Cincinnati Bengals - New York Giants
több mint 3 éve
tamas424
1 757
De, nektek is 😉NEkünk nem? 😕Szurkolni fogok Nektek 😊Cle Bal simán🤣🤣🤣Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424
nagir
tamas424
warr_b
több mint 3 éve
Mi történt Jones-al? Én direkt nem is néztem... 😔Futott, földre vitték, belesérült... Hamstring ha minden igaz.
SirPub
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
SirPub
1 417
Mi történt Jones-al? Én direkt nem is néztem... 😔
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
NEkünk nem? 😕Szurkolni fogok Nektek 😊Cle Bal simán🤣🤣🤣Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424
nagir
tamas424
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
tamas424
1 757
Szurkolni fogok Nektek 😊Cle Bal simán🤣🤣🤣Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424
nagir
több mint 3 éve
Arizona nagyon kétarcú, a Ravens-t meg szétszedte a covid. Mondjuk. Persze a Hawks védelme meg ergya, szóval bármi lehet 😊Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424
több mint 3 éve
Cle Bal simán🤣🤣🤣Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
tamas424
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
tamas424
1 757
Melyik kettőre gondolsz?Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
warr_b
több mint 3 éve
Ha jól hallottam hamstringVan infó, mi van vele? Húzódás?Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals WAzért nálunk is kiesett Jones 3. Negyed elején
warr_b
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Van infó, mi van vele? Húzódás?Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals WAzért nálunk is kiesett Jones 3. Negyed elején
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Két győzelmet ezekből simán lehet hozniRemélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
több mint 3 éve
Zet
1 534
Biztosra veszem😜Remélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
tamas424
több mint 3 éve
tamas424
1 757
Remélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyájátSEA, ARI, CLE és BAL csapatokra gondolsz? Szerintem most beszartak 😊
Zet
több mint 3 éve
Jaabal Sheard csinalta a sacket, na Őt se hallottam eddig a meccsig
Szerkesztette: nagir
több mint 3 éve
Szipeter
1 634
Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals WBurrowal a ti meccsetek is meglett volna
warr_b
több mint 3 éve
Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals WAzért nálunk is kiesett Jones 3. Negyed elején
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hú, hát ez borzalmas volt... de a győzelemet nem kell megmagyarázni
több mint 3 éve
Zet
1 534
Remélem, minden leendő ellenfelünk felkötötte a gatyáját
több mint 3 éve
Mondjuk Burrow-val ez sima Bengals W
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Akkor reméljük Daniel Jones helyre jön a Playoffig 😀
több mint 3 éve
Szipeter
1 634
🤣Ez a Bengals, ezért szeretjük
több mint 3 éve
Lehet venni egy sort mkinek a védelemben
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Most kiderül akar-e nyerni a Cinci....NEm 😀
nagir
több mint 3 éve
Zet
1 534
Uraim, playoff helyen vagyunk
több mint 3 éve
A td-jüknél ezerszer nagyobbat engedtek el. De minndegy!!!!!!A kibaszott zebrákDobható volt
ironroy
csebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!