Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
több mint 10 éve
gergogergo
246
köszi srácok a meccset, sok sikert a továbbiakban!
több mint 10 éve
Szerintem az a legdurvább ,de a szezon végére tuti adnak egy top10es picket a Cleveland-nek.igen.KampmanPhil Simmsnél nem volt benne a szezon 5 legnagyobb meglepetése közt, hogy Rex Ryannak és Mike Smith-nek még mindig megvan az állásaKampmanBills benne volt? Nem figyeltem épp ide írogattam.Sixo67
több mint 10 éve
Kampman
28 166
igen.Phil Simmsnél nem volt benne a szezon 5 legnagyobb meglepetése közt, hogy Rex Ryannak és Mike Smith-nek még mindig megvan az állásaKampmanBills benne volt? Nem figyeltem épp ide írogattam.Sixo67
több mint 10 éve
Phil Simmsnél nem volt benne a szezon 5 legnagyobb meglepetése közt, hogy Rex Ryannak és Mike Smith-nek még mindig megvan az állásaKampmanBills benne volt? Nem figyeltem épp ide írogattam.
több mint 10 éve
Phil Simmsnél nem volt benne a szezon 5 legnagyobb meglepetése közt, hogy Rex Ryannak és Mike Smith-nek még mindig megvan az állásaKampmanCoughlin szerintem durvább.
több mint 10 éve
láttál idén bears meccset? közel sem hozza a tavalyi teljesítményt (mint ahogy nagyjából senki az O-ben)davemayerNe sértegess, minden Jeffery láttam idén, még azt is amit Höri végig horkolt.
több mint 10 éve
Kampman
28 166
Phil Simmsnél nem volt benne a szezon 5 legnagyobb meglepetése közt, hogy Rex Ryannak és Mike Smith-nek még mindig megvan az állása
több mint 10 éve
láttál idén bears meccset? közel sem hozza a tavalyi teljesítményt (mint ahogy nagyjából senki az O-ben)Nyugodj meg, Jeffery sima 250 yard 3 TD, mindegy , hogy ki passzolja neki.Sixo67kikérem magamnak 😛egy pozitívuma van ennek a meccsnek: Dalton elintézte hogy Cutler már szabadon dobálhat ez a forduló már nem róla fog szólni 😊davemayerKovács Sanyi te vagy az?Sixo67
amőgy én bírom Cutlert de van egy olyan érzésem h megint nem fog parádézni a Lambeau-n 😊davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ha nem írtad volna eszembe se jut, gyorsan utána is lapoztam, valóbanGreen Bay tavaly: AR sérülés, igaz a kövi meccsen de akkor is Tolzen sérülés jött Walace a megmentő :cool:balazs7992010 nfc döntő?baggio
Liverpool Fc fan
több mint 10 éve
Nyugodj meg, Jeffery sima 250 yard 3 TD, mindegy , hogy ki passzolja neki.kikérem magamnak 😛egy pozitívuma van ennek a meccsnek: Dalton elintézte hogy Cutler már szabadon dobálhat ez a forduló már nem róla fog szólni 😊davemayerKovács Sanyi te vagy az?Sixo67
amőgy én bírom Cutlert de van egy olyan érzésem h megint nem fog parádézni a Lambeau-n 😊davemayer
több mint 10 éve
gergogergo
246
komoly, h. a Jags - Raiders - Bucs - Bengals négyesből ez a leglazább meccsünk. Ahogy mindenki gondolta xDJoey TribbianiSzerencsére ezt az egész ország láthatja, az elmúlt három meccset pedig csak az elvakult szurkolók, azokat le lehet tagadni 😀
több mint 10 éve
szerencsére nincs más gond Chicagóbankikérem magamnak 😛egy pozitívuma van ennek a meccsnek: Dalton elintézte hogy Cutler már szabadon dobálhat ez a forduló már nem róla fog szólni 😊davemayerKovács Sanyi te vagy az?Sixo67
több mint 10 éve
kikérem magamnak 😛egy pozitívuma van ennek a meccsnek: Dalton elintézte hogy Cutler már szabadon dobálhat ez a forduló már nem róla fog szólni 😊davemayerKovács Sanyi te vagy az?Sixo67
amőgy én bírom Cutlert de van egy olyan érzésem h megint nem fog parádézni a Lambeau-n 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
komoly, h. a Jags - Raiders - Bucs - Bengals négyesből ez a leglazább meccsünk. Ahogy mindenki gondolta xD
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Nelsonnak hány font a haja? 25?HöriAkkor vagy 3 egér is benne lakik már.
több mint 10 éve
egy pozitívuma van ennek a meccsnek: Dalton elintézte hogy Cutler már szabadon dobálhat ez a forduló már nem róla fog szólni 😊davemayerKovács Sanyi te vagy az?
több mint 10 éve
Kis gonoszkodás, de Dalton nem rokona Weedennek? Úgy terrorizál titeket ma,mint minket az elmúlt években 😊gergogergoSzerintem csak lemásolta Rivers vasárnapi teljesítményét, biztos a példaképe.
több mint 10 éve
gergogergo
246
Kis gonoszkodás, de Dalton nem rokona Weedennek? Úgy terrorizál titeket ma,mint minket az elmúlt években 😊
több mint 10 éve
egy pozitívuma van ennek a meccsnek: Dalton elintézte hogy Cutler már szabadon dobálhat ez a forduló már nem róla fog szólni 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Az igaz, csak azért nem fizetnek.talán te küzdenél, hogy kezdő legyél a Jagsben? Inkább akkor a free agentség, annak is magasabb a nimbusza.HöriKaepernick, Dalton, vicc. Stanzi kellett volna, de már késő.HöriJags olyan irányítók kelletek az elmúlt évben kezdőnek, mint Gabbert, Henne vagy Bortles, milyen irányítók lehetnek azok akik 3. számúnak is kevésnek találtatnak ott.Sixo67
több mint 10 éve
nem számít, odafér amilyen fiatalos 😊Őt nem akkor draftolták.Sixo67Kaepernick, Dalton, vicc. Stanzi kellett volna, de már késő.Höriés Cutler??? legalább egy ilyen felsorolásba tedd már be! 😛 😀davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
talán te küzdenél, hogy kezdő legyél a Jagsben? Inkább akkor a free agentség, annak is magasabb a nimbusza.Kaepernick, Dalton, vicc. Stanzi kellett volna, de már késő.HöriJags olyan irányítók kelletek az elmúlt évben kezdőnek, mint Gabbert, Henne vagy Bortles, milyen irányítók lehetnek azok akik 3. számúnak is kevésnek találtatnak ott.Sixo67
több mint 10 éve
az milyen már h Daltonnál a labda és már az összes brownsos előre mosolyog... megalázó, 100M-ós irányító LOL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal