Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
1 hónapja
Ha előfizetek is ezer éves a laptop és a tévé is.Dazn elofizetesÉn meg ezen a kibaszott laptopon, hogy nem tudok egy faszom streamet elindítani 30 perce...Bocs felbasztam rajta magam.Take it easy, az volt a szarkazmus része!Ahogy Puhl Sanyi bácsi mondta anno: véleményes.Velemenyes s szart. Ez illigal use of hands
Szerintem szabálytalan volt, de már nem fog változni.
SirPub
xtaki
SirPub
xtaki
Szokol
xtaki
1 hónapja
Itt lesz a pisztolypárbaj, amiről No beszélt, most meg lehet mutatni... Eddig idén jól fogtuk a futásokat, a jól futó csapatok ellen, jól készültünk...
1 hónapja
xtaki
3 517
Dazn elofizetesÉn meg ezen a kibaszott laptopon, hogy nem tudok egy faszom streamet elindítani 30 perce...Bocs felbasztam rajta magam.Take it easy, az volt a szarkazmus része!Ahogy Puhl Sanyi bácsi mondta anno: véleményes.Velemenyes s szart. Ez illigal use of hands
SirPub
xtaki
SirPub
xtaki
Szokol
1 hónapja
Én meg ezen a kibaszott laptopon, hogy nem tudok egy faszom streamet elindítani 30 perce...Bocs felbasztam rajta magam.Take it easy, az volt a szarkazmus része!Ahogy Puhl Sanyi bácsi mondta anno: véleményes.Velemenyes s szart. Ez illigal use of hands
SirPub
xtaki
SirPub
xtaki
1 hónapja
xtaki
3 517
Keccer ugyanazt futotta. Keccer szivtuk meg
1 hónapja
xtaki
3 517
Bocs felbasztam rajta magam.Take it easy, az volt a szarkazmus része!Ahogy Puhl Sanyi bácsi mondta anno: véleményes.Velemenyes s szart. Ez illigal use of hands
SirPub
xtaki
SirPub
1 hónapja
Csak a megfelelő ellenfél kell hozzáde szar ez a védelem. 4*checkdown és tdEddig nem csináltunk check downt, vagyis fal mögé nem játszottunk. Most láthatóan igen.
gedam
Klemó
1 hónapja
xtaki
3 517
Remélem Harris nem sérült le mert eddig elég szépen hülyét csinált a védőkbőlVmi baj van
astroid
1 hónapja
SirPub
1 554
Take it easy, az volt a szarkazmus része!Ahogy Puhl Sanyi bácsi mondta anno: véleményes.Velemenyes s szart. Ez illigal use of hands
SirPub
xtaki
Ezt még anyám is két cekkerrel...
1 hónapja
Szipeter
1 788
34+ pontot simán kapunk ma is...
1 hónapja
Klemó
5 866
de szar ez a védelem. 4*checkdown és tdEddig nem csináltunk check downt, vagyis fal mögé nem játszottunk. Most láthatóan igen.
gedam
1 hónapja
Vasas mikor szerzett ezelőtt TD-t?
1 hónapja
astroid
600
Remélem Harris nem sérült le mert eddig elég szépen hülyét csinált a védőkből
1 hónapja
Klemó
5 866
Asszem ez méltó bosszú volt Harris viszont kétségbeejtő volt....olyan, mint ha rosszul lett volna...
1 hónapja
Ez szép drive volt, legalább van pontunk...
1 hónapja
gedam
5 978
de szar ez a védelem. 4*checkdown és td
1 hónapja
xtaki
3 517
Jo, vegre td
1 hónapja
Szipeter
1 788
Elhibázott szerelések zsákszámmal jönnek☹️
1 hónapja
Mondjuk picksixellek is padon lehet tartani Burrowt 😊
1 hónapja
Szipeter
1 788
Végre valaki pusztít, ADG kellett a védelemnek
1 hónapja
xtaki
3 517
Ahogy Puhl Sanyi bácsi mondta anno: véleményes.Velemenyes s szart. Ez illigal use of hands
SirPub
1 hónapja
SirPub
1 554
Ahogy Puhl Sanyi bácsi mondta anno: véleményes. Szerintem szabálytalan volt, de már nem fog változni.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
1 hónapja
Majd visszakapjátok még a mai meccs folxamán. Szerintem
1 hónapja
Klaci79
22 452
Ilyen hiba benne van, bosszantóbb, hogy másodikra egyértelműen futásra készültek mi meg nem voltunk képesek ezt kihasználni....