Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Na, futnak harmadikra?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Ha most Big Ben vissza tudott jönni, akkor előbb miért nem?Meg minek, akkor ment el a meccs amikor belement a sack-be.
peterk2005
több mint 8 éve
Nincs nagyon erő a karjában ahogy nézem
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Nincs edző az NFL.-ben aki letérdeli ezt.Igen, tehát elveszik az időkéréseket plusz berúgják az FG-t, onnantól kezdve TD kell a Steelersnek, időkérés nélkül. Tényleg ugyanaz 😛Ha letérdelnek, a Steelers kikéri az időketWut???Csak térdelni kellett volna 😀Lepörgettek volna vele kb. 6 másodpercet
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Tudom, ezért maradok.Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Mekkora veszteség lenne ez a világnak...
Cypress
gordon
több mint 8 éve
Ha most Big Ben vissza tudott jönni, akkor előbb miért nem?na ezt én se értem...
peterk2005
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Burger bazdmegvagy továbbmegy vagy IRre ma.
Fucu
több mint 8 éve
Ha most Big Ben vissza tudott jönni, akkor előbb miért nem?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jó szöveg 😊Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Ennyire nem drukkoltam még a replay crew-nak
Cypress
baggio
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Nem jött be.Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Ennyire nem drukkoltam még a replay crew-nak
Cypress
baggio
több mint 8 éve
Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Mekkora veszteség lenne ez a világnak...
Cypress
több mint 8 éve
Jajajj, BB a pályán
több mint 8 éve
Igen, tehát elveszik az időkéréseket plusz berúgják az FG-t, onnantól kezdve TD kell a Steelersnek, időkérés nélkül. Tényleg ugyanaz 😛Ha letérdelnek, a Steelers kikéri az időketWut???Csak térdelni kellett volna 😀Lepörgettek volna vele kb. 6 másodpercet
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
meme
2 102
neee a zebrákon menjen már el....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Még százszor megnézve tököm tudja
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Nem volt lent, egy tizedmásodperccel előbb indult el a labda.
több mint 8 éve
Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Ennyire nem drukkoltam még a replay crew-nak
Cypress
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Futni kellett volna, ami működött is. Így kell segíteni egy csere irányítót.Mondták már rád, hogy makacs vagy? 😊Most is tartom. Mi sem azért kapunk ki, mert Landry Jones van a pályán.Ha kikapunk megköszönhetjük Haleynek... Ilyen esőben helyesen nem hívtunk hosszúakat, erre bejön a csere QB és dobájuk a 20 yardosakat, cserébe nem öltük az órát se. Gratulálok, mestermunka.Mi lett a qb játék nem számít szöveggel? 😉
Soldados
ender1112
Soldados
ender1112
Ugyanez lett volna a Bengals dolga. Nekik azt kellett elkerülniük, hogy MCC kezében legyen a meccs. Mindenki szarul játszott, körülötte és persze ő maga is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...
több mint 8 éve
És ha van igazság a földön, akkor most megfordítjuk.LOL
Cypress