Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Na, futnak harmadikra?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ha most Big Ben vissza tudott jönni, akkor előbb miért nem?Meg minek, akkor ment el a meccs amikor belement a sack-be.
peterk2005
több mint 10 éve
Nincs nagyon erő a karjában ahogy nézem
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nincs edző az NFL.-ben aki letérdeli ezt.Igen, tehát elveszik az időkéréseket plusz berúgják az FG-t, onnantól kezdve TD kell a Steelersnek, időkérés nélkül. Tényleg ugyanaz 😛Ha letérdelnek, a Steelers kikéri az időketWut???Csak térdelni kellett volna 😀Lepörgettek volna vele kb. 6 másodpercet
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
több mint 10 éve
Tudom, ezért maradok.Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Mekkora veszteség lenne ez a világnak...
Cypress
gordon
több mint 10 éve
Ha most Big Ben vissza tudott jönni, akkor előbb miért nem?na ezt én se értem...
peterk2005

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Burger bazdmegvagy továbbmegy vagy IRre ma.
Fucu
több mint 10 éve
Ha most Big Ben vissza tudott jönni, akkor előbb miért nem?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jó szöveg 😊Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Ennyire nem drukkoltam még a replay crew-nak
Cypress
baggio
több mint 10 éve
Nem jött be.Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Ennyire nem drukkoltam még a replay crew-nak
Cypress
baggio
több mint 10 éve
Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Mekkora veszteség lenne ez a világnak...
Cypress
több mint 10 éve
Jajajj, BB a pályán
több mint 10 éve
Igen, tehát elveszik az időkéréseket plusz berúgják az FG-t, onnantól kezdve TD kell a Steelersnek, időkérés nélkül. Tényleg ugyanaz 😛Ha letérdelnek, a Steelers kikéri az időketWut???Csak térdelni kellett volna 😀Lepörgettek volna vele kb. 6 másodpercet
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
neee a zebrákon menjen már el....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
vagy nem.térde lenn vót!Nincs bizonyíték.
Mikey
Blevi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Még százszor megnézve tököm tudja
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem volt lent, egy tizedmásodperccel előbb indult el a labda.
több mint 10 éve
Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...Ennyire nem drukkoltam még a replay crew-nak
Cypress

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Futni kellett volna, ami működött is. Így kell segíteni egy csere irányítót.Mondták már rád, hogy makacs vagy? 😊Most is tartom. Mi sem azért kapunk ki, mert Landry Jones van a pályán.Ha kikapunk megköszönhetjük Haleynek... Ilyen esőben helyesen nem hívtunk hosszúakat, erre bejön a csere QB és dobájuk a 20 yardosakat, cserébe nem öltük az órát se. Gratulálok, mestermunka.Mi lett a qb játék nem számít szöveggel? 😉
Soldados
ender1112
Soldados
ender1112
Ugyanez lett volna a Bengals dolga. Nekik azt kellett elkerülniük, hogy MCC kezében legyen a meccs. Mindenki szarul játszott, körülötte és persze ő maga is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ha most a Booth felülbírálja, akkor soha többé nem nézek NFL-t...
több mint 10 éve
És ha van igazság a földön, akkor most megfordítjuk.LOL
Cypress