMagam sem mondhattam volna szebben
MrMiksa
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
egy chicagóit? nem biztosMost mar megerted Al Bundyt...Feleségem utálja az NFL-t, ő a holtszezonnak szurkolA feleségnek a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, és be kell dobni valami fogadást meg a házaspár köztBradyvel és a Pats-cel nézi a feleség?Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
casaubon
Tactful Cactus
fly_gulls
Tactful Cactus
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!