NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 688
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
több mint 3 éve
A safetyt nem lehet passz játékkal elkerülni, csak kérdem?Az a lap sincs meg Zac Taylornak.
nagir
több mint 3 éve
Rodaron
2 071
Ez a Burrow sneak volt talán a leghosszabb futó játéka a Bengalsnak a félidőben
több mint 3 éve
Momentum
Jakehomer
több mint 3 éve
Ravasz ez az óralepörgetés minusz 2 centikért, ritkán látott taktkai elem, plane 0-14-nél.
több mint 3 éve
A safetyt nem lehet passz játékkal elkerülni, csak kérdem?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Rodaron
2 071
Ez miért nem QB Sneak volt, ha már 6’6 a csávóNa ez szép védekezés voltNálunk meg rossz döntés.
nagir
iktriad
több mint 3 éve
Na ez szép védekezés voltNálunk meg rossz döntés.
nagir
több mint 3 éve
Na ez szép védekezés volt
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Alma gyerek, figyeled!?😉🤣Ez olyan giantses vótPont ezt akartam írni, 3&3 és LOSra egy Pass play
nagir
Rodaron
Szerkesztette: nagir
több mint 3 éve
meme
2 102
Megjegyzem ez a túloldalt zászló volt.......Nem mintha ezen múlna!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
meme
2 102
Csak nálunk maradhat Taylor edző! Én már a Macik után picsán rúgtam volna! Siralmas!
több mint 3 éve
Rodaron
2 071
Ez olyan giantses vótPont ezt akartam írni, 3&3 és LOSra egy Pass play
nagir
több mint 3 éve
És jó a mély passz is. Burrow low key borzalmasTavaly zseniális volt ellenünk, szóval most visszaadja a kölcsönt.
Jakehomer
több mint 3 éve
Ez olyan giantses vót
több mint 3 éve
Cann is kiszállt. Ben Bartch time.
több mint 3 éve
Eminem yes
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Hogy nem 3-0-val áll ez a Jax?Mert nem minden héten velük játszott…
Jakehomer
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
TLaw futott TD!!! Hogy nem 3-0-val áll ez a Jax?Túl jók voltak az eddigi ellenfelek...
Jakehomer
több mint 3 éve
Hullunk mint a legyek. Mondjuk Camet könnyebb helyettesíteni talán, mint szegény Charkot...
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Tylort valaki véletlen zárja már be az öltözőbe!Na akkor próbáljunk passzolni. Megnéztük a futást, nem megy!Az se megy, most mi lesz?
SirPub
Jakehomer
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
meme
2 102
Hozzuk a kötelezőt..... 1 szar félidő, majd egy nagyon jó! Csak azt nem tudom ez most melyik 😀Na akkor próbáljunk passzolni. Megnéztük a futást, nem megy!Az se megy, most mi lesz?
SirPub
Jakehomer
több mint 3 éve
Jáááj, 2&16 futás. WTF?Meghúzták a váratlant...
SirPub