Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
hanem az agyábólne ez se a testéből él megHa a Bears több pontot rak fel a táblára akkor az Eagles kiesik.
Alastor
petey
Tactful Cactus
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Soma koma vagyok Baktuttosrol, amiota csak nezem az NFL-t, a Petriotsnak szurkolok. Most mar a varandos felesegem is nezi vele meccseket, remelem, a kis pocaklako is szurkolo lesz. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek egy jobb edzovel Brady nem nyert volna sokkal tobb bajnoki gyurut? Beliczeck papa szerintem kiegett, latszik, hogy Brady sem tiszteli, a jatekok kozott nem is vele elemzi a jatekokat.nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Playoff masinában nagyon jó vagyok, további jó közvetítést.
Tactful Cactus
petey
Ez befer?
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Sziasztok!Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
Sanyi vagyok, és 2 éve nézem a sportot, de még nem tudom, hogy miért akar néhány csapat wc-re menni? A jó csapatok elkerülik, de van néhány, aki nagyon akarja a wct.
| Legszívesebben nem küldeném el, de most már csakazértis 😊 |
több mint 5 éve
bengals steelersvan olyan hogy mindkét csapat kiesik?Vagy Lemart 😀Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.Köszönöm, hogy ezt nem nekem kellett leírnom.
Kájzerszóze
Cypress
kapitnono
Kájzerszóze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
elnézve a derbit, talán könnyebb lenne egy CHI ellen játszani. a Saints sec egy szar, de ez Trub ellen nem tényező.Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.remélem eggyel kevesebb PO győzelme lesz mint Timnek
Kájzerszóze
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
ne ez se a testéből él megHa a Bears több pontot rak fel a táblára akkor az Eagles kiesik.
Alastor
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Kihagyod!
több mint 5 éve
És akkor a pecc játszik jövőhéten a saints-el, a chargers meg továbbment?van olyan hogy mindkét csapat kiesik? Ezt még nem kérdezték meg a tévétől?Vagy Lemart 😀Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.Köszönöm, hogy ezt nem nekem kellett leírnom.
Kájzerszóze
Cypress
kapitnono
Kájzerszóze
több mint 5 éve
kár, hogy nem Buckék közvetítik, ő még élvezné is. 28. hosszabbítás, reggel 8, a stadion üres, mindenki elment dolgozni, fél csapat lesérült mindkét oldalon, Pederson és Nagy a két QB, Buck meg üvölt, hogy first down!nem 😀 örökre X marad 😀Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.szóval hosszabbítás lesz és az első playjel nyer a Bears?
Kájzerszóze
Löfli
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Ha a Bears több pontot rak fel a táblára akkor az Eagles kiesik.
Alastor
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Ha a Bears több pontot rak fel a táblára akkor az Eagles kiesik.Több pontot mint amennyi most van nekik vagy a Philly-énél is többet?
Alastor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Remélhetőleg, de a Dallas personnel az egyike a kevésnek, akik képesek megfojtani a játékunkat.Domeban más lenne lesz..Saintsnel nem ezen a hetvegen fogjak lefosni a bokájukat a felelemtol.Ha az Eagles jut tovább, akkor valószínűleg nem. A Dallas viszont kifejezettn rossz matchup lenne.
Blevi
PEEtör
Blevi
több mint 5 éve
Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.remélem eggyel kevesebb PO győzelme lesz mint Timnek
Kájzerszóze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
van olyan hogy mindkét csapat kiesik? Ezt még nem kérdezték meg a tévétől?Vagy Lemart 😀Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.Köszönöm, hogy ezt nem nekem kellett leírnom.
Kájzerszóze
Cypress
kapitnono
több mint 5 éve
nincs benne újszülött vagy vizsgaidőszak. elutasítva.Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Egyébként ha ez a labda pontosabb, és nem kell érte nyújtózkodni (lendületet veszteni), Robinson simán végig tudott volna futni. Wide open volt.
több mint 5 éve
Alastor
214
Ha a Bears több pontot rak fel a táblára akkor az Eagles kiesik.
több mint 5 éve
Vagy Lemart 😀Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.Köszönöm, hogy ezt nem nekem kellett leírnom.
Kájzerszóze
Cypress
több mint 5 éve
na, mindjart jon ismet sirni iktriad, hogy jaj, Allen Robinsont bezzeg elengedte a Jaxaz egész NFL a Jaxnak köszönhet mindent
Stez
több mint 5 éve
nem 😀 örökre X marad 😀Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.szóval hosszabbítás lesz és az első playjel nyer a Bears?
Kájzerszóze
Löfli
több mint 5 éve
Domeban más lenne lesz..Saintsnel nem ezen a hetvegen fogjak lefosni a bokájukat a felelemtol.Ha az Eagles jut tovább, akkor valószínűleg nem. A Dallas viszont kifejezettn rossz matchup lenne.
Blevi
PEEtör
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Sziasztok! Mike vagyok, jelenleg New York, Green Bay és Cleveland között ingázok. Sajnos elvesztettem a melóm a Zöld Parton de a srácaim meg ott tanulnak. A két kérdésem, hogy a Jets vagy a Browns a PO esélyesebb jövőre, illetve a piros zászlót mire kell használni és mikor?Peti vagyok Taliandorogdrol, az egesz csalad a Petriotsnak szurkol, en viszont a Stielersnek. Ket eve nezzuk az NFL-t, szerintem mar minden ertunk, csak egyet nem: miert van az, hogy neha egy jatekos all az iranyito mogott, neha meg ketto? Es mi a kulonbseg egy kornerback es egy safety kozott?mint a tavaly az SMS, "3 éve nézem az NFL-t, és egy valamit nem értek mi az az interception""MiazaTD?"
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Trubot nézni olyan mint Tebowt kb.Köszönöm, hogy ezt nem nekem kellett leírnom.
Kájzerszóze