Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Szerintem betette az öltöző szekrénybe a lasztit.
több mint 10 éve
Tez! Tez! Tez!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Azért nem segít az ügyeteken, hogy ő van bent.Most is tartom. Mi sem azért kapunk ki, mert Landry Jones van a pályán.Ha kikapunk megköszönhetjük Haleynek... Ilyen esőben helyesen nem hívtunk hosszúakat, erre bejön a csere QB és dobájuk a 20 yardosakat, cserébe nem öltük az órát se. Gratulálok, mestermunka.Mi lett a qb játék nem számít szöveggel? 😉
Soldados
ender1112
Soldados
több mint 10 éve
Látod, hogy azNagyon nehéz lesz a Makaron vezette Bengals O-t lenullázniMegint a Patsnek lesz mázlija btwMi munkánk volt benne. Amúgy miért?
Jakehomer
Wyatt
Jakehomer

több mint 10 éve
Jézus ez mi meccs volt....
több mint 10 éve
Burfict elfutott egészen hazáig LOL
több mint 10 éve
Mondták már rád, hogy makacs vagy? 😊Most is tartom. Mi sem azért kapunk ki, mert Landry Jones van a pályán.Ha kikapunk megköszönhetjük Haleynek... Ilyen esőben helyesen nem hívtunk hosszúakat, erre bejön a csere QB és dobájuk a 20 yardosakat, cserébe nem öltük az órát se. Gratulálok, mestermunka.Mi lett a qb játék nem számít szöveggel? 😉
Soldados
ender1112
Soldados
több mint 10 éve
Akkor úgy tűnik nem volt fontos, mert nem jött Big Ben
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Micsoda?? Landry Jones nem képes a comebackre? TOTÁLIS RÁJÁTSZÁS

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nagyon nehéz lesz a Makaron vezette Bengals O-t lenullázniMegint a Patsnek lesz mázlija btwMi munkánk volt benne. Amúgy miért?
Jakehomer
Wyatt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szóval minimum 3× kell leírni, hogy valami eldőlt, és akkor semmi sem lehetetlen. Feljegyeztem.
több mint 10 éve
Hű elkapta bassza meg.. Hm másfél perc akkor legyen miss...Mondjuk a Steelers jobban járt, hogy Mitchell nem tudtam megcsinálni a tacklet.Így akarta.
gabokocka
mustaine
több mint 10 éve
Ennyi.
több mint 10 éve
Most is tartom. Mi sem azért kapunk ki, mert Landry Jones van a pályán.Ha kikapunk megköszönhetjük Haleynek... Ilyen esőben helyesen nem hívtunk hosszúakat, erre bejön a csere QB és dobájuk a 20 yardosakat, cserébe nem öltük az órát se. Gratulálok, mestermunka.Mi lett a qb játék nem számít szöveggel? 😉
Soldados
ender1112

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Mondjuk a Steelers jobban járt, hogy Mitchell nem tudtam megcsinálni a tacklet.Így akarta.
gabokocka
több mint 10 éve
szépen bevágták ezt a golden globe reklámot, mintha az m1-et nézném 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
viszitek a mixet bazz, nem hiszem el..
több mint 10 éve
Megint a Patsnek lesz mázlija btwMi munkánk volt benne. Amúgy miért?
Jakehomer

több mint 10 éve
Mondjuk a Steelers jobban járt, hogy Mitchell nem tudtam megcsinálni a tacklet.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Tökéletesen megtervezett játék volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal